Pazartesi, Şubat 17, 2014

Dolayobaspor zirve takibini sürdürdü

İstanbul U19/1 Ligi 23.Grup takımlarından Alemdağspor, evinde grubun güçlü takımlarından Dolayobaspor'u misafir etti. Zorlu geçen mücadeleyi deplasman takımı Dolayobaspor 2-1 kazanarak zirve takibini sürdürdü.

Atakan Kozik, Eser Uğur ve Uğur Altay hakem triosunun mükemmel şekilde yönettiği mücadeleye hızlı başlayan iki takımında yoğun yağmurun altında gösterdikleri puan mücadelesi izleyenlere keyif verdi. Alemdağspor'un son sıradan kurtulmak istemesi, Dolayobaspor'un zirve yarışından kopmaması için mutlak 3 puan kazanması lazımdı.

Karşılıklı ataklarla birbirlerini hata yapmaya zorlayan takımlardan Çekmeköy temsilcisi Alemdağspor golü buldu. 20.dakikada Mücahit attığı kafa golü ile takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra dahada hareketlenen maçta Pendik temsilcisi oyuna üstünlüğünü yansıtmaya başladı Mehmet, Yasin ve Emre ile yakaladığı pozisyonlarda Alemdağspor kalecisi Eray başarılıydı. İlk yarının son dakikasında Dolayobaspor beraberliği yakaladı. Aydın takımı adına attığı gol ile beraberliği sağladı. İlk yarı 1-1 eşitlikle geçildi.

İkinci yarıya iki takımda eşitliği bozma adına atak oynayarak başladılar. Buldukları pozisyonlarda başarılı olan deplasman takımı 55.dakikada öne geçti. Mehmet'in ceza sahası çizgisinden çektiği sert şut defansada çarparak Alemdağspor ağlarına gidince takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan sürede iki takımın gol çabalarındada sonuç çıkmayınca, deplasman takımı Dolayobaspor bu zorlu mücadeleden 3 puanı kazanan takım oldu.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="111205,111206,111207,111208,111209"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.