Pazartesi, Şubat 24, 2014

Akçakoca ve Adapazarı yenişemedi

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta mücadele eden 10.sıradaki 21 puanlı Akçakocaspor ile 9.sıradaki 27 puanlı Adapazarıspor karşı karşıya geldi. Maçta gol sesi çıkmazken puanlar paylaşıldı.



Güzel sıcak bir havada oynanan müsabakayı Giresun bölgesinden hakemler yönetti. Maça Akçakoca siyasileri, Düzcespor yöneticileri, Eski Milli futbolcumuz Bilerim Mula, Türkiye Genç takımlar Batı Karadeniz temsilcisi Ahmet Uzun yanı sıra kalabalık bir seyirci topluluğu maça ilgi gösterdi. Beleştepe denilen yerden seyircilerin tribüne gelmeyip maçı ordan izlemeleri dikkatlerden kaçmadı. Emniyet güçleri her maçta olduğu gibi bu maçta da çok kalabalık bir şekilde stadda görev almaları dikkat çekti. Adapazarıspor kafilesi 2 saatlik süren yolculuktan sonra stada geldi. Akçakocaspor'lu oyuncuların her maçta gördükleri sarı kart görme hastalığı bu maçta da görülmesi dikkat çekti. Akçakocasporlu Emrah ileride yanlız kalmasına rağmen oynadığı futbolla seyircilerden alkış aldı. Her iki takım da bölgesinde  baraj oynamamak için sahaya galibiyet için çıktılar. Adapazarı hocasının müsabaka öncesi ve sonrası çok stresli olması dikkat çekti. Adapazarıspor'da geçen yıl Akçakocaspor'da  oynayan İskender vasat bir maç çıkardı. İkinci yarıda oyuna giren Düzcespor'dan tanıdığımız Burak Boz iyi oyunu ile dikkatleri çekmesini bildi. Diğer eski Akçakocaspor oyuncusu Ozan Can devre arasında Sultanbeylispora transfer olduğu için eski takımına karşı forma giyemedi. Maçtan hemen sonra Akçakocasporlu futbolcular haftalardır paralarını alamadıkları için, yönetimi ilginç bir şekilde protosto ettiler. Akçakocaspor'lu oyuncuların hepsi kulüpten paralarını alamadıkları için orta yuvarlağın içine gelerek formalarını çıkartarak yere bıraktılar ve daha sonra soyunma odasına gittiler. Akçakocaspor'lu futbolcuların morallerinin çok bozuk olduğu gözlenirken, yöneticilerinde oyuncuların bu davranışlarına tepki gösterdiler. Akçakocasporlu oyuncular haftaya paralarını alamazlarsa antreman ve maçlara çıkmayacaklarını söylediler.




Maçın ilk yarısında Akçakocaspor rakibine nazaran çok arzulu ve istekli başladı. Maçın 8.dakikasında Savaş yüzde yüzlük golu kaçırdı. 10.dakikada Emrah yine aynı şekilde topu dışarı attı. 38.dakikadaSavaşın ortasına Hasan kafayı vuramayınca Akçakocaspor bir golden oldu. Adapazarıspor Akçakocaspor 'a karşı bir varlık gösteremeyince ilk yarı 0-0 bitti.


İkinci yarıya Adapazarıspor toparlandı ve Kontrataklarla gol aradı. Yabancı golcüsü Dardan mükemmel bir futbol oynamasına rağmen gol vuruşu yapamadı. Adapazarıspor 90.dakikada sol taraftan taşıdığı topa sert vuran Cem'in sert şutunu aynı güzellikle kaleci Hilmi topu kornere çeldi. İlk yarıda Akçakocaspor üstünlüğü ile ikinci yarı Adapazarıspor üstünlüğü ile geçen maçta gol olmayınca müsabaka başladığı gibi sona erdi. Akçakocaspor puanını 22 yaparken, Adapazarıspor 28 puana yükseldi. Akçakocaspor haftaya Arnavutköy deplasmına çıkarken, Adapazarıspor sahasında Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacaktır.

STAT: Akçakoca ilçe
HAKEMLER: Mustafa Tuncay***Helim Aksoy***Mustafa Zıvalı**
AKÇAKOCASPOR: Hilmi***,Kadir****Aytaç**Safa**Volkan*Batuhan*Murat*Hasan*(64.dakFatih*),Emrah****Oğuzhan*Savaş*
ADAPAZARISPOR: İlke**Uğur**Nizamettin**Tolga**Servet**Cebrail**Dardan****Ersin**Çağdaş*(85.dak.Yusuf*),İskender*(85.dak.Burak**),Cem**
SARI KARTLAR:  20.dak.Emrah,50.dak.Batuhan,55.dak.Murat.4.dak.90.dak.Kadir (Akçakocaspor Ersin,53.dak.Çağdaş, (Adapazarı)


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="112241,112240,112239,112238,112242,112243,112244,112245,112249,112247,112246,112250"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...