Cumartesi, Ağustos 31, 2013

Diyarbakır Büyükşehir Belediye bu yıl da iddialı

TFF 2.Lig'de mücadele edecek Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor bu yıl 1.Lige çıkmak istiyor.

Kayseri Gençlerbirliği Sakarya kampını tamamladı

TFF 2.Lig takımlarından Kayseri Gençlerbirliği Sakarya'da yaptığı sezon öncesi kampını tamamlayarak Kayseri'ye döndü.

İncirlispor sahaya çıkmadı

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta bugün oynanması gereken Modafenspor-İncirlispor karşılaşması, konuk ekibin sahaya çıkmaması nedeniyle oynanmadı.


Çenesuyu dışarı oyuncu vermeyecek

Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak 1. Lige yükselen Çenesuyu Plajyoluspor Bayan Futbol takımı, sezon bitiminden bu yana tatil yapmadan idmanlarına devam ediyor


İDMANLAR SÜRÜYOR


Çalışmalarına hiç ara vermeyen Çenesuyu Plajyoluspor Bayan Futbol Takımı, antrenör Osman Kararkaya ve kaleci antrenörü Tayfun Demir önderliğinde Mehmet Ali Kağıtçı Stadı`nda idmanlarını sürdürüyor. Sezon kapanışından sonra hiç tatil yapmadan haftanın 3 günü hafif idmanlarını sürdüren Çenesuyu Plajyoluspor, Eylül ayı içerisinde sıkı bir şekilde idmanlarına başlayacak.


KENDİMİZE GÜVENİYORUZ


65 takım arasından şampiyon olarak 1. Lige çıkan Çenesuyu Plajyoluspor Bayan Futbol Takımı, yeni sezonda da oldukça iddialı. Takım olarak maddi olanaklarının yetersiz olduğunu belirten Çenensuyu Plajyoluspor Bayan Futbol Takımı antrenörü Osman Karakaya, ``1. Ligde kedimize güveniyoruz. Bize sahip çıkacak bir sponsor bulursak, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.


OYUNCULARIMIZI İSTİYORLAR


Kalecisi Gözde Sungur`u Ereğli`ye, Ecem Cebeci`yi ise Derince Belediyespor`a gönderdiklerini ifade eden Karakaya oyuncularının Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı`na gitmek istediklerini ifade etti. Karakaya, ‘`Derince Belediyespor bizden oyucu almaya çalışıyor, aynı zamanda para da verdikleri için sporcular gitmek istiyor. Buna engel olmak için kulüp olarak oyuncu vermeme kararı adık`` diye konuştu.


KAYNAK : Bizim Kocaeli

"Malatya'dan destek bekliyoruz"

TFF tarafından düzenlenen Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde ikinci sezonunu geçirecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Derince Kayseri'yi mağlup etti

Lig hazırlıklarını sürdüren Derince Belediyespor, Sakarya'da kampta bulunan Kayseri Gençlerbirliği'ni hazırlık maçında evinde konuk etti.

Hakemlerimiz sezona iyi başladı

Futbolumuzun başarılı hakemleri, geçen sezondan bıraktıkları yerden görevlerine devam ediyorlar.


Cuma, Ağustos 30, 2013

Cengiz Aydın Zaferspor'da

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Zeytinburnu temsilcisi Zaferspor tecrübeli oyuncu Cengiz Aydın'ı renklerine bağladı. 

Sakarya ve Kayseri dostça

TFF Kadınlar 2.Lig hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor Bayan Futbol ve Kayseri Gençlerbirliği hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Kozlu ilk hazırlık maçında mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek olan Kozlu  Belediyespor ile Süper Amatör Lig ekibi Ereğli Belediyespor takımları  Kozlu sahasında  ilk hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.

Perşembe, Ağustos 29, 2013

Geçmiş olsun Dolunay Uzun

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta mücadele eden Nişantaşı Kulübü'nün başarılı savunma oyuncusu Dolunay Uzun geçtiğimiz günlerde antrenmanın son bölümünde talihsiz bir sakatlık yaşamıştır.

Küçükçekmece altyapıya bel bağladı

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'den düşen Küçükçekmecespor, İstanbul Süper Amatör Lig'de sezona alt yapı oyuncularıyla başladı.


Tophane Tayfun transferde aktifti

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Tophane Tayfunspor, geçen sezonki şampiyon kadrosunu büyük ölçüde değiştirerek sezona girdi.


CFS 'Gençlerle devam' dedi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden CFS Bağcılarspor bu sezon da gençlere önem verdi. Takımın en yaşlı oyuncusu 23 yaşında.


Hadımköyspor genç ve mütevazı

Yeniden İstanbul Süper Amatör Lig'e dönen Hadımköyspor, bu sezon gençlerin ağırlıkta olduğu mütezavı bir kadroyla mücadele edecek.


İstanbul U17 Ligi kuraları çekildi

2013-2014 Sezonu U17 Ligi kuraları Orhan Saka Amatörler Evi’nde çekildi.


Ekşioğlu'ndan TÜFAD'a suçlama!

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, “siz sorun Yemen Ekşioğlu cevaplasın” başlıklı haberdeki soruları yanıtlamaya devam ediyor. Ekşioğlu bir okuyucunun sorusu üzerine TÜFAD İstanbul Şubesini, Kurslarda 'tanıdıklarına öncelik vermekle’ itham etti.


Nurhak Atar artık Esenlersporlu

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Esenlerspor, İstiklalspor'dan genç stoper Nurhak Atar'ı transfer etti.


Albayrak-Hadımköy maç özeti

İstanbul Süper Amatör Lig'de Albayrakspor'un Hadımköyspor'u 1-0 yendiği maçın golünü haberimizin devamında izleyebilirsiniz.


Süper Amatör Lig 2.Hafta hakemleri açıklandı

İstanbul Süper Amatör Lig'de zorlu maraton geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. 31 Ağustos ve 1 Eylül 2013 tarihlerinde oynanacak SAL maçlarını yönetecek Hakem ve Yardımcı Hakemler açıklandı.

Hasköy-Fikirtepe Dumlupınar maç özeti

İstanbul Süper Amatör Lig'de Hasköyspor ve Fikirtepe Dumlupınarspor'un 1-1 berabere kaldığı maçın özetini haberimizin devamında izleyebilirsiniz.


Beşyüzevler-Sanayi Mahallesi maç özeti

İstanbul Süper Amatör Lig'de Beşyüzevlerspor'un Sanayi Mahallesi SK'yı 2-1 yendiği maçın özet görüntülerini haberimizin devamında izleyebilirsiniz.


Katibim Turnuvası’nda finalin adı belli oldu

Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Katibim Turnuvasında artık sona geliniyor. Oynanan karşılaşmalar sonrasında final ve 3.lük-4.lük maçı eşleşmeleri de belli oldu.

Tunaspor yuvaya dönüşünü pasta keserek kutladı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup temsilcilerinden Bayrampaşa Tunaspor, yaklaşık 3 aydır bakımda olan Bayrampaşa Belediyesi Kartaltepe Sahasında bu sezon ilk antremanını gerçekleştirdi.

Silivri soluna buldozer aldı

Yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden Silivrispor sol açık oyuncusu Taner Gürsoy ile anlaşarak bu kanadını sağlama aldı.

Çan Kız futbol takımı Macaristan’a gidiyor

2010 Nisan ayında Çanakkale de ilk kurulan kız futbol takımı olan Çan Osman Çaneri kız futbol takımı 3 sene içinde elde edilmesi güç bir başarıyı yakaladı.

"Amaç başarıları devamlı kılmak"

TFF Kadınlar 1.Lig takımlarından Karadeniz Ereğlispor'un teknik direktörü bir basın açıklaması yaparak Kadın Futbol Programı'nı değerlendirdi.


Yalıköyspor sahilde çalıştı

İstanbul 1. Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Yalıköyspor hazırlıklarına devam ediyor.


Eyüphan Aydın Kozluspor'da

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Kozluspor, Esenyurt İncirtepespor'un genç yeteneği Eyüphan Aydın'ı renklerine bağladı.


İlker Yasin Aydın yuvaya döndü

Son iki sezondur Çamlıcaspor'da forma giyen genç oyuncu İlker Yasin Aydın, eski kulübü Bağlarbaşıspor'a transfer oldu.


Çarşamba, Ağustos 28, 2013

Topçularspor bombayı patlattı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Topçularspor'da Başkan Fatih Kulaksız, 33 defa Genç Milli formayı giyme başarısı göstermiş savunma oyuncusu Ferhat Yayla'ya imzayı attırdı.


Armutlu Belediyespor dört köşe

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Armutlu Belediyespor, Nevşehir kampındaki özel maçta Adıyaman İl Özel İdarespor'u 4-1 yendi.


Karasu'dan Yenibosna'ya ayartma suçlaması!

Karasuspor Kulübü, Kartepe kampını terk ederek Yenibosnaspor'a giden futbolcu Fırat Işık'a tepki gösterirken Yenibosnaspor'u da oyuncunun aklını çelmekle suçladı.


Lüleburgaz 39 bu sene resmen yok

Lüleburgaz 39'un Kadınlar 1.Lig'e katılmayacağı kesinleşti.

Özgür Turgut, Kartal Yunusspor'da

İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grup'ta mücadele edecek olan Kartal Yunusspor, Pendik Kavakpınarspor'dan Özgür Turgut'u kadrosuna kattı.

İkitellispor'a sıkılan gaz zararsızmış

Türkiye U14 Şampiyonası Kütahya Grubu'nda İkitellisporlu futbolculara gaz sıkılmasıyla ilgili soru önergesine yanıt veren İçişleri Bakanı Muammer Güler, yapılan müdahalenin mevzuata uygun olduğunu, kullanılan gazın insan sağlığına zararlı olmadığını beyan etti.


