Salı, Ocak 07, 2014

Fikirtepe Dumlupınarspor, TFF’ye başvuru yaptı

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta ligden düşen 3.takım olan Fikirtepe Dumlupınarspor, Kadırgaspor-Esen Bayburt maçının araştırılması için resmen başvuru yaptı.



Bugün, Türkiye Futbol Federasyonun, İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45’de bulunan Binasına giden Kadıköy temsilcisinin Başkan Yardımcısı Hüseyin Gediz, 05 Ocak 2013 Pazar günü Namık Sevik Stadında oynanan Kadırgaspor-Esen Bayburt maçının her yönüyle araştırılması için resmi başvuruyu yaptı.


IMG_9849
Hem maçın araştırılması hem de Esen Bayburt Teknik Direktörü Osman Kibar’ın Kent Antrenörü olarak yaptığı görevden alınması için iki ayrı dilekçe veren Gediz “bu işin peşini bırakmayacağız. Sonuç alana kadar bu işin peşinde olacağız. Bu işin sonu nereye varırsa varsın. Kime uzanırsa uzansın. Yapanların yanına kar kalmasın. Perşembe günü de TFF’ye ve Orhan Saka Amatörler Evine siyah çelenk bırakacağız. Maçla ilgili tüm ilgililerin dinlenmesini talep ettik. Hakemler ve Hakem Gözlemcisinin de gördüklerini anlatmasını talep ettik.” dedi.


YEREL FUTBOL HABER MERKEZİ

41 yorum:

trabzonsporlu dedi ki...

Hangi federasyona basvuru yaptiniz ? Butun dunyada tarafindan bilinen mahkemelerin uefanin ve fifanin onayladigi sikeyi aklayan federasyonami ? Turkiyede sike serbest bunu hala ogrenemedinizmi. Yapanin yaptigi yanina kar kaliyo. Gecmis olsun fikirtepe. Namuslu ve tarafsiz habercilik yapiyosaniz bu mesaji yayimlarsiniz

akd dedi ki...

Şimdi bu yorumu olduğu gibi onayladık. Namuslu ve tarafsız olduğumuza şahitlik eder misin Trabzonlu hemşerim?

ibrahim dedi ki...

saçma bir başvuru internete baktım

fikirtepe macı Kadırga sahasında 9 kişi kalmış 3-2 mağlup uzatmada atıyor mac 3-3 bitiyor.

Bu maçtada sorun var o zaman.

Kadırga sende bu maça itiraz et

mehmet dedi ki...

hocam bir maç daha söylüyorum başvuruda bulunman konusunda yardımcı olur

21. hafta

fikirtepe dumlupınar 5 -adalar 1

adalar hani saha da durduda oynamadı 5 tane attın

tesadüfe bakınki adalarda düşmeye oynayan takım mağlup oldu sana

son maçta alacağı mağlubiyet onu küme düşürecekken.

Fikirtepeli dedi ki...

kadırga maçını bir fikirtepeli olarak baştan sona kadar izledim .
bu maçta şike yok demek için kör olmak gerek . Facebooktaki Kadırga Gençlik gurubunuda onurlu ve tarafsız duruşundan dolayı tebrik ederim.

mustafa dedi ki...

Hüseyin Gediz'inde bildiği gibi şike diye bir şey yoktur amatörde olan şey arkadaş çevresidir. her takımda çoğu futbolcu bırbırını tanır ve bu iş böyle ilerler yani içerde konuşur topçular bunu ne hocalar bilir ne yönetim bilir, buna bir sürü örnek verebiliriz ki bunu herkes ve sizde yaşamışınızdır... daima her sene son haftalarda bu tarz şeyler yaşanır herkes geçmişini 1dk düşünsün ve doğru olduğunu söylecektir. bu bugün bana yarın sana lafıylada bağdaşlaştırılır. Yani o yüzden bence bu tarz şeylere ne vakit harcanır nede uğraşılır. (not: süper amatör 7. grup dışından bir takım taraftarı)

trabzonsporlu dedi ki...

Onayliyorum tebrik ve tesekkur ediyorum. Tekrar soylemek istiyorum fenerbahceye en ufak ceza veremeyen sikeyi aklayan bu federasyonun hicbir kurulu sikeyle ilgili kimseye yaptirim uygulayamaz.

mustafa dedi ki...

