Salı, Şubat 25, 2014

Aydınpınarspor şampiyonluğu kutladı

Düzce Birinci Amatör B Grubunda hiç yenilmeden şampiyon olan Aydınpınarspor futbol takımı, şampiyonluk gecesini Düzce Anıl Otel'de doyasıya kutladı.

Düzce Anıl Otel'de şampiyonluk kutlamasına futbolcular, teknik heyet, yöneticiler yanı sıra CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu ve CHP Düzce İl Başkanı Nurettin Türkmen bir sezon boyunca Aydınpınarspor'u yağmur çamur demeden takip eden basın mensupları katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasında şampiyon Aydınpınarspor Kulüp Başkanı Bahattin Akbaş yapmış olduğu konuşmada, "2013-2014 yılı Birinci Amatörü hiç yenilmeyerek ve nağmağlup olarak tamamlayarak 36 puanla şampiyon olan takım sorumlusu Turgut Arslan ve Aydınpınarspor'un kaptanı, hocası ve her şeyi olan Yunus kardeşimi tebrik ederim ve alınlarından öpüyorum. Bizlere yaşattıkları bu zafer için ayrıca minnettarız. Yenilgisiz bitirdikleri içinde futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Gelecek sezon içinde aramızdan ayrılan olmaması için çalışmalara başlıyoruz. Bizler yönetim olarak camiamızı en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. Değerli ağabeylerimize fahri başkanımız Belediye Başkanımız İsmail Bayram'a , Basri Karşlıoğlu, Selahattin Turan, Tanju Acar ve Aydınpınar Caddesinde bulunan esnaf ağabeylerimize ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve bu akşam ki organizasyonu gerçekleştiren ve hiç bir masraftan kaçınmayan Sayın Mustafa Duman kardeşime de sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bizleri sezon içerisinde yağmur çamur demeden takip eden basın mensuplarına da ayrı ayrı teşekkür ederiz."dedi.

Konuşmasına devam eden Akbaş, "Böyle mazisi başarılara ve şampiyonluklarla dolu olan bir kulüpte Başkanlık yapmaktan dolayı çok mutluyum tekrar yeninden Süper Amatör Lige çıkmanın büyük bir gurur ve onur duyuyorum. Önümüzdeki sezon daha güçlü daha iyi ve kaliteli bir kadro kurarak gözümüzü Bölgesel lige diktik takımımızı en iyi şekilde de temsil edeceğimize inanıyorum siz değerli futbolcu kardeşlerimi ve teknik heyetimizi tebrik ederiz bizlere bu mutluluğu yaşadığınız için bu akşam doyasıya eğlenin eğlenmek sizin hakkınız " dedi.

Aydınpınarspor Kulübünün şampiyonluk kutlamasına misafir olarak katılan CHP Düzce Belediye başkan Adayı Basri Karslıoğlu ise gecede yaptığı konuşmasında " Bende bir Aydınpınarlı olarak 51 yıldır buradayım. Bu ömrümün 6 yılını dışarıda geçirdiysem de  45 senedir Aydınpınar Caddesindeyim. Aydınpınar Caddesi çok farklı bir cadde.Düzce'de değil de Türkiye de Aydınpınar Caddesinde ki dostluklar birbirine bağlılıklar çok farklıdır. Ben sizlerle gurur duyuyorum. Aydınpınarspor'u şampiyon yaptığınız için sizleri kutluyorum. Şunu da çok ve açık söylüyorum .kulübe çok daha fazla yardım ve destekte bulunmak istiyorum fakat bizlerden o kadar çok yardım talep eden kişi var ki karınca kararınca elimizden geldiğince sizlere yardım etmeye hazırım. Böyle güzel bir gecede sizlerle birlikte olduğum için çok mutlu oldum. Sizlere yeni sezonda başarılar diliyor ve bir daha ki buluşmamızda da bu şekilde mutlu bir şekilde karşılaşalım." dedi.
 
Daha sonrasında gecede Sivrikaya Sinerjispor'lu Savaş'ın ve arkadaşlarının çaldığı canlı müzik eşliğinde şampiyonluk kutlamasına renk katmış oldular.Organizasyonun yapılmasına emeğe geçen Anıl Otel sahibi ve Aydınpınarspor Kulübü kurucu üyesi Mustafa  Duman, takım kaptanı Yunus'a yıllardır saklamış olduğu Aydınpınarspor formasını hediye etti.Gönüllerince eğlenen futbolcular geceyi Harmandalı müziği eşliğinde oyunlar sergileyerek noktaladılar.
 
Anıl Otel ve Kurucu Üyesisi Mustafa Duman ise ;Aydınpınarlı olma, o formayı taşımak, çok farklı bir duygudur,çok farklı duygular yaşanan bir caddedir orası. Bunu anca yaşayan bilir.Yaşamayan kimse bilmez. Rahmetli kalecimiz Birol, ruhu şad olsun.O senesi onu takıma kazandırdık. Öyle bir kaleciydi ki , ikinci ligde hatta birinci ligde oynayabilecek kapasitedeydi. Lisansı bende idi gel sezon sonu al dedim. Sezon bitti kaptan hayırdır dedi.Gitmedi kaldı. Ölümü de burada oldu. Depremde enkaz altında kaldı. Kalecilikten başkanlığa kadar yükseldi ve orada rahmetli oldu.Evi orasıydı, gecesi gündüzünü orada geçirdi.İşleri vardı işine gitmezdi takip etmezdi. İçlerinizden bazıları yükselebilirler. Fakat şöyle de bir durum var. Diğer kulüplerden sizlere diyebilirler. Al sana bin lira 5 bin lira. Bu forma ne para ile alınır bu forma nede para ile satılır. Bunu iyi bilmeniz gerekir. " dedi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="112764,112763,112762"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...