Fişekspor'da teknik heyet belirlendi

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Fişekspor, yeni sezonda Kamil Çolak ve Yardımcıları Serkan Yılmaz ile Selçuk Tuncay ile anlaşarak takımı onlara emanet etti.

Beykoz 1908'de U17'ler sıkı hazırlanıyor

İstanbul U17 Ligi Yaş Grubunda mücadele edecek olan Beykoz 1908 A.Ş.Takımı hazırlıklarını aralıksız devam ettiiriyor.

Erkan Çoban Çıksalınspor'da

Güzelhisarpor'un altyapı futbolcularından Erkan Çoban, 3. Lig ekiplerinden Çıksalınspor'un altyapısına transfer oldu...


Çekmeköyspor daha hazır

Çekmeköyspor yeni kurulan yönetimi, yeni teknik ekibi ve futbolcularıyla çıktığı ilk maçta rakibi 1877 Alemdağspor’u gol yağmuruna tuttu: 6-0


Foça Belediyespor çalışmalarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup ekiplerinden Foça Belediyespor, yeni sezon öncesinde çalışmalarına kendi tesislerinde günde çift idman ve hazırlık karşılaşmaları ile devam ediyor.

Eyüboğlu: Her şey güzel olacak

Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, takımın kampını ziyareti sonrası yaptığı açıklamada yapılan çalışmaların olumlu geçtiğini her şeyin daha güzel olacağını söyledi.

Büyükçekmece galibiyetle bitirdi

Hazarlıklarını Nevşehir Ürgüp’te sürdüren ve kampın son gününde Armutlu Belediyespor ile kampın son hazırlık maçını oynayan Büyükçekmece Belediyespor, rakibini Reha’nın attığı tek golle 1-0 devirdi ve kampı galibiyetle noktaladı.

Sarıyerspor Tekirdağspor'u 1-0'la geçti

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Tekirdağspor, kampın son gününde Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Sarıyer ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Emin Sarı’ya Eyüboğlu desteği

Bir dönem Tepecikspor formasını giyen ve daha sonra yeşil-beyazlılarla yollarını ayıran tecrübeli file bekçisi Emin Sarı’ya destek geldi.

U19 Kızların Yunanistan kadrosu açıklandı

Kadın U19 Milli Takımımızın, 2 ve 4 Eylül 2013'te Yunanistan ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Derince kızlarından Milli'lere pişmaniye

Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı, 19 Ağustos’tan beri Kartepe Green Park Otel’de kamp yapan Kadın A Milli takımının kampını ziyaret etti.

Salı, Ağustos 27, 2013

Süper Amatör Lig'de 2. Hafta bülteni

İstanbul Süper Amatör Lig'de zorlu maraton geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla başladı. İkinci haftası ise bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. Geçen hafta 18.00 olarak belirlenen maçların başlama saati bu hafta bir saat erkene çekildi.

Akın Meral Haliçspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup ekiplerinden Haliçspor, Geçtiğimiz Sezon BAL'da mücadele eden İncirlispor'dan Akın Meral’i transfer etti.


Sultangazi Esentepe'den sessiz prova

İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sultangazi Esentepespor, hazırlık maçında Kartaltepespor'la 0-0 berabere kaldı.


Yeşil Esenyurtspor-Tunaspor maç özeti

İstanbul Süper Amatör Lig'de Bayrampaşa Tunaspor'un deplasmanda Yeşil Esenyurtspor'u 2-0 yendiği maçın özeti ve Tunaspor Başkanı Mustafa Altuntaş'ın açıklamalarını haberimizin devamında izleyebilirsiniz.


Şehreminispor golcüsünü 'Bul'du

İstanbul 1. Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Şehreminispor, İstiklalspor'un golcü ismi Yarkın Bul'u renklerine bağladı ve forvet sorununu çözdü.


Melih teklifleri değerlendiriyor

Geçen sezon Topkapıspor'da forma giyen tecrübeli eldiven Melih Öztürk, bu sezon henüz bir ekiple anlaşmadığını ve gelen teklifleri değerlendirdiğini söyledi.


Çağrı Sancar Yalovaspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yalovaspor, genç sağ bek Çağrı Sancar'ı renklerine bağladı.


Kaleci Egemen Haliçspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Haliçspor, tecrübeli kaleci Egemen Ukis'i renklerine bağladı.


Özgür Mithat teklifleri değerlendiriyor

İki sezondur İstiklalspor'da oynayan, bu sezon başında yönetimle anlayaşamayıp yollarını ayıran Özgür Mithat Atılğan gelen teklifleri değerlendirdiğini söyledi.


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta Ligin ilk haftasında Erokspor ile Çubuklu Erokspor Tesislerinde karşılaştı.  Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlik sona erdi.

Silivri'de Kasaba maça gidiyor

Hafta sonu yeni sezonun ilk maçına çıkacak olan Silivrispor Kasaba Taraftar Grubu yaptığı resmi açıklama ile Adaletspor maçına gidiceklerini duyurdu.

Alibeyspor'da işlem tamam

Alibeyspor’da işlem tamam

Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta 2013-2014 Futbol Sezonunda şampiyonluğa gidecek olan takımı kurduklarını beyan etti.

K.K. Mevlanaspor uzatmalarda yıkıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 4. grup mücadelesinde K.K. Mevlanaspor Zeytinburnu Hasan Doğan Stadında İMES İstanbul Kastamonuspor'u konuk etti.

İstanbul Güngören Muhammed'i kaptı

Yeni sezonda alt yapı gruplarında şampiyonluğu hedefleyen İstanbul Güngörenspor, Haznedar Çetinkayaspor'dan 1999 doğumlu Muhammed Aysal'ı renklerine bağladı.


Salim Uslu’nun en mutlu günü

Silivrispor’un eski oyuncularından ve ilçe amatör takımlarının vazgeçilmez oyuncularından olan Salim Uslu, oğlu Muhammet Bera Ulsu’nun sünnet töreninde sevenleri ile bir araya geldi.

Murat Uzunmehmet Kalespor'da

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Nişanca Kalespor, teknik direktörü Kahraman Kartaloğlu'nun Darıca Gençlerbirliği Alt yapısında yetiştirdiği öğrencisi Murat Uzunmehmet'i transfer etti.


Ahmet Kelebekler Güngörenspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güngörenspor, hücuma dönük orta saha oyuncusu Muhammed Ahmet Kelebekler'i renklerine bağladı.


Zeytinburnuspor Gürsu'da kondisyon depoluyor

Bu sezon İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Zeytinburnuspor, yeni sezon öncesi Bursa-Gürsu'da kampa girdi. 


Muhammet Ali Aksoy Tavşanlı Linyitspor’da

PTT 1.Ligde mücadele eden Kütahya temsilcisi Tavşanlı Linyitspor, kadrosuna Düzce doğumlu en son Süper Amatör Lig ekiplerinden Düzce Belediyespor’da forma giyiyordu.

Şile Yıldızspor, CFS Bağcılarspor'u geçti

İstanbul Süper Amatör Lig'de 6.Grup'ta yer alan Şile Yıldızspor, Şile Stadı'nda çıktığı ilk müsabakasında CFS Bağcılarspor karşısında 2-1 galip gelmesini bildi.

Şilespor, Süper Amatör Lig'e süper başladı

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Şilespor, sahasında ağırladığı Esen Bayburtspor'u 3 golle uğurladı ve lige galibiyetle başladı.

Pazartesi, Ağustos 26, 2013

Turizm cenneti Avşa'da neden bir spor kompleksi olmasın!

Marmara Denizinin gözde adası olan Avşa Adası'nda neden bir spor kompleksi olmasın? Avşa adası Marmara Adası ile Ekinlik Adasının üçgeninde bulunmaktadır.

Dudulluspor'da hüzünlü ayrılık

Kısa sürede İstanbul Kadın Futbolu'nda iyi işler yapan Dudulluspor'da hüzünlü bir gün yaşandı.

Derince Belediye hazır gibi

Derince Belediyespor kadın futbol takımı evinde hazırlık maçında konuk ettiği 2.Lig temsilcisi Sakarya Bayan Futbol takımını 5-0 mağlup ederek sezon öncesi rakiplerine gözdağı verdi.

Zonguldakspor pür neşe

Kırmızı-Lacivertli ekibin Bakacakkadı'da yaptığı kamp  çalışması devam ediyor. Teknik patron Cahit Terzi.’ Biz Zonguldaksporuz, herkes bizi düşünsün, bizim kimseyi düşünecek halimiz yok’

Kilimli Belediyespor Bartın’ı 2-1 yendi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor, kendi sahasında BAL takımlarından Bartınspor ile hazırlık maçı yaptı. Kilimli Belediyespor mücadeleyi 2-1 kazandı.

Ayazağa-Ortaköy maç özeti

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta Ortaköyspor'un deplasmanda Ayazağaspor'u 4-1 yendiği maçın özet görüntülerini haberimizin devamında izleyebilirsiniz.


Murat Kaya: 3 puanla başlamak güzel

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubun yeni ekiplerinden Ataköy Çobançeşme Teknik Direktörü Murat Kaya ilk haftada oynadıkları Kartal  Çavuşoğlu karşısında rakibini 2-1 yenerek lige 3 puanla başlamak güzel olduğunu ifade etti.

Özgür Kurt: Takım olarak iyi yoldayız

Silivrispor Genel Menajeri Özgür Kurt yaptığı açıklamada ligin başlamasına 1 hafta kala takım olma yolunda önemli bir mesafe kat ettiklerini söyledi.

Kaleci Yılmaz Silivrispor'da

TFF 3.Lig ekiplerinden Silivrispor geçen sene TFF.3.Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor formasını giyen 1992 doğumlu kaleci Yılmaz Yiğit'i renklerine bağladı.