Ayrıca sizin ve bazı grupların sezonu bitti, gelin bizim gruptan yada daha bitmeyen bi gruptan bi maç izleyin, böyle bir maça örnek olucak bir maç dediklerimi daha iyi anlıyacaksınız. Arkadaşlık durumunun ne olduğunu.

murat unal dedi ki...

evet ıbrahım bey o mactada sorun vardı kadırga 9 kısı kaldı ama golude 98 dakıkada kornerden attılar fıkırtepenın kalcesını gurescı gıbı cıakrak topu cıkıp almasını engelledıler sız bır kadırga genclık focebook sayfaını ıncelersenız sevınırım hayırlı gunler

dexter dedi ki...

kulislerde kadırgamızı küme duşürmek için gece gündüz durmaksızın koalisyon kurarak küme düsürmek isteyen şahıslara sözüm;şapka düştü kel gözüktü beyler...... kollar kırıldı yel içinizde kaldı. sizi TFF degil cast bile kurtaramaz, size bu senaryosu yazılmış kötü filmin sonunda güzel bir şarkı ile veda ediyorum;KENDİNİZ ETTİNİZ KENDİNİZ BULDUNUZ EYVAHHHHHHHHH...:)

mk dedi ki...

Bu ligde sadece avcilar ve haskoy haric butun takimlarin kume dusurulmesi lazim basta adalar.ama bu adaleti ali dusmez ve yemen eksioglu saglayamaz.cunki oyle bir adaleti saglayacak güce sahip degiller.

dexter dedi ki...

Sayın hüseyin bey işini doğru yapan osman hacaya dil uzatacağına işbirliği yaptığın sevgili hocalarının isminide kullanda kimin ne olduğunu futbol camiasi öğrensin önce deli kanlı olalım düzgün insanları lekelemeyin

akd dedi ki...

osman hocamın yanlış bir iş yapmayacağına ben de kefil olurum.

mk dedi ki...

Fikirtepe zara ekinli macinin hakemi fatih bolgesinin hakemini atamak hangi vicdana sigar gecen sene ... .... spor'u koruyan guc bu senede kadirgayi mi koruma karari aldi .? Televizyonlarda sikeye agir konusan yemen baskanimiz bu federasyonun baskani olarak bu duruma ne diyor ?

Fikirtepe dumlupınar s.k dedi ki...

VALLAHİ Kadırga Gençlik die bi grup varmıs facebookta . helal olsun çocuklara dogruları düpedüz söylemişler .. TEBRİKLER KADIRGANIN ONURLU GENÇLERİ TEBRİKLER KADIRGA GENÇLİK

DOĞRULAR dedi ki...

FİKİRTEPENİN DÜŞMESİNİ KENDİ SEMTİNDEKİLER BİLE İSTİYOR TFF BURAYIDA ARAŞTIRSIN NASIL OLSA O BİZE MAÇ VERCEK NASIL OLSA KALDIKLARLA KALINMIYOR LİGTE

selçuk dedi ki...

ilk yarı iki sıfır biten maçın ikinci yarısı başlar başlamaz birer dakika arayla gol ve goller yemesine futbol mu diyeceksiniz dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey yok düşürtülen takımın kadrosuna bakın insaf beyler tam tamına 13 tane altyapısından çıkartılan çocuk var diyorum çünkü çocuklar onların emeğine yazık siz ondan sonra futbolcu yetişmiyor diyorsunuz yetişirmi bu pislikte yetişmez devam nereye kadar bakalım bir gün patlıyacaksınız emeğe saygı türk futboluna amatörden adam yetiştirmek mi bu şekilde zor yemen ekşioğlu başkanım

selçuk dedi ki...

evet maçtan önce hatırlarsanız adalar lı futbolcular yöneticilerini pretostada etmişlerdi oldukları yerden kımıldamayarak o futbolcuların topoynayacağınımı zannettin ayrıca on gündür antremanlara çıkmamışlar kadırgayla esenbayburt sabaha kadar oynasa kadırga değil galibiyet gol bile atamaz futboldan anlayan arkadaşlar

KAPTAN dedi ki...

