Pazartesi, Şubat 17, 2014

Çayırbaşı Özkanspor dayanışma gecesinde buluştu

İstanbul 2.Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden Çayırbaşı Özkan Spor Kulübü, Bosfor Domani Restoran’daki 4. geleneksel yemeğinde yönetim kurulu ve Sarıyer siyasetinden isimlerle bir araya geldi.


Çayırbaşı Özkan Spor Kulübü, 4. geleneksel dayanışma yemeğini Büyükdere’deki Bosfor Domani Restoran’da verdi. Kulüp Başkanı Memiş Kayacık ve başkan yardımcısı Şeref Aksak beraberinde tüm yönetim kurulu üyeleri de gecede yer aldı.Dernek Başkanı Kayacık, bu geleneksel dayanışma gününde kendilerini yalnız bırakmayarak destek veren tüm sporseverlere teşekkür ederek bir açılış konuşmasıyla konukları selamladı.


Çok sayıda konuğun davetli olduğu geceye katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e spora verdiği desteklerden dolayı bir plaket verildi. Genç, sporun ve sporcunun her zaman desteklenmesi gerektiğinin altını çizerek, Sarıyer’de bu tür kulüplere her zaman destek olduklarını belirtti. Öte yandan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel’e ve kulübe katkılar sunan diğer sporseverlere de plaketler verildi.


Geceye katılan isimler arasında Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ve Recep Yel, CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Gökan Zeybek ve Ekrem Tekçe, Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç, Şems Çakıroğlu, Başar Biberoğlu, Ali Düşmez, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, MHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyürek, Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, AKP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy ve çok sayıda isim vardı.


Sırayla herkesin bir selamlama konuşması yapması için sahneye davet edildiği gecede Çayırbaşı Özkan Spor Kulübü formaları açık arttırmayla satıldı. Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç formaların tamamını satın alarak kulübe destek oldu. Öte yandan gece boyunca konuklara satılan kalemlerle de destek sağlandı. Hareketli müziklerin çalmaya başlamasıyla konuklar dans etti ve keyifli bir akşam geçirdi.


KAYNAK: www.sariyergazetesi.com


[gallery link="file" ids="111453,111452,111451,111450,111449"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.