Öz Alibeyköyspor gol oldu yağdı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup 1.Haftada Bölgesel Amatör Lig'den düşen ve genç oyuncularla yoluna devam eden İncirlispor ile Süper Amatör Ligin yeni ekibi Öz Alibeyköyspor Bakırköy Belediye Sahasında karşılaştılar.

1907 Ataköy Çobançeşme galibiyetle başladı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta Ligin ilk haftasında Bakırköy Belediye Sahasında Süper Amatör Ligin iki yeni takımı Ataköy Çobançeşme ile Kartal Çavuşoğlu karşı karşıya geldiler.

Topçularspor'dan üç flaş transfer

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Topçularspor, Alkan Kıran, Okan Köse ve Nuri Çolak'ı renklerine bağladı ve iddiasını gösterdi.


Yeşilova Esnafspor sezonu açıyor

İstanbul 1.Amatör Lig'de Süper Amatör ligi hedefleyen Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor açılışla sezona merhaba diyor. 

Bergama Belediyespor eski kaptanını unutmadı

Sezon başı çalışmalarının son hazırlık maçını Ayvalık Belediye Spor'u 4 - 0 yenen Bergama Belediye Spor Yönetim Kurulu ve Çılgınlar Taraftar Grubu, maç öncesi sezon başında  Ayvalık Belediye Spor’a transfer olan eski takım Kaptanı Hakan Susamcılar’a plaket sunarak üç sezon boyunca fedakarca mücadelesi için teşekkür etti.

Örnektepespor yeni sezona hazırlanıyor

Geçen sezonki kadrosunu bozmayan ve mevcut kadroya yeni takviyeler yaparak hazırlanmakta olan Örnektepespor Teknik Direktör Selçuk İmamoğlu ve Antrenör Serhat Mırık nezaretinde Belgrad Ormanında kros çalışmaları ile enerji topladı.

Gültepe Özgençlikspor daha hazır

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Gültepe Özgençlikspor hafta sonu yaptığı ilk hazırlık maçında Özmurat sporu 5-2 mağlup etti.

Keşanlı Maruf Destanı!

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı hazırlanan Çankırı Marufspor, Keşan'da oynadığı hazırlık maçında BAL ekiplerinden Keşanspor'u 2-1 mağlup etti.


Çağlayan Gençlerbirliği Çekmece'yi fethetti

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup maçında Çağlayan Gençlerbirliği, deplasmanda Küçükçekmecespor'u 1-0 yenerek lige harika bir başlangıç yaptı.


Feriköy'de Gültekin ve Yıldız ayrıldı

Sezon başında Feriköyspor'la anlaşan teknik direktörler Emrah Gültekin ve Koray Yıldız, Kırmızı-Beyazlı Kulüpten ayrıldıklarını belirttiler.


Güneştepe'den rakiplere gözdağı!

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı hazırlanan Güneştepespor, özel maçta İstanbul Artvinspor'u 6-0 mağlup etti.


Gönen Belediyespor ile Balıkesir A2 karşılaştı

Yeni sezonda Balıkesir Süper Amatör Lig (SAL)'da mücade edecek olana Gönen Belediyespor yeni sezon öncesinde ilk hazırlık karşılaşmasında Balıkesirspor A2 takımı konuk etti.

Ahmet Aktaş Güneştepespor'da kaldı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Güneştepespor'da tecrübeli oyuncu Ahmet Aktaş bu sezon da Sarı-Kırmızılı Kulüpte kalmaya karar verdi.


Çekmeköyspor'dan olumlu prova

İstanbul 1. Amatör Lig'de 14 ve 15. gruplarda sezona şampiyonluk parolası ile giren Gülsuyuspor ve Çekmeköyspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Alemdağ Stadyumu'da oynan karşılaşma 2-1 Çekmeköy'ün üstünlüğüyle biterken izleyenlere keyifli anlar yaşattı.


İncirlispor-Öz Alibeyköyspor maç özeti

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta Öz Alibeyköyspor'un deplasmanda İncirlispor'u 7-0 yendiği maçın özet görüntülerini haberimizin devamında izleyebilirsiniz.


Selimiye, Oğuzhan'la güldü

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup'un ilk haftasında oynanan Büyük Kılıçlıspor ve Selimiye arasındaki maçta gülen taraf konuk ekip Selimiye oldu.

Çıksalın ile Silivrispor dostça

TFF 3.Lig 2.Grup ekiplerinden Çıksalınspor ile TFF 3.Lig ekiplerinden Silivrispor ligin başlamasına 1 hafta kala takımların son durumlarını görmek için oynadıkları hazırlık karşılaşması 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Bayrampaşa Tunaspor bu kez kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta Yeşil Esenyurt ile Bayrampaşa Tunaspor, Esenyurt Belediye Stadı'nda karşılaştılar. Geçtiğimiz Sezonlarda çok önemli maçlarını, Esenyurt Belediyesi Stadı'nda kaybeden konuk takım bu kez kazandı.

Merkezefendi'de puanlar paylaşıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.grubun bugün oynanan tek maçında Selvispor ile Çeliktepespor, Merkezefendi Sahası'nda karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Sultanbeyli ile Gürpınar berabere kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.grup ilk hafta müsabakasında ligin iki yeni ekibi Sultanbeyli ve Gürpınarspor, Sultanbeyli 75.yıl Stadında karşılaştı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle berabere sonuçlandı.

Bağcılar attı, Güngören baktı

İstanbul Süper Amatör Lig'de haftayı 'bay' geçen iki ekibi karşı karşıya getiren hazırlık maçında Bağcılarspor, Güngörenspor'u 5-2 mağlup etti.


Ortaköy Ayazağa'dan istediğini aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup ilk hafta karşılaşmasında Ayazağa ile Ortaköy Ayazağa Atatürk stadında karşı karşıya geldiler. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısı nefesleri kesti.

Güneştepe ve Tepebağ dostça

İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanan iki ekibin Merkezefendi Stadı'ndaki mücadelesinde Tepebağ Kültürspor ve Güneştepespor 3-3 berabere kaldı.


Nişantaşı ve Kocasinan puanla başladı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup’ta Nişantaşı, Kocasinanspor’u Seyrantepe Stadı’nda konuk etti. Her iki takımda net gol pozisyonu üretmekte zorluk çekince maç golsüz sona erdi.

Taksim geri dönüşü yaptı ama..

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup’ta Taksimspor ile Esenyurt İncirtepespor karşısında ilk yarıyı konuk takım 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda müthiş bir geri dönüş yapan Taksimspor 3-2 öne geçse de 90.dakikada penaltı golüne engel olamadı ve maç 3-3 sona erdi.

Çeliktepespor dualarla sezona başladı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Çeliktepespor, bugün oynadığı sezonun ilk karşılaşması öncesinde Tesislerden ayrılırken kurban keserek dualar etti.

Nefesleri kesen maç Çengelköyspor'un

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup'ta dün oynanan ve ilk kez amatör ligde bir gece maçı oynanan İstanbul'da Çengelköyspor ile Alemdağspor maçı nefesleri kesti. Üsküdar temsilcisi maçı 3-2 kazanırken lige 3 puanla başladı.

Recai Topçu korkuttu

İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta bugün oynanan Kadırgaspor-Esenler Öz Yavuzselimspor maçında konuk ekipten Recai Topçu fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.


Pazar, Ağustos 25, 2013

Ömerli Köyü-Leventspor maç özeti

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta oynanan ve konuk ekibin 2-1 kazandığı Ömerli Köyü SK-Leventspor maçının özet görüntülerini haberin devamında izleyebilirsiniz.


Hakkarigücü koşu çalışmalarına devam ediyor

TFF Kadınlar 2.Lig'de iki sezondur terfiyi son maçta kaçıran Hakkarigücü, sezon hazırlıklarına koşu çalışmaları ile devam ediyor.

İdmanocağı'na uzaklardan takviye

TFF Kadınlar 1.Lig'de geçen sezonu dördüncü sırada tamamlayan Trabzon İdmanocağı kadrosunu yeni yabancı oyuncular ile güçlendirdi.

Akdeniz Nurçelik Bursa'da kampa gidiyor

TFF Kadınlar 2.Lig'de mücadele edecek olan Akdeniz Nurçelik sezon öncesi kampını Bursa Dışkaya'da yapacak.

Süper Amatör 25 Ağustos Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de ilk hafta, bugün oynanan maçlarla sona erdi. Sonuçlar haberimizin devamındadır...

Siirt Kadın Futbol takımı İstanbul'da

TFF Kadınlar 2.Lig'de mücadele eden Siirt temsilcisi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in davetlisi olarak sezon öncesi kampı için İstanbul'a geldi.

Yamanspor deplasmanda kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta Yamanspor, deplasmanda Ataşehir Çamolukspor'u 2-1'lik skorla geçerek lige deplasmanda aldığı galibiyetle başladı.

Silivrispor'un reklam sponsoru Mektebim

Yeni sezonda Silivrispor’un giyeceği formaların reklam sponsoru Mektebim Okulları oldu.

Edirnespor, Erdekspor’u 4-2 ile geçti

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdüren Edirnespor, aynı otelde kampta bulunan Balıkesir temsilcilerinden Erdekspor ile önceki gün hazırlık maçında karşyı karşıya geldi.

Tekirdağspor, göz doldurdu

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta hedefini 3. lig olarak belirleyen Tekirdağspor, bugün Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

İlker ile Günay, yine buluştu

Geçtiğimiz sezon Tepecikspor’da görev yapan ve 2013-2014 futbol sezonu öncesi Tepecikspor ile nikah tazeleyen İlker Erbay ile kısa süreli ayrılık yaşayan, başka takımlarla görüşen ve anlaşma sağlayamayan Günay Şakar ile yeniden yolları Tepecik’te kesişti.

