Cumartesi, Şubat 15, 2014

Anadolu Kavağı lige hazır

Bir hafta sonra başlayacak olan İstanbul 2.Amatör Ligindeki temsilcilerimizden Anadolukavağıspor sürpriz bir kadro ile lige girmeye hazırlanıyor.


Yıllarca Boğazın karşı yakasındaki Rumelikavağıspor'un varlığını gıpta ile izleyen Boğazın Anadolu Yakasındaki çıkış noktası konumuda olan Anadolukavağı semti geçen sezon federe olup liglere katılmıştı. 2013-14 Sezonunda U15 Yaş Grubu takımı ile maçlara çıkan kırmızı-beyazlı ekip, 2.Amatör Lige güçlü bir kadro ile girmek üzere.


Anadolukavağıspor Kulüp Başkanı Serdar Lüleburgaz ile halihazırdaki durumlarını ve tarnsferde izledikleri yolu öğrenmek istedik. Başkan Lüleburgaz ayrıntılı bilgiler aktarsa da takıma dahil ettikleri oyuncular ile ilgili bilgileri ser verip sır vermeyen bir edada geçiştirmesini bildi."Kulüp olarak en çok sıkıntı çektiğimiz konu antrenman yapacak sahamızın olmaması. Sizinde geçen yaz gelip bizzat güzel bir futbol sahası olabilir diye konuştuğunuz ve medyada haber yaptığınız yer Beykoz Belediyesinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a geçti. 391 Ada 12.Parsel üzerinde boş halde duran alana bir saha yapılmasını her platformda dile getirdik. En son olarak 30 Aralık 2013 tarihinde Ümraniye'de gerçekleşen Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı töreni günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'a dosyamızı elden teslim ettik. Kendisi Osman Avcı'ya konu ile ilgilenmesi talimatını yanımızda verdi. Ancak o gün bu gündür bir ses seda çıkmadı" diye konuşan Başkan Lileburgaz üzüntü yaşamakta. Oysa bu saha yapılır ise sosyal aktivite bakımından sınırlı bir mahalleye sahip olmaları nedeni ile bayağı bir sporcu, futbolcu adayının çıkabileceğinden emin mi emin. Anadolukavağı Takımı saha sorunu nedeni ile 22 Şubat'ta başlayacak lig öncesindeki antrenmanlarını 3 Gün Poyrazköy Sahasında ve de bir gün A.Hisarı Spor Akademisinde devam ettirmekte.


kavak 2


"Ligde ilk maçımızı Mesudiyespor ile yapacağız, geçmişte bayağı başarılı kadrolar kuran Mesudiyespor'un bu seneki kadrosunu bilmiyoruz. Bizim kadroya bakıldığında her mevkiye yetenekli, ligin ağırlığını kaldırabilecek isimleri kadromuza dahil ettik. İyi bir Kaleci aldık, orta sahada oldukça dinamik bir ismi aramıza kattık ve forvette etkili bu sezon oldukça ses getirebilecek bir futbolcu bünyemize dahil oldu. Bu isimleri müsadenizle vermek istemiyorum, ilk maçımızda kamuoyu görecek" şeklinde konuşan Lüleburgaz ilk maçlarını heyecan ve sabırsızlıkla beklediklerini sözlerine ekledi.


Özellikle Yaz döneminde iç ve dış turizmhareketlerinin olanca canlılığı ile yaşandığı bir semt olan Anadolukavağı'nda Spor Kulübü için varını yoğunu, mesaisini harcayan birkaç gönüllü mevcut. Başkan Serdar Lüleburgaz ise bıkmadan usanmadan semt sakinlerine projelerini anlatmakta, destek istemekte. Tabii ki desteği bulabilmeleri için ortaya bir başarılı tablo, ya da semtlerini layıkı ile temsil edecek bir takımın da olması gerektiğinin farkında. Ünlü simaların akın ettiği Balık Restoranlarından ancak bu düşünce gerçekleşirse katkı bulabileceklerini bilmekte.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...