Abi ciksin macin hakemi gozlemcisi delikanli gibi solesinde kurtulalim bu nedir yaa varsa kul hakki yeme oteki tarafta bunun vebali agir ciksin ne gordulerse var veya yok solesin

kaya dedi ki...

Esen Bayburt Kadırga ilk lig maçı 0-0, Kadırga 2 dan 3 -2 galip, gayet normal sonuç, tarihinde çok maç var geriden gelip maçı çevirmek örneği, hem ben gerçek bir şey diyeceğim, Fikirtepenin idarecileri maçtan önce adalar idarecileriyle yemek yemişler, x klup yöneticiside varmış yanlarında, kadro dışı kalan futbolcusu söyledi, Kadırgada bu oyunu bozdu. Büyük kulüp farkı. :))

tarafsiz dedi ki...

Arkadaslar kesinlikle bu macta masa basi olaylari donmustur fakat eyy fikirtepe spor klbu sezon basi daha saglam bir kadro kurupta lige katilsaydin bunlari konusuyor olmazdik bu kadro 1.amator kadrosu ne isi var superde snra boyle ahlar vahlarsiniz karsinin takimlari bir birini tutar sahiplenir. Saygilar

adalet dedi ki...

Adalarin yonetimi ve hocasi neden konusmuyor onun vicdani rahat mi ? Fikirtepe hicbir takima 5 atamazken adalara nasil atti ey insaf ?? Kadirgada saibeye saibeyle karsilik verdi .tebriklrr kadirga :))

mk dedi ki...

... ... neden yazmadiniz yerel futbol neden yorumumda nokta ile kestiniz

fikirtepe dedi ki...

Sayın taraftar arkadaşım ne demek bu 1. Amatör kadrosu nasıl bir yorumdur bu ya fikirtepede oynayan tüm genç arkadaşımız 1 sene boyunca aslanlar gibi mücadele etmişlerdir siz rahat olun emi tecrübe kazandılar ve seneye tekrar çıkacaklar ve Aslan gibi oynayacak genç arkadaşlarımız fikirtepeyi bu eyleminden dolayı sonuna kadar destekliyoruz HER YER DİRENİŞ HER YER FİKİRTEPE

adali dedi ki...

Beyler Adalar Spor kulubu ile ilgili bazi yazilar okuduk onceki yorumlarda. Fikirtepe ye yenildigi macla ilgili ozellikle. Adalar Spor Kulubu bu kadar salak mi kendisi dusme potasindayken rakibine yenilsin ve son hafta yenilseydi kume dussun. Adalar Spor kulubunun sorunlari kendi icndedir. Yonetimin taahhutlerini yerine getirememesi sonucu oyunculari idmanlari ve ligi birakmistir. Ilk yariyi lider bitiren takim ikinci devre hukmen maclar haric sanirim sadece haskoy u yenmis 8 tane de maglubiyrt almistir. Eger iddia edildigi gibi Fikirtepe idarecileri ile ilgili gorusme ve a lasma olsa emin olun o mac berabere biterdi ve iki takima da faydasi olurdu zira puan durumunu incelerseniz Fikirtepe icin 1 puanla 3 puanin farki yoktu Adalar da 1 puanla potadan cikiyordu. Konusulanlarin en basta mantigi yok. Ayrica Adalar in Esen Bayburt macinda dayak yiyip bir de nerdeyse ayni gun raporlar bile gelmeden hukmen maglup edilerek ve aldigi eski 3 puan da silinerek potada tutulmasi da cok manidardir. Federasyonda kimlerin ne sekilde is takip ettigini herkes de iyi bilmektedir.

adali dedi ki...

Ayrica 2011 de bizi samoiyonluktan da etmis olsalar Fikirtepe kulubunun altyapisi imrenilecek durumda. Adaletsiz uygulamalar bu tip sosyal dayanismalara cok sekte vurmaktadir. Sporcular ve idareciler bu gibi adaletsiz durumlarda inanclarini yitirmekteler. Bu da sporun gelecegi icin cok tehlikeli.

akd dedi ki...