Yenibosnaspor’da kamp sona erdi

Yaklaşık 15 günden beri Kocaeli Kartepe’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren BAL, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yenibosnaspor’da kampın sona erdiği ve lige kadar hazırlıklara İstanbul’da devam edileceği söylendi.

Günay Şakar ve Emin Sarı, Tepecikspor’da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tepecikspor, kamp öncesi iki oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Tepecikspor formasını giyen Günay Şakar ile 2, Bayrampaşaspor’un kalesini koruyan Emin Sarı ile 1 yıl sözleşme imzalandı.

Eyüboğlu, kampı ziyaret etti

Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, takımın kamp yaptığı Kocaeli Kartepe Green Park Otel’e gelerek önceki gün takımı ziyaret etti.

Manisa'da sezon planlaması yapıldı

Manisa 2013-2014 Amatör Futbol Sezonu Planlama ve Gruplandırma toplantısı Pazarcılar Odası Toplantı salonunda, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur,  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, Manisa İl Hakem kurulu Başkanı Akif Uğurdur, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ahmet Aksakal, Süper Amatör Lig ve 1.Amatör Lig takımlarının yönetici ve Antrenörleri katıldı.

Tepecikspor iki grup halinde çalıştı

Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de yeni sezon hazırlıklarının ikici etabını sürdüren Tepecikspor, dünkü çalışmasını iki grup halinde yaptı.

Büyükçekmece’ye yan bakılmıyor

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Büyükçekmece Belediyespor, kamp yaptığı Nevşehir Ürgüp’teki üçüncü hazırlık maçında, Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 44 Malatyaspor’u 65. dakikada Yalçın’ın attığı tek golle devirdi.

Selvispor'dan maça davet

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Selvispor, bugün Merkezefendi Stadı'nda Çeliktepespor'u konuk edecek. Kulüpten yapılan açıklamada, açılış maçımıza tüm futbolseverler davetlidir denildi.

Akçakocaspor'da bir ayrılık daha

Akçakocaspor’dan ayrılan futbolcular arasına takımda ön liboro oynayan Tamer Erbaş ‘ta ayrıldı. Takımda geçen sezon yapılan transferleden hiçbir futbolculunun kalmaması ve yeni sezonda hiç şimdiye kadar hiçbir futbolcunun transferi yapılamayan, yeni sezona sancılı girecek olan Akçakocaspor’da belirsizlik nedeniyle tehlikeli sinyaller vermeye devam ediyor.

Feriköy'den 3 gol 3 puan

İstanbul Süper Amatör Lig 5.grup karşılaşmasında Feriköyspor, Eyüp temsilcisi Nişanca Kalespor'u 3-0 yenerek lige 3 puanla başladı.

Renktaşların mücadelesinde kazanan yok

İstanbul Süper Amatör Lig 5.grup ilk hafta mücadelesinde Haliçspor, Vefa Stadı'nda Okmeydanı Fetihspor ile karşı karşıya geldi. Son yarım saati Hakan'ın kırmızı kart görmesinden dolayı 10 kişi oynayan ev sahibi ekip 87.dakikada öne geçse de, uzatma dakikalarında yediği gole engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı.

Damlaspor doksanda yıkıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup karşılaşmasında Sarıyer Yeni Mahalle ile Damlaspor, Bahçeköy Orman Fakültesinde stadında karşılaştılar. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Reşitpaşa 1 attı, 3 aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.grup karşılaşmasında Reşitpaşa Bahçeköy’de Esenlerspor'u konuk etti. Karşılaşmayı 13.dakikaka Burak’ın attığı gole 1-0 kazanan Reşitpaşa 2013-2014 sezonuna 3 puanla merhaba dedi.

Ali Düşmez'den başarı dilekleri

TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, bugün oynanan Sarıyer Yeni Mahalle-Damlaspor ile Reşitpaşa-Esenler karşılaşmalarını tribünden takip etti.

Bağlarbaşı deplasmandan puan çıkarttı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup karşılaşmasında İstanbulspor ve Bağlarbaşı Gürkan ve Emre Türko'nun ikişer golü ile birer puanı paylaştı.

Altıntepsi Makelspor sezonu açıyor

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Altıntepsi Makelspor, bugün (25 Ağustos Pazar) Arda Turan Tesisleri’nde sezonu açıyor. Yeşil-Beyazlılar bu sezon iddialı...


Leventspor galibiyetle başladı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta sezonun ilk karşılaşmasına çıkan Leventspor, Ömerli Köyü karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle maçı 2-1 kazandı. 9 sarı ve 1 kırmızı kartın çıktığı maçta Leventspor'a galibiyeti getiren golleri  5.dakikada Hasan ve 30.dakikada Sinan kaydetti.

Cumartesi, Ağustos 24, 2013

Süper Amatör Lig 24 Ağustos Sonuçları


İstanbul Süper Amatör Lig'de 2013-2014 sezonu bugün başladı... İlk gün maçlarının sonuçları haberimizin devamındadır...

Bayrampaşa Tunaspor rahat kazandı

İstanbul U15 yaş kategorisinde oynanan hazırlık karşılaşmasında Ramispor, Bayrampaşa Tunaspor  Rami Sahasında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Bayrampaşa temsilcisi 6-0 kazandı.

Sultanbeyli Belediyespor Nevşehir valisini ziyaret etti

2013-2014 Sezon hazırlıklarına Nevşehir‘de devam eden Sultanbeyli Belediyespor, Nevşehir valisi  Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Kavacık halkı kulübüne sahip çıktı

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Kavacıkspor’un toprak sahası, tesisi ve halı sahasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde yıkım kararı çıkmıştı. Kavacık halkı kulüplerine sahip çıktı ve İBB yıkım kararından vazgeçti.

Yeni bir sezon başlarken..

İstanbul’da sezon, Süper Amatör Lig maçlarıyla başlıyor. Yerel Futbol ekibi olarak tüm ekiplerimize başarılar dilemek istedik.

Sitedeki sorunlarla ilgili açıklama

Sitemizde son dönemde birçok sıkıntı yaşanmakta. Bununla ilgili bilgi vermek istiyoruz.


Zonguldakspor kampa girdi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor, yaklaşık 20 gündür kendi tesislerinde sürdürdüğü ilk etap çalışmalarını tamamlayarak bugün kampa gitti.

Sancaktepe Belediyespor’da durmak yok

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan İstanbul’un Anadolu yakası temsilcilerinden Sancaktepe Belediyespor’un, Kocaeli Kartepe kampı tüm hızıyla devam ediyor.

Cuma, Ağustos 23, 2013

Yenibosnaspor’un kampı bugün bitiyor

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele edecek olan İstanbul Bahçelievler temsilcisi Yenibosnaspor, Kartepe’deki son çalışmasını yaptı. 15 gün süren Kartepe kampını bugün sabah yapılan son idmanla noktalayan Yenibosnaspor, lig başlayana kadar hazırlıklarına İstanbul’da devam edecek.

Tekirdağspor oynadı, Giresunspor attı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele edecek olan Tekirdağspor, Teknik Direktör Ergün Kantarcı gözetiminde ikinci hazırlık maçında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Giresunspor ile oynadı.

Edirnespor Gençlik salladı ama yıkamadı

Bölgesel Amatör Ligin Sınır takımlarından Serhan Şehrini Edirne’yi bu zorlu ligde temsil edecek olan Edirnespor, ilk hazırlık maçını Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Bozüyükspor ile oynadı.

Edirnespor Gençlik göz kamaştırıyor

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele edecek olan Edirnespor Gençlik, ikinci etap hazırlıkları için Kocaeli Kartepe’yi mesken tuttu. Green Park Otel’de yeni sezona Teknik Direktör Tevfik Saygılı gözetiminde hazırlanan sarı-kırmızılılarda morallerin iyi olduğu gözlerden kaçmadı.

Yazıcı futbolculara göz açtırmıyor

Büyükçekmece Belediyespor Yardımcı Antrenörü Hasan Yazıcı, Nevşehir Ürgüp Kampında takımın iyi olması için elinden geleni yapmaya gayret gösteriyor.

Toros: İlk yıl hedefimiz ligde kalmak

Yenibosnaspor’un başarısında rol oynayanların başında yer alan Teknik Sorumlu Adnan Toros, yeni sezondaki hedeflerini belirledi.  Toros, ilk sezon hedefimiz şampiyonluk değil, ligde kalmaktır dedi.

Tepecikspor Kartepe’de ilk idmanını yaptı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Tepecikspor, ikinci etap kampında ilk idmanını akşam geç saatlerde Kartepe Green Park 2 Nolu sahasında yaptı. Kalabalık bir kadro ile Kartepe’ye gelen yeşil-beyazlılar, 10 gün boyunca lige hazır olmak için mücadele verecek.

Bayat, Toros’un bir dediğini iki etmiyor

Yıllardır İstanbul’da çeşitli takımlarda forma giyen ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yenibosnaspor’a transfer olan Mustafa Bayan, Teknik Sorumlu Adnan Toros’un bir dediğini iki etmiyor.

Büyükçekmece’nin yarınki rakibi 44 Malatyaspor

2013-2014 futbol sezonu öncesi ikinci etap hazırlıklarını Ürgüp’te sürdüren Büyükçekmece Belediyespor üçüncü maçını yarın 44 Malatyaspor ile oynayacak olan Ürgüp Mustafa Otel’in sahasında akşam saat 17.00’da oynanacak olan maçta sakat olan ve tedavisine devam edilen Orhan Kalafat’ın yer almayacağı söylendi.

BAL Hakemleri koşamadılar!

Bölgesel Amatör Lig Hakemlerine yönelik olarak düzenlenen ve Burhan Felek Spor Kompleksi’nde yapılan atletik testlerde 13 Hakem/Yardımcı Hakem başarısız oldular.


