Perşembe, Şubat 27, 2014

Bezirganbahçe şampi....

İstanbul U16 Ligi 8.Grup'ta lider Bezirganbahçespor hafta sonu deplasmanda oynadığı Yeşilova Esnafspor maçında yenik düşmesine rağmen müsabakadan 2-2 berabere kaldığı maçta, takipçisi Yeşilpınarspor'da berabere kalınca aradaki 5 puan farkı da korumuş oldu.


Müsabakanın ilk yarısını Yusuf'un attığı golle 1-0 önde kapatan ev sahibi Yeşilova Esnafspor takımı soyunma odasına mutlu gitti. İkinci yarı daha baskılı futbol sergileyen misafir takım Bezirganbahçespor takım Mustafa'nın attığı golle beraberliği yakaladı.


Beraberliği yakalayan lider Bezirganbahçespor takım galibiyet için sağlı solu ataklarla ikinci gollü ararken sarı siyahlı takım penaltı kazandı. Topun başına geçen  Mehmet top çok sert vurdu ve kaleci Onurun solundan topu ağlara yollayarak 2-1 öne geçti.


Karşılaşma bu sonuçla biteceği beklenirken ev sahibi Yeşilova Esnafspor'da İbrahim uzatmalarda attığı kafa gollü ile müsabakanın skorunu belirleyen golünü attı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Deplasmanda bir puanla ayrılan lidere Bezirganabahçesspor takım takipçisi Yeşilpınarspor da berabere kalması sonucu aradaki 5 puan farkını koruyarak son üç haftaya avantajlı girmiş oldu.


 


Yeşilova Esnafspor: Onur, Ensar, Murat, Tayfur, Furkan, Fırat, İbrahim, Yusuf, Kaan, Kemal, Doğukan Niyazi, Ahmet, Kubilya, Oğuzhan, Doğukan Babayiğit, Utkucan, Berat
Bezirganbahçespor: Umut, Hamza, Erdem, Mehmet, Mustafa, Mücahit, Enver, Cemre, Serhat, Abdullah, Hüseyin, Enes, Ertaç, Batuhan, Eren, Ali Eren.
Goller: 32.Dk Yusuf,50.Dk Mustfa,70.Dk Mehmet pen.79.Dk İbrahim

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="112967,112968,112969,112970,112971"]

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.