Bizi anlayışlar karşılayın. 1 sene önceki olayı yeniden gündem yapmanın bir anlamı yok. Yoksa ben de çok iyi biliyorum nelerin hangi elle nasıl yapıldığını. Kimin, kime nasıl temas ettiğini. O maçı da biliyorum, diğerlerini de... Hem de 3 tarafı da dinlemiş birisi olarak çok net biliyorum. Ancak vallahi yorulmaya başladık. Yazmayalım, onu yazmayalım. Yapanın yanına kar kalır mı? derseniz ben söyleyeyim kalmaz.

akd dedi ki...

Adaların Hocası konuştu. Bana açıklama yaptı. Esen Bayburt'un Hocası da çıktı bana konuştu. Bunları tek tek yazacağım.

orhan dedi ki...

bişey cıkmaz

eren dedi ki...

günümüz türkiyesinde adelet aramak için önce herkez kendı kapısının önünü süpürmeli..

serhat dedi ki...

beyler dikattimi cekti sabah kadırga genclik bir yorum yapmıştı bunu silene bana cevap versin neye istinade sildiniz

mahmut dedi ki...

yerel futboldan objektif davranmasını istiyoruz.

akd dedi ki...

O yorumda gözden kaçan bir durum varmış. Doğrudan Kadırgaspor Başkanına yönelik. Bu nedenle yorumun silinmesi gerekirdi. Durum bundan ibarettir.

adalet dedi ki...

Fikirtepe yonetimi ciksin serefleri namuslari ahlaklari inanclari ustune yemin etsinler adalar macinda saibeye bulasmadiklarina dair kadirga kume dussun.var mi oyle bir yoneticiniz ?

Hkmet dedi ki...

Fikirtepenin hocası isterse uefaya gitsin adama sorarlar 5 tane gol adalara nasıl attın diye bide derlerki son 2 haftada 11 gol yemişin ligden çekilsen daha iyi derler İlk önce herkes kendine bakmalı...

adali dedi ki...

Sayin akd hocalarla konustum yazacam demistiniz. Artik yazsaniz da herkes anlasa neyin ne oldugunu. Insanlarin atismasi bitse.

tg dedi ki...

6.grup ta son maçta cfs bağcılar- ramispor musabakası ramisporun 3-2 galibiyetiyle bitti ve cfs bağcılar bu sonuçla kendi sahasında olmasına rağmen küme düştü.Maçın sonunda iki taraf oyuncularu birbirini geçmiş olsun ve tebrikle kucakladı seyirci hiçbir kötü söz söylemedi bence olması gerekende buydu hatta bu yılın amatörlerde fairplay ödülü de cfs bağcılara verilmeli diyede düşünüyorum.

tarafsız dedi ki...

Arkadaşlar boşuna gaza gelmeyin boşada yorum yapmayın, ağlama be fikirtepem ne ekersen onu biçersin..hangi takıma 5 tane attınız maçı çıplak gözle seyrettim kadırga-esen bayburt maçınıda sizin attığınız 2.3.golün aynısını kadırgada atttı.şimdi düştükten sonra feryat neden..eğer bir maç bağlanacaksa ilk yarı kadırga atar üstüne yatardı ama bayburt takımı oyunu istediği şekilde oynadı ilk yarı 2 gol attı.2.yarı kadırga sporun gol kaçırmasıyla başladı pozisyonlar üstüste geldi defans hataları skoru bulmalarına yol açtı.son dk.da bayburtlu oyuncunun kafa vuruşu direği sıyırarak dışarı çıktı gol olsa kadırga küme düşecekti.biraz olgun davranın başvuru yapabilirsiniz ama koca bir kulübü lekeliyemezsiniz.oradada dost arkadaşlarım var sizlerdede bırakın leke sürme işinizi doğrularda kalın...

adali dedi ki...

Evet sayin ads iki takimin hocalarinin aciklamalarini yayinlayacaktiniz bekliyoruz

akd dedi ki...

Hangi iki takımı kast ediyorsunuz Sayın Sinan Özbay (Adalarspor eski Başkanı). Onu da lütfen ekler misiniz?

adali dedi ki...

Zeki Hoca ve Esen Bayburt hocalari ile konustugunuzu yazacaginizi soylemissiniz bu habere yaptiginiz 8 ocak yorumunda. Anlattiklarini bizimle de paylasirsaniz seviniriz.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...