SAL’da 1.haftaya bakış ve tahminlerim

2013-2014 sezonunda ilk hafta maçları başlıyor. Ben de kendi bilgilerim doğrultusunda 17 maç hakkında kısa bilgiler vereceğim. İlk baştan söylemem gerekir: Kimin kazanacağı ya da kimin kaybedeceği ile kesinlikle ilgilenmiyorum. Bu yorumları yapmamdaki amaç ise sadece oyuna biraz renk katmak.


Fenerköyspor resmen ligden çekildi

Silivri ilçesine bağlı Fenerköyspor yaptığı resmi açıklama ile resmen ligden çekildiğini basın yolu ile kamuoyuna duyurdu.

Aydeniz: Eksiklerimiz var

İstanbul  Süper Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden İFA Spor Kulübü 2.Başkanı Aydın Aydeniz, kadroyu büyük ölçüde oluşturduklarını ancak bir iki bölgede eksiklerinin olduğunu dile getirdi.

Beyköy Belediyespor kadrosunu güçlendirdi

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor, Vefaspor'dan Niyazi Polat Çakmakçı ve Çarşambaspor'dan Emre Çelik ile anlaştı.

İBB, Bayrampaşa Tunaspor'u 3-1 yendi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Bayrampaşa Tunaspor U17 yaş kategorisi hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. İBB karşılaşmayı 3-1 kazandı.

İstanbul Sinopspor'dan moral yemeği

İstanbul Süper Amatör Lig 2013-2014 futbol sezonunda 1.Grupta mücadele edecek olan İstanbul Sinopspor sezonun ilk haftasında cumartesi günü oynayacağı Bakırköyspor maçı öncesi yöneticiler ve futbolcular yemekte bir araya geldiler.

Şeytanın avukatıyız

Adama bugün “hava yağmurlu” diyorsun “vay sen bana ördek dedin” diye kavga çıkartıyor..Alınganlık had safhada ama bizde Osmanlı Şerbetçisi değiliz ki nabza göre şerbet verelim…


Kaynarcaspor çalışmalarını sürdürüyor

İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grup'ta mücadele edecek olan Kaynarcaspor, Teknik Direktör Rıdvan Elmas yönetiminde çalışmalarını Kaynarca Stadı'nda sürdürüyor. Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Oruç, hedeflerinin SAL'a yükselmek olduğunu belirtti.

Karadeniz Ereğli kızları şampiyonluk peşinde

Türkiye Genç Kızlar Futbol Ligi ve Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Ligi’nde çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Karadeniz Ereğli Belediyespor, zorlu maçlar öncesindeki çalışmalarını 21 Ağustos Çarşamba günü yapılan antrenmanla sürdürdü.

Süper Amatör Lig'de ilk hafta Hakemleri açıklandı

İstanbul Süper Amatör Lig'de zorlu maraton hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. 24-25 Ağustos 2013 tarihinde başlayacak olan Süper Amatör Lig'de ilk hafta maçlarını yönetecek Hakemler açıklandı.

Perşembe, Ağustos 22, 2013

Lüleburaz 39 lige katılmıyor

Kadınlar 1.Lig'deki tek Trakya temsilcisi Lüleburgaz 39, TFF'ye verdiği dilekçe ile 2013-14 sezonunda liglere katılmayacağını beyan etti.

Fenerköyspor ligden çekildi

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Fenerköyspor ligin başlamasına 2 gün kala ligden çekildi.

Selman İş Kocasinanspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kocasinanspor, geçtiğimiz sezon Bahçelievler Olimpikspor'da forma giyen Selman İş ile anlaştı.

Muhsin Hacıhasanoğlu Şehzadebaşıspor'da

İstanbul 1.Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Şehzadebaşıspor, Güneştepespor'da forma giyen Muhsin Hacıhasanoğlu ile anlaştı.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den Amatörlere müjde

Manisa’daki Amatör Spor Kulüplerine Belediye tesislerini kullanma müjdesi veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün; Manisa’da bulunan Amatör Kulüplerin maç yapma noktasındaki sıkıntıları yıllardır bilinen bir gerçek. 

Arnavutköy Belediyespor'da kalecilere durmak yok

Arnavutköy Belediyespor kalecileri özel taktiklerle çalışmalara başladı. Kaleci antrenörü İsmail Karabulut yönetiminde kamp çalışmalarını hızlandıran Arnavutköy Belediyespor kulübü kadrolarına yeni katılan Masör Alpay Tezcan desteği ile sakatlık sorunlarını geride bırakarak çalışmalarına hız verdi.

Arnavutköy Belediyespor'da hazırlıklar sürüyor

Arnavutköy Belediyespor 2.hazırlık dönemini geçirmek üzere gittiği Nevşehir'in tarihi güzelliklerle dolu ilçesi Avanos da güç depolamaya başladı. Kamp yaptığı Otel'de bulunan 3. lig ve 2.lig takımları yanısıra Bölgesel Amatör Lig temsilcileri de bulunmakta.

Tepecik ve Silivri dostça

Silivrispor ve Tepecikspor geleneği bozmadı ve lig öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Önceki gün Tepecik Stadı’nda oynanan müsabaka 2-2 berabere tamamlandı.

Yıldıztabyaspor ile Eyüpspor karşılaştı

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grup ekiplerinden Yıldıztabyaspor kendi tesislerinde Eyüpspor U18 takımı ile bir hazırlık maçı yaptı.

Çarşamba, Ağustos 21, 2013

Düzce'de liglerin başlama tarihi belli oldu

Düzce Amatör futbol liglerin başlama tarihleri bugün yapıldı. Liglerin başlama tarihlerin belli olacağı toplantı ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, İl temsilcisi Gökhan Karadağ, Süper Amatör ve 1. Amatör Lige katılacak takımların başkanları, yöneticileri ve antrenörlerin katılımı ile ASKF Binasında yapıldı.Geçen sezon Birinci Amatör liginde guruplarına ilk sırayı alan takımlardan  Bahçeköy ve Çilimli Belediyespor’un katılacağı Süper Amatörde şu takımlar bulunmaktadır

Samet Gündüz Düzcespor’da

2013 – 2014 sezonunda Düzce Deplasmanlı Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Düzcespor kadrosuna Armutlu Belediyespor’dan kaleci Samet Gündüz’ü kattı.

Büyükçekmece istediğini aldı

Bölgesel Amatör Lig 10 Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Büyükçekmece Belediyespor, önceki gün Spor Toto 3. Lig takımlarından Tekirova Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynadı.

Kavacıkspor tesisini yıktırmak istemiyor!

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Kavacıkspor’un toprak sahası, tesisi ve halı sahasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi  tarafından yıkım kararı çıktı. Beykoz temsilcisi bu karara oldukça tepkili ve bir an önce bu yanlıştan dönülmesini bekliyor.

Rize'de dostluk kazandı

Karadeniz şampiyonu olarak bir ilk gerçekleştiren ve Türkiye şampiyonasına hazırlanan Rize Belediyesi genç bayan futbol takımı, hazırlık maçında komşu Gürcistan'ın Kutaisi Belediye genç bayan Futbol takımı ile Rize Ekrem Orhon Stadında karşı karşıya geldi.

Başkan'dan 7 Eylül Bayan Futbol Takımına Destek

Aydın’ı Türkiye Kadınlar 2. Ligi’nde temsil eden Yedi Eylül Gençlik Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Futbola yeni bir soluk geldi Futborsa.net

Türkiye’de Spor kulüplerinin sesi kulağı olacak olan yeni bir web sitesi hizmete girdi. Adı www.futborsa.net. Bu siteden tüm kulüpler, başkanlar, futbolcular, teknik heyet ve sporseverler büyük fayda görecekler.

1.Amatör Lig Avrupa Yakası kuraları çekildi

İstanbul 1.Amatör Lig’de 2013-2014 sezonunun kura çekimi bugün İstinye Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirildi.

Şile Yıldız'ın kalesi Berk'e emanet

Şile Yıldızspor yeni sezonda kalesini Berk Yağızer'e emanet etti.

Manisa'da Hakem ve Gözlemciler sezonu açtı

Manisa'lı Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri 2013-2014 Futbol Sezonunu, Mümin Özkasap Tesisleri’nde düzenlenen tören ile açtı.

1.Amatör Lig Anadolu Yakası kuraları çekildi

İstanbul 1.Amatör Lig'de 2013-2014 sezonunun kura çekimi bugün saat 11.00'de İstinye Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi.

Yalovaspor'da neşeli günler

 Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Yalovaspor’da antrenmanlar neşe içerisinde geçerken, kulüpten izin alan 7 oyuncunun bugünden itibaren çalışmalara katılacağı belirtildi.

Zonguldakspor yönetiminden tam destek

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına aralıksız olarak devam ediyor. Bir günlük iznin ardından dün  toplanan ve çalışmalara kaldığı yerden devam eden Kırmızı-Lacivertli  futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Kozlu Belediyespor 1 numarasını buldu

Zonguldakspor’da geçen sezon forma giyen 27 yaşındaki tecrübeli Kaleci Seyhun Türe Kozlu Belediyespor ile anlaştı. Tecrübeli kaleci kendisini yeşil beyazlı yapan imzayı atmasının ardından takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdi.  

Kozlu Belediyespor fırtına gibi

Bölgesel Amatör lig 10. Grup ekiplerinden Kozlu Belediyespor ikinci etap kampı öncesinde kendi  tesislerinde yaptıkları idmanda hazırlıklarını sürdürüyor.  

Uğur Arda: Tunaspor BAL'ı hak ediyor

Transfer sezonunda Bayrampaşa Tunaspor'un gerçekleştirdiği flaş transferlerin başında gelen tecrübeli golcü Uğur Arda, transferiyle ilgili ve Tunaspor'la ilgili duygu ve düşüncelerini Selim Açan'a anlattı.

