Perşembe, Ocak 30, 2014

Bakırköy Belediye Stadı'nda büyük olay

İstanbul U19 Ligi 3. Grup'ta Yücespor ve Kadırgaspor arasında çıkan maç büyük olaylara sahne oldu. Kadırgalı sporcular soyunma odası camlarını kırdı, bir yöneticinin eli kesildi, Kadırgaspor'un hocası fenalaştı.


Özel güvenlik darp edildi
Yücespor 3-1 galipken Kadırga'dan 2 oyuncu atıldı. Bu arada tribünde bir tartışma çıktı ve iki takım taraftarları tartışmaya başladı. Atılan futbolcular da kendilerine küfür edildiğini gerekçe göstererek tribüne giderken bir anda saha içindeki 3 Kadırgalı oyuncu da arkadaşlarını korumak için tribünlere yöneldi. Bunun üzerine hakemler soyunma odasına gitti. Hakemlerin içeri gitmesinden sonra tribünde tartışmalar yatışırken iki takım oyuncuları arasında sözlü tartışma yaşandı. Yücespor Yöneticisi Emre Öngün ve Teknik Direktör Ayhan Usar'ın araya girmesiyle ev sahibi oyuncular uzaklaştı. Bu esnada Kadırgaporlu oyuncular ve özel güvenlik arasında gerginlik yaşandı, güvenlik görevlilerinin darbe aldığı görüldü. Olayların başlangıcında çağrılan emniyet güçleri 4-5 dakika mesafede olmalarına karşın 25 dakika geç geldi.


 


Öngün'ün eli kesildi, Orhan Hoca fenalaştı
Polislerin gelmesinden sonra Kadırgasporlu sporcular soyunma odasındaki camları ve kapıları kırdılar. Olayı yatıştırmak isteyen Yücespor Başkanı İbrahim Mamati ve yönetici Emre Öngün duruma müdahale ettiler. Buna sinirlenen 2 Kadırgasporlu sporcu elindeki camlarla başkan ve yöneticeye saldırdılar. Araya giren Tesis Müdürü İsmail Öngün'ün eli kesildi. Arbedede Kadırgaspor Antrenörü Orhan Hoca'nın kalbi sıkıştı ve fenalaştı.


İki taraf birbirinden şikayetçi oldu
Sahadaki ambulans müdahale etti. İki taraf Da birbirinden şikayetçi olunca polis Kadırgasporlu sporcuları ve Yücesporlu yöneticileri karakola götürdü. Karakola gelen Kadırga yöneticilerinin Yücespor Başkanı ve özel güvenliklerden özür dilemesiyle olay tatlıya bağlandı.Taraflar birbirinden şikayetçi olmadan karakoldan ayrıldılar.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery ids="108065,108066"]

4 yorum:

fssaa dedi ki...

kusura bakmasınlar da türk futbolunun içine ediyorlar böyle gencler böyle olmaz kı bunlara dur denmesı gerekıyor bu yasta kavgaya baslarlarsa a takıma cıkıp ne yapacaklar adam mı bıcaklayacaklar yazıkk

seyirci dedi ki...

Ancak bu kadar abartilir bravo yerel futbol olaylari gormeden baskasinin dilinden duyduklarinizi nasilda abartarak yazmissiniz

Emre Öngün dedi ki...

Seyirci arkadaş konuların abartıldığını yazmışsın konuyu birde senden dinleyelim bakalım ben olayın içerisindeydim neresi abartılmış bir söyler misin.Yazılan herşey tamamıyla doğrudur.

tarafsız dedi ki...

Tarafsız gözle yorumlıyacağım için içim müsterih inanın;Sporcu,hakem,seyirci hata yapar aralarında tartışır hatta kavga da ederler ama sözüm ona özel güvenlik görevlisi hangi maksatla sporcuya vurur ben gözlerimle gördüm 2 kadırgalı sporcuya meydan dayağı atmak kimin görevi insan gibi araya gir her iki tarafıda yatıştır olayları tırmandırmaya sizin görevinizde yok,tabiki bu olayları tasvip etmiyorum olayların içinde olan sporculara gereken cezanın kadırga spor tarafından verilşeceğinden eminim,,yalnız birileri bu güvenlikçilerinin kulağına üflemese bunlar bu olaylara girmezdi benim gördüğüm budur her iki tarafında birbirlerinden özür diliyerek barışması spor adına iyi bir adım ancak kadırga sporda bu olayları tetikleyen 3 sporcu gördüm bunların sporcu kimliğinde olmadığını söyliyebilirim..Her şey dostluk içinde kalırsa yarınlarımızda iyi nesil yetişeceğinden eminim.Bu olayda adı geçen ve mağdur duruma düşen güvenlik güçleri,sporcular ve yöneticeliride geçmiş olsun dileklerimi bildiririm.bir sözümde orhan hocaya inanıyorumki adamlığını gösterir bu tip oyuncuları kadronuzda barındır mazsınız sizede geçmiş olsun dileklerimi iletirim.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.