Perşembe, Şubat 27, 2014

5 Maçta15 puan

Karasu ilçesinde Amatör olarak 7 takım futbol müsabakalarına çıkmakta. Merkezde ise Karasuspor ile beraber , 5 takım mücadele ediyor. Bu hafta Karasusporhariç , hepsi oynadıkları maçlarda haftayı galibiyet ile kapadı. Kısacası beş maç 15 puan ile karlı bir hafta geçirdik. Evet bu takımlarımız içinde , belde takımlarını saymaz isek , en mütevazi olarak 1nci Amatör Lig B grubunda mücadele eden Karasu KültürGençlikspor gelmekte.


Kültürspor2012-2013 futbol sezonunda 2nci Amatör’de şampiyon olarak 1nci Amatör Ligde çıktı. 2013-2014 sezonunda yeni bu sezon ilk defa 1nci Amatör Ligde mücadele etmekteler. İlk devreye baktığımızda puan ve skor olarak durumları hiç de iç açıcı değildi. Ancak dediğim gibi mütevazi Başkan Sevgili Recep Kurtkardeşim , ligde kalma adına ikinci devre için yaptığı hamleleri yerinde buluyorum. Bu hamlesinin karşılığı olan galibiyetler nitekim meyvesini vermeye başladı ve puan olarak düşme hattında uzaklaştılar. Umarım sezon sonunda ligde kalırlar ve gelecek sezon tecrübe kazanarak , daha iyi yerlerde olurlar.


1nci Amatör Lig C gurubunda ise , geçtiğimizsezon Süper Ligden düşen Karasu Aziziyespor ile yine geçtiğimiz sezon Süper Lige yükselme mücadelesini son anda kaçıran Sahil Karadenizspor, Şampiyonluk mücadelesi vermekteler. Şimdilik puan durumu itibarı ile Sahil Karadenizsporrakibinden bir adım önde gözükmekte. Sezon sonunda ipi göğüsleyen ekip direk Süper Amatöre çıkacak. İkinci olan takım ise Play-Offoynar. Play-Off maçını da kazanırsa Süper Lige yükselir.


D gurubunda ise tartışmasız lider Kuzuluk Ersoyspor var. Bu sezon Samet Soytürkbaşkanlığında , yaptığıflaş transferler ile gurubunda 17 maçta , 17 galibiyet alırken , Sakarya futboluna da damgasını şimdiden vurdu. Ben Karasu İlçesi takımlarında mücadele eden tüm futbolcu kardeşlerimeteşekkür ediyorum. Bizlere yaşattıkları sevinç ve hüzünler için. Tabi bu futbol adına sevinç ve hüzün. Malum bu arada Limanderespor ile Yuvalıderespor kulüpleri , banagönül koymasın. İnanın kendilerini seyretme şansım olmuyor. Keşke olsada bu iki güzide takımlarımızdan da bahsedebilsem.


Karasuspor bu haftayı bay geçti. Afyon Emirdağspor ligden çekilmesi ile, oynamadan 3 puanı hanesine yazdı. Diğer iki il takımızda haftayı beraberlik ile geçirince , Karasuspor bu hafta  puan cetvelinde bir üste çıktı. Bu hafta ise Mudurnuspor ile Kocaali sentetikteynayacak. Karasuspor, çalışmalarını aralıksız sürdürmekte.  Antrenör futbolcu Serdar Ergelen;”Beyköy deplasmanından mutlaka puan ile döneceklerini “söylerken, Ben tüm takım arkadaşlarıma sonsuz güveniyorum. Kuştepespor maçındaki tutukluğumuzun patlamasını Beyköyspor’a yapacağız. Şen ve esen kalın.


YAZI: AHMET ŞEN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.