Lara Mustafa yeşil sahalara döndü

Yeni Sezonda Balıkesir Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Gönen Belediyespor’un, Gönenspor adı altında profesyonel liglerde mücadele ettiği yıllarda, efsane kadrosunda yer alan ve Türkiye Profesyonel Lig’lerinin en az gol yiyen kalecisi olmayı başaran Lara lakaplı Mustafa Köseoğlu, uzun yıllar sonra, kaleci Antrenörü olarak yeşil-beyaz’lı takım ile yeşil sahalara geri döndü.

Burak Boz Adapazarıspor’da

Düzcespor alt yapısında yetişen Burak Boz 2013-2014 futbol sezonunda Akçakocaspor ve Beyköy Belediyespor ile aynı grupta mücadele edecek Adapazarıspor forması giyecek.

Saruhanlı Belediyespor sezonu açtı

Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Saruhanlı Belediyespor, yeni sezon için taraftarının huzuruna çıktı. Şehir stadında düzenlenen sezon açılışında, ilk olarak takıma yeni transfer edilen oyuncular taraftarlara tanıtıldı.

Öz Nakkaşspor, Genel Kurulu'nu yaptı

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Öz Nakkaşspor geçtiğimiz Pazar gecesi Kulüp Lokalinde Olağanüstü Genel Kurul'unu gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Şaban Güngör Başkanlık görevini bırakırken, kendisine ve kulübe geçtiğimiz sezon kulübe maddi destekte bulunan Müjdat Aksoy’a yeni Yönetim Kurulu birer plaket verdiler.

Tepecikspor’un Kartepe kampı başlıyor

İkinci etap hazırlıkları için gecikmeli de olsa Kartepe’ye 10 günlüğüne kampa giden Tepecikspor’un kampı bugün başlıyor.

Kaya: Kamptan iyi haberler alıyoruz

Büyükçekmece Belediyespor Basın Sözcüsü Hüseyin Kaya, takımın kamp yaptığı Ürgüp’ten iyi haberler aldıklarını söyledi. Takımın iyi bir ortamda çalıştığı haberlerine çok sevindiklerini söyleyen Kaya, bu iyi çalışmanın karşılığını ligde alacaklarına inandıklarını söyledi.

Doğan’dan futbolculara yarım günlük jest

Nevşehir Ürgüp’te lig hazırlıklarını sürdüren Büyükçekmece Belediyespor’da Teknik Direktör Tacettin Doğan, oyuncularına yarım günlük jest yaptı.

Arnavutköy Belediyespor Avanos’ta

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele edecek Arnavutköy Belediyespor, 15 günlük kamp için önceki gün sabah erken saatlerde Nevşehir Avanos’a geldi.

Sultanbeyli Belediye, Dersim’i 2-1’le geçti

Lig hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta sürdüren Sultanbeyli Belediyespor, üçüncü maçında Dersimspor’u 2-1’le geçerek lig öncesi oynanan oyunla umut verdi.

Salı, Ağustos 20, 2013

Manisa Belediyespor'da imzalar devam ediyor

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig 8.Grup'ta mücadele edecek olan Manisa Belediyespor, iç ve dış transferlerine devam ediyor.

Çetin Eren Keşanspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Keşanspor, son olarak BAL ekiplerinden Tosya Belediyespor’da forma giyen Çetin Eren’i renklerine bağladı.

Altınyıldızspor'da hareketli günler

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Altınyıldızspor'da hareketli günler yaşanıyor. Altınyıldızspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular kulüp lokalindeki yemekte bir araya geldiler.

Avanos’ta lig maçı gibi çift kale

Yeni sezona Nevşehir Avanos ‘ta hazırlanan Bölgesel Amatör Ligin İstanbul temsilcilerinden Sultanbeyli Belediyespor, önceki gün yaptığı idmanda lig maçlarını aratmadı.

Büyükçekmece’nin bugünkü rakibi Tekirova

Nevşehir kampında ikinci maçını bugün saat 16.30’da Mustafa Otel’in idman sahasında Spor Toto 3. Lig takımlarından Tekirova Belediyespor ile oynayacak olan Büyükçekmece Belediyespor’da hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı.

Tacettin Doğan, çalışmalardan memnun

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Nevşehir Ürgüp’te sürdüren Büyükçekmece Belediyespor’da Teknik Direktör Tacettin Doğan, yapılan çalışmalardan ve oyuncularının performansından memnun kaldığını söyledi.

Yapışık ikizler gibi

Geçtiğimiz sezon Düzce temsilcisi Akçakocaspor formasını giyen Burak Gürsoy ile Korhan, yeni sezonda Sultanbeyli Belediyespor’un başarısı için ter dökecekler.

Sultanbeyli Belediyespor’un kalesi kapalı

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup takımlarından Sultanbeyli Belediyespor’un kalesi gole kapalı. Kalesinde üç değerli ismin bulunduğu takımda, bir birinden yetenekli kaleciler, adeta (Kale Benim) dercesine çalışıyorlar.

Büyükçekmece Belediyespor'da takım kaptanı Orhan oldu

Geçtiğimiz sezon Büyükçekmece Belediyespor’da takım kaptanı olarak görev yapan Aydın Tuna ile kamp öncesi yollarını ayıran bordo-mavililerde önceki akşam Mustafa Otel’de futbolcularla yapılan toplantıda Teknik heyet yeni kaptanları belirdi.

Korhan, hızla iyileşiyor

Ramazan’ın son günü Menüsküs ameliyatı olan ve düz koşulara başlayan Sultanbeyli Belediyespor’lu Korhan, hızla iyileşiyor.

Sultanbeyli Belediyespor, Dersimspor karşısında

Lig hazırlıklarını Nevşehir’de sürdüren Bölgesel Amatör Ligin Anadolu yakası temsilcilerinden Sultanbeyli Belediyespor, yarın hazırlık maçında BAL Liginde mücadele eden Tunceli Temsilcisi Dersimspor’u ağırlayacak.

Tepecikspor, yarın Kartepe’ye gidiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Tepecikspor, ikinci etap hazırlıkları için yarın Kocaeli Kartepe’de kampa girecek. Yeni sezon hazırlıklarının büyük bir bölümünü kendi tesislerinde yapan yeşil-beyazlılar, 10 gün sürecek Kartepe kampında bol bol hazırlık maçı oynayarak lige hazırlanacak.

Sultanbeyli Belediyespor'da yöneticiler hallerinden memnun

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele edecek olan Sultanbeyli Belediyespor’un başında kafile başkanlığı olarak görev yapan Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Ak ve Genel Kaptan Hakan Aydemir, takımın durumundan memnun göründüler.

Yeşilova Esnafspor yeni sezondan umutlu

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor 2013-2014 Futbol sezonun  hazırlıklarını sürdürüryor. Hafta sonu kendi sahasında Esenyurt Örnekspor ile bir hazırlık maçı yapan yeşil Beyazlılar ilk yarı ortaya koydukları oyunla taraftarlara umut dağıtı.

Tanzer Polat: Lige hazırız

Yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren Söğütlüçeşmespor hafta sonu İstanbul Malatyaspor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen Teknik Direktör Tanzer Polat sergilenen oyundan memnun olduğun söyledi.

Burak Can Bayrampaşa Tunaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta mücadele edecek olan Bayrampaşa Tunaspor nokta transferlere yönelerek, Çatalcaspor'dan Burak Can'ı renklerine bağladı.

Pazartesi, Ağustos 19, 2013

Hakan Gaş sahalardan kopamıyor

Geçtiğimiz sezon Kuştepespor ile BAL'a çıkma sevinci yaşayan tecrübeli futbolcu Hakan Gaş, İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Kocamustafapaşaspor'un teknik ekibine dahil oldu. 

1.Amatör Lig'de ilk 2 grup belirlendi

İstanbul 1.Amatör Lig’de Silivri-Çatalca ve Büyükçekmece bölgesinde mücadele edecek olan takımların kurası bugün Silivri Belediyesi Nikah ve Sergi Salonunda gerçekleştirildi.

Süper Amatör Lig'de 1.Hafta bülteni açıklandı

İstanbul'da Süper Amatör Lig 24-25 Ağustos günlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Karşılaşmaların çoğunlu saat 18.00'de oynanacak. Tekli gruplar Cumartesi, çiftli gruplar ise Pazar günü sezona merhaba diyecek.

Kulüpler sezona cezalı giriyor

Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanlığı bugün sitesinden açıklamış olduğu kararla İFA Spor Kulübü ve Feriköyspor’a 1 maç, Küçükköy ve Kazım Karabekir Mevlanspor Kulübü’ne 2  maç saha kapatma ve seyircisiz oynama cezası verdi.

Zara Ekinli Mithat ile güzel

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Zara Ekinlispor ile SAL 2.Grup ekiplerinden Batı Trakya Türkleri karşı karşıya geldi. Yeni transfer Mithat'ın 3 gol kaydettiği maçta kazanan 4-1'lik skorla Zara Ekinli oldu.


Vardarspor berabere kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup ekiplerinden Vardarspor, Mimarsinan Stadı'nda karşılaştığı 1.Amatör Lig ekibi Kocamustafapaşaspor ile 2-2 berabere kaldı. 

Irmakspor rahat kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.grup ekiplerinden Irmakspor, 1.Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmece temsilcisi Söğütlüçeşme'yi, Merkezefendi Stadı'nda konuk etti. Karşılaşmayı Irmakspor 6-0 kazandı. 

Balıkesir'de amatör futbol 22 Eylül'de başlıyor

Balıkesir Süper Amatör Lig (SAL) ve 1.Amatör Lig, 22 Eylül tarihinde oynanacak olan maçlar ile start alıyor.

