Pazar, Şubat 16, 2014

Bakırköy 1903 farklı kazandı

İstanbul U16 Ligi’nde ilk 15 dakikalık zaman diliminde rakibe kendini kabul ettirmek isteyen Kazım Karabekir Mevlana, aradığı golü bulamayınca, orta alandaki hakimiyetini kaybetmeye başladı. Mücadelenin 20.dakikasında gelen ara pasını iyi değerlendiren ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.
32.dakikada ise yaklaşık 25 metre mesafeden Okan’ın şutu ağlarla buluştu ve Bakırköy 1903 2-0 öne geçti. Devrede başka gol olmayınca ev sahibi ekip soyunma odasına 2-0’ık skor ile girmeyi başardı.



Soyunma odasına hiç girmemiş gibi oyuna kaldığı yerden başlayan, Orçun Duman’ın öğrencileri. Ligin ikincisi K.K.Mevlana karşısında ikinci yarıya da atak başlayıp hemen devrenin başında Doğukan ile skoru 3-0’a taşıdı.
Skor rahatlığını eline geçirdikten sonra vites küçülten ev sahibi ekibe, K.K.Mevlana hemen cezayı kesip, kornerde oluşan karambolde skoru 3-1 taşıdı.



55.dakikada K.K.Mevlana ceza sahasında defansın yaptığı hatayı affetmeyen takımın 12 gollü golcüsü Doğukan, Bu hatayı affetmedi ve 3-1 den sonra ataklarını arttıran K.K.Mevlana filelerine topu bırakıp skoru 4-1’e getirdi.
65.dakikada ise Egecan takımı adına bir gol daha kaydedip skoru 5-1 yaptı.
Herkes mücadelenin bu skorla biteceğini beklerken, K.K.Mevlana kazandığı frikik atışını gole çevirince durum 5-2 oldu ve mücadelede bu skorla sona erdi.



Bu skorla beraber Bakırköy 1903 ekibi son 3 maçından 7 puan çıkarırken, kendisinin ilk takımının 3. golünü atan
Doğukan attığı bu goldeki  akıl dolu plase golü ile dikkat çeken isim oldu.

HABER-FOTOĞRAF: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.