Pazartesi, Şubat 17, 2014

Düzce'de şampiyon Aydınpınarspor

Düzce Birinci Amatör Lig B Grubu ligi maçında haftalar önce şampiyonluğunu garantileyen 1.sıradaki 33 puanlı Aydınpınarspor ile 4.sıradaki 16 puanlı 1934 Selamlarspor Nurettn Zafer stadında saat 12.00 karşılaşacaktı. Fakat ligin son maçı olduğu için 1934 Selamlarspor bu müsabakaya çıkmadı ve Aydınpınarspor bu maçı  3-0 hükmen kazandı.


Aydınpınarspor puanını 36 yaptı ve B Grubu şampiyonu olarak bir yıl aradan sonra adını süper amatöre yazdırdı. Sahada Aydınpınarspor'a şampiyonluk kupasını il temsilcisi Gökhan Karadağ'ın verdi. Kupa töreninde taraftarları ile buluşan Aydınpınarspor şampiyonluk sevincini yaşadı. Oyuncuların çok mutlu olduğu kupa töreni oyuncuların şampiyonluk turu atmaları ile sona erdi.



MAÇTAN SONRAKİ GÖRÜŞLER
Kupa töreninde görüşlerini aldığımız Teknik direktör Turgut Arslan konuşmasında " Sezona çok iyi başladık.çok çalıştık takım içerisinde tecrübeli oyuncularımız vardı.Bunların takıma çok katkılarını görduk,çok mutluyuz 12 de 12 yaparak şampiyonluğa ulaştık.Seneye süper amatörde 3-4 takviye yapıp bu takımımızı layık olduğu yere getireceğiz.Buradan taraftarlarımıza,yöneticilerimize bizlere desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum"dedi.


Kaleci Yunus: Bu bir rekordur
Sezon başında iyi bir hazırlık devresi geçirdik,şampiyonluğa çok inanmıştık,geçen yıl şansız bir şekilde ligden düşmüştük,bir yıl aradan sonra tekrar süper amatör ligine merhaba dedik çok mutluyuz.Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum 12 de 12 yaptık bu bir rekordur. Gelecek sezon iyi bir kadro yapısı ile ligde mücadelemizi yapacağız.Ben yine futbolu 2-3 yıl daha oynamak istiyorum,bizler bu spordan kopamayız. Çünkü çok seviyorum. Buradan bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum"dedi




 

TURGUT ARSLAN : 24 Temmuz 1984 yılında dünyaya gelen Turgut Arslan Düzcespor ve Aydınpınarspor takımlarında top oynadı Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Turgut Arslan, çeşitli dönemlerde Aydınpınarspor’un alt ve A takımında görev yaptı.

YUNUS GONCA : 11 Mart 1977 yılında dünyaya gelen Yunus Gonca, futbola 1995 yılında Düzcespor’da başladı. Geredespor, Yeniçağspor, Kaynaşlı Belediyespor, Düzcespor, Düzce Belediyespor ve Aydınpınarspor takımlarında oynadı.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="111382,111383,111384,111385"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...