Mithat Zara Ekinlispor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Zara Ekinlispor, son olarak Leventspor'da forma giyen pivot santrafor Mithat Geyik ile anlaştı.

Tepecikspor kendini buluyor

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Tepecikspor, yavaş yavaş gücüne ulaşmaya çalışıyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalardan iyi verim aldıklarını söyleyen Teknik direktör Enver Şen, 10 günlük kamp programının takıma büyük moral olacağını vurguladı.

Doğan, oyuncularının üzerine titriyor

İkinci etap hazırlıkları için Ürgüp’te bulunan Büyükçekmece Belediyespor’da Teknik direktör Tacettin Doğan, oyuncularının iyi yerlere gelebilmesi adına elinden geleni fazlasıyla yapmaya gayret gösteriyor.

Oğulcan, Drogba’ya özeldi

Galatasaray’ın ünlü oyuncusu Dogba’nın ilginç gol sevincini, Büyükçekmece Belediyespor’un genç oyuncusu Oğulcan’da yapmaya kalkınca takım arkadaşları arasında espri konusu oldu.

Büyükçekmece Belediyespor Ürgüp’te hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Büyükçekmece Belediyespor, yeni sezonun ikinci etap hazırlıkları için gittiği Ürgüp’te lige hazırlanıyor. Günde çift idman yaparak sezona hazırlanan Büyükçekmece Belediyespor’da morallerin iyi olduğu gözlendi.

Kireçburnu ile Nurçelik dostluğu

İstanbul Kadın Futbolu'nun ikinci ligdeki temsilcilerinin dostluk karşılaşmasında Kireçburnu Akdeniz Nurçelik'i 2-1 mağlup etti.

Alemdağ lige hazır

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Alemdağspor, evinde oynadığı hazırlık karşılaşmasında 1.Amatör Lig ekiplerinden Dudulluspor'u 4-1 mağlup etti.

Yiğit Önder Yılmaz'dan çok çarpıcı açıklamalar

2013 -2014 sezonunda  Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Akçakocaspor’da bu sezon başında anlaşma yaptığı ve kısa sürede istifa edenTeknik Direktör Ali Murat Erçoban ve antrenör Mustafa Dursun takımda kendisine muhatap yönetici bulamamaları, ilgisiz kalmaları yüzünden istifa etmişlerdi.

Erokspor ile Kuştepe yenişemedi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Erokspor  ile Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kuştepe Erokspor Tesislerinde karşı karşıya geldiler. Karşılaşmanın ilk yarısı Serkan’ ın 27. dakikada attığı golle 1-0 Kuştepe lehine sonuçlanırken, ikinci yarıda 77. dakikada Mehmet’ in golü Erokspor’ a beraberliği getirdi.

Nişantaşı'ndan tek atış

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çeliktepe ile Nişantaşı Seyrantepe Stadında karşı karşıya geldiler. Liglerin başlamasına az bir zaman kala iki ekipte lige hazır bir görüntü ortaya koydular.

Tepecikspor, Maltepe ile yenişemedi

Spor Toto 2. lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Tepecikspor, üçüncü hazırlık maçında Spor Toto 3. lig takımlarından Maltepespor’un konuğu oldu. Sahası onarımda olduğundan Gebze stadında oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Büyükçekmece Belediyespor, Sorgun’a kaybetti

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Büyükçekmece Belediyespor, Nevşehir kampında ilk hazırlık maçını Bölgesel Amatör Ligin Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor ile oynadı.

Çatalcaspor’da durmak yasak

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Çatalcaspor’da durmak yok. Bölgesel Amatör Ligde Büyükçekmece Belediyespor ile 10. Grupta mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, kendilerini tamamen ligi motive ettiler.

Büyükçekmece Belediyespor'u hırs bastı

Sorgun Belediyespor’a 2-1 kaybeden ve maç içerisinde zaman zaman güzel işler yapan Büyükçekmece Belediyespor’da futbolcuları hırs bastı. Bu yenilgiyi kaile almayan futbolcular, asıl puan maçlarının önemli olduğunu söylediler.

Sultanbeyli Belediyespor moral depoluyor

2013-2014 sezon hazırlıklarına Nevşehir Avanos Suhan Otel’de sürdüren Sultanbeyli Belediyespor, bugün sabah erken saatlerde yaptığı idmanın ardından istirahata çekildi.

İstanbul Malatyaspor ligi bekliyor

İstanbul 1.Amatör Lig’in yeni ekiplerinden İstanbul Malatyaspor hafta sonu Söğütlüçeşmespor ile oynadığı hazırlık maçında Kamrenulu yeni oyuncusu Joseph ve Emre Köroğlu’nun attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup ederken Söğütlüçeşmespor’un tek golünü ise Avcılar Belediyespor’dan yeni transfer Oğuzhan'ın attı.

Müthiş maçta kazanan yok

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Sultanbeylispor ile SAL 4.Grup ekiplerinden Kartal Belediyespor’un karşı karşıya geldiği hazırlık maçı müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Karşılıklı atılan gollerle maç 1-1 sona ererken her iki ekipte lige hazır bir görünüm sergilediler.

Kilimli Belediyespor'da çalışmalar sürüyor

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor’da sezon hazırlıkları devam ediyor.

Katibim Turnuvasında çeyrek finalistler belli oldu

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Katibim Turnuvasında bugün oynanan maçlar sonrasında çeyrek finalistler belli oldu.

Üsküdar Barbaros rahat kazandı

Üsküdar Belediyesi  tarafından düzenlenen Katibim Futbol Turnuvasında daha önce çeyrek finale kalmayı garantileyen Üsküdar Barbarosspor, Kirazlıtepespor’u 4-1 yendi.

Zonguldakspor'da yönetim belli oldu

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da yeni başkan Süleyman Caner  oldu. Geniş kapsamlı bir yönetim kurulu listesi oluşturuldu. 

Bayrampaşa Tunaspor Yalova kampını tamamladı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor, bir hafta süren Yalova kampını tamamlayarak bugün akşam saatlerinde İstanbul'a döndü.

Pazar, Ağustos 18, 2013

Altınokspor'da genel kurul yapıldı

İstanbul 1.Amatör Lig’e yükselen Altınokspor külübü olağan üstü genel kurulunu 17.08.2013 cumartesi saat 14:00 da külüp binsında gerçekleştirdi. Olağanüstü genel kurulda üyelerin ve delegelrin tüm oyunu alan tek aday girdiği seçimde Sinan Barut başkanlığa seçildi.

Gollü maç Altınorduspor'un

Spor Toto 2.Ligin yeni ekiplerinden Altınorduspor, dördüncü hazırlık maçında Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Bergama Belediyespor’u 3-2’lik skorla mağlup etti.

Yenibosnaspor'dan 3 gollü galibiyet

Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden Yenibosnaspor, Kocaeli Kartepe kampında sezon hazırlıklarına devam ediyor. Bahçelievler temsilcisi TFF 3.Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor'u 3-0'la geçti.

Güngörensor sezon açılışını yaptı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Güngörenspor 2013-2014 sezonunu görkemli bir törenle açtı.

Bol gollü hazırlık maçı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden Özalibeyköyspor ile  1.Amatör Lig ekiplerinden Yıldıztabyaspor karşı karşıya geldiler.  Karşılaşma gol düellosu şeklinde geçti ve 3-3 sona erdi.

Şehzadebaşıspor iç transferi tamamladı

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Şehzadebaşıspor'da kulüp sorumluluğu ve takım sorumluluğu yürüten Fatih Ünal ilk önce A Takım Antrenörü olarak geçen sezon takımın başındaki Uğur Gargılı'yla devam kararı aldı.

Maraşgücü ailesi biraraya geldi

Maraşgücüspor bayan futbol takımı her sezon öncesi yapılan olağan Veli Toplantısı'nı Maraşgücü Kulüp merkezinde gerçekleştirdi.

Hasköyspor rahat kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Hasköyspor ile SAL 6.Grup ekiplerinden Yahya Kemal İdmanyurdu karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Hasköy 3-0 kazandı.

Alibeyköyspor Çerkezköy'de kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Alibeyköyspor deplasmanda karşılaştığı Bölgesel Amatör Lig 11.grup ekiplerinden Çerkezköyspor’u Rıdvan Ekici’nin 79.dakikada attığı müthiş kafa golu ile 1-0 mağlup etti.

Modafen ile Yamanspor berabere kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Alemdağspor ile SAL 3.Grup ekiplerinden Yamanspor'un karşı karşıya geldiği hazırlık maçı 2-2 sona erdi.

Fenerköyspor Beşiktaş A2'den fark yedi

Yeni sezon hazırlıklarını Selimiye Stadı’nda devam eden Fenerköyspor ilk hazırlık maçında tarihinin farkını Beşiktaş A-2 takımından yedi.

Cumartesi, Ağustos 17, 2013

Çengelköy ve Kocasinan yenişemedi

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Çengelköyspor ile SAL 2.Grup ekiplerinden Kocasinanspor’un karşı karşıya geldiği maç oldukça çekişmeli ve zevkli geçti. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Alemdağspor'da çalışmalar sürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Alemdağspor, kendi saha ve tesislerinde yaptığı antrenmanlarla çalışmalarına devam ediyor.

Albayrak'da kazanan yok

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Albayrakspor ile Kasımpaşa A2 takımı Albayrak Çim Sahası'nda oynadığı hazırlık maçı 1-1 sona erdi.

Ömerli Köyü Regaip ile anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Ömerli Köyü, geçtiğimiz sezon Avcılar Belediyespor'da forma giyen Regaip Polat ile anlaştı.

Leventspor'dan olumlu prova

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta mücadele edecek olan Leventspor, Beşiktaş U17 takımıyla bugün sabah saat 11.00'de Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri'nde bir hazırlık karşılaşması oynadı. Leventspor Sinan, Ümit(2) ve Hasan'ın kaydettiği gollerle maçı 4-0 kazandı.

Katibim turnuvası sürüyor

Üsküdar Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Katibim Turnuvası devam ediyor.

Bağcılarspor 4 köşe

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Bağcılarspor ile  SAL 2.Grup ekiplerinden 1907 Ataköy Çobançeşmespor'un karşı karşıya geldiği hazırlık maçında ev sahibi maçı 4 golle kazandı.

Akçakocaspor'da teknik direktör belli oldu

2013 -2014 sezonunda  Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Akçakocaspor’da bu sezon başında anlaşma yaptığı ve kısa sürede istifa edenTeknik Direktör Ali Murat Erçoban ve antrenör Mustafa Dursun takımda kendisine muhatap yönetici bulamamaları, ilgisiz kalmaları yüzünden istifa etmişlerdi. Yardımcı antrenör  Selahattin Bal  ise yönetim tarafından görevine son verilmişti.

Bayrampaşa Tunaspor penaltı golüyle kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grub'un iddialı ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor, kamp yaptığı Yalova Şehrinde ikinci hazırlık karşılaşmasını, Yalova'nın BAL ekiplerinden Armutlu Belediyespor'la yaptı.

Oğuz Çilingiroğlu Stadı

Silivri Stadı bakıma alındı. Zemin değişecek. Bazı tadilatlar yapılacak dolayısıyla stat bir süre kullanılmayacak… Futbol sezonunun başlamasına da 15-20 gün var. Sezon öncesi idmanlar hazırlık maçları önemlidir. Tüm takımlar yoğun tempoyla hazırlanıyorlar.


 

Serkan Demir Beşyüzevlerspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Beşyüzevlerspor, geçtiğimiz sezon Albayrakspor ve İFA Spor Kulübü takımlarının kalesini koruyan Serkan Demir ile anlaştı.

Cuma, Ağustos 16, 2013

Armutlu Belediyespor hız kesmiyor

Yalova'yı Türkiye Kupası’nda temsil edecek ve Yalovaspor ile beraber Bölgesel Amatör Ligi’nde boy gösterecek Armutlu Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden sürüyor.

Somaspor, Akhisar Belediyespor A2 ile berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Manisa temsilcisi Somaspor, ilk hazırlık maçında Akhisar Belediyespor A2 Takımını konuk etti.

Mehmet Halıcı Irmakspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 4.grup ekiplerinden Irmakspor, Mehmet Halıcı'yı renklerine bağladı. 

Kuştepespor Ayazağa'da hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Kuştepespor, yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Muharrem Yıldırım yönetiminde Ayazağa Atatürk Stadı’nda yaptığı çalışmalarla devam ediyor.

Sultanbeyli Belediyespor'da keyifler yerinde

2013-2014 sezon hazırlıklarına Nevşehir Suhan Otel'de başlayan Sultanlar, Salı günü yaptığı tek antrenmanla kamp programına start verdi. Yeşil beyazlılar kampta yaptığı ilk hazırlık maçından da 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Silivri'de çalışma saatleri için toplanıldı

Pazartesi günü başlayacak olan Silivri Stadı’nın tadilatı öncesinde Silivri’de faaliyetlerini sürdüren kulüp başkan ve yöneticileri toplanarak çalışma programlarını değerlendirdi.

Foça Belediyespor Göztepe A2'yi konuk etti

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta Gümüşorduspor, Tire 1922, Balıkesir Belediyespor, Edremit Belediyespor, Erdekspor, Vitraspor, Kütahyaspor, Kütahya Sera Şekerspor, Özel İdare Köy Hizmetlerispor, Manisa Belediyespor, Salihli Belediyespor, Somaspor, Uşak Sportif Gençlikspor ile mücadele edecek olan Foça Belediyespor, ilk hazırlık maçında, Göztepe A2'yi konuk etti.

Ozan Şala Zaferspor'da

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Zaferspor, başarılı oyuncu Ozan Şala ile anlaştı.

OSB Gençlik adını değiştirdi

2008-2009 futbol sezonunda Düzce futbolana Hastenespor adıyla merhaba diyen ve daha sonra adını Düzce Organize Sanayi Gençlikspor olarak değiştiren futbol kulübü bu kez bir kez daha adını değiştirdi ve bu kez liglere Sıracevizler spor olarak katılacak.

Akçakocaspor'da aynı kaoslar devam ediyor

2011-2012 sezonunda Düzce Süper Amatör Ligini 1. sırada bitirerek Düzcespor ile baraj maçı oynayan Akçakocaspor rakibini finalde saf dışı bırakarak kendini Bölgesel Amatör Lige yazdırmıştı.

Ayazağaspor ilk kez yenildi

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden Ayazağaspor ile 1.Amatör Lig’de iddialı bir kadro kuran Çayırbaşıspor’un karşı karşıya geldiği maçta konuk takım maçı 2-0 kazandı.

Renktaşların mücadelesinde gülen Çeliktepespor

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Çeliktepespor ile SAL 3.Grup ekiplerinden Beykoz 1908 A.Ş’nin karşı karşıya geldiği maçta tek golle gülen ev sahibi Çeliktepespor oldu.

Perşembe, Ağustos 15, 2013

Sivrisinek saz 3

Antrenörün kitabında “antrenörün kişiliği takıma yansır” deniyor demiştik ya bakın başka daha neler deniyor… Antrenörlük sadece maç kazanmak değildir…

Bayrampaşa Tunaspor'un Yalova kampı sürüyor




Günde çift Antremanla Yalova kampı hazırlıklarını sürdüren Bayrampaşa Tunaspor'da Teknik Direktör Ata Haluk Yalın, sıcaktan bunalan futbolcularını buz gibi su ile serinletiyor.

Erdekspor kadrosunu sil baştan yeniledi

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta mücadele edecek olan ve Spor Toto 3.lig’i hedefleyen Balıkesir temsilcisi Erdekspor, Teknik sorumluluğa Pendikspor’dan Maksut Ünlü, yardımcılıklarına’da Aydın Akbaş, Mehmet Talaş ve Soner Koçu’yu getirdikten sonra, kadrosunu sil baştan yeniledi.

Beyköy Belediyespor lige hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Beyköy Belediyespor 2013-2014 futbol sezonunun ilk maçını bugün Çorum Belediyespor ile yapacak. Beyköy Belediyespor bugün Kaynaşlı Topuk Yaylası Fenerbahçe tesislerinde 3. Lig ekiplerinden Çorum Belediyespor ile karşılaşacak.

Silivrispor, Edirnespor Gençlik'e mağlup oldu

TFF 3. Lig ekiplerinden Silivrispor lig hazırlıklarına aralıksız devam ediyor ve son hazırlık maçını BAL ekiplerinden Edirnespor Gençlik ile yaptı.

Sivri sinek saz 2

Önceki yazımızda antrenörlük meselesini masaya yatırarak tartışılmasını hedeflemiştik.Konuya atlayıp günümüzden başlamak hatalı sonuçlar doğurabilir. Konuyu biraz daha geçmişten ele alarak bugüne getirmenin meselenin anlaşılması açısından daha doğru olacağını düşünüyorum…

Akçakocaspor'da tehlike çanları

2013 -2014 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Akçakocaspor’da Teknik Direktör Ali Murat Erçoban ve antrenör Mustafa Dursun takımda kendisine muhatap yönetici bulamamaları, ilgisiz kalmaları yüzünden istifa ettiler.

Cemil Yücedağ Keşanspor'da

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekipleriden Keşanspor, son olarak geçtiğmiz sezon Alibeyköyspor'da kaleci olarak forma giyen Cemil Yücedağ ile anlaştı.

Büyük tecrübe Yenibosnaspor'da

Geçtiğimiz sezon Çengelköyspor'da forma giyen Süper Lig tecrübesi bulunan Mustafa Bayat bundan sonra enerjisini ve tecrübesini Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekipleridnen  Yenibosnaspor için harcayacak.

Leventspor sonradan açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Zara Ekinlispor ile SAL 2.Grup'ta mücadele edecek olan Leventspor, Zara Ekinli Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Mücadelenin ilk yarısını 2-0 geride kapatan Leventspor, müthiş bir geri dönüş yaparak maçı 5-2 kazandı.

Çarşamba, Ağustos 14, 2013

BAL'da İstanbul takımlarının grupları belli oldu!

Bölgesel Amatör Lig’de 2013-2014 sezonunun fikstürü çekilirken, İstanbul takımlarının da grupları belli oldu. Ayrıntılar için tıklayın…

Yamanspor'dan savunmaya takviye

İstanbul Süper Amatör Lig'de Ümraniye temsilcisi Yamanspor savunmasına yaptığı nokta transfer ile güçlendi.

Konak Cardiff'i de geçti

UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde  Konak Belediyespor, Bosna Hersek'te oynanan 1. Grup son maçında Galler temsilcisi Cardiff City'yi 1-0 yendi.

Salı, Ağustos 13, 2013

Namık Sevik Stadı'nda çalışmalar sürüyor

Fatih ilçesi sınırları içerisinde yer alan Namık Sevik Stadı'nın geçtiğimiz aylarda yıpranan zemini sökülmüş ve hummalı bir çalışma gerçekleştirilmişti. Saha zemini şuan serilmiş durumda fakat çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Sivri sinek saz 1

Silivri’de futbol adına herkes birşeyler yapıyor ama Silivri adına birşeyler yapan çok az…
Bunlardan biri Özgür Kurt.
Son derece tehlikeli ve kaygan zeminde daha iyi bir Silivrispor için inanılmaz çaba safediyor.

Güzelcespor, Işıltan’a emanet

Yeni sezonda takımı Antrenör Tuncay Işıltan’a emanet eden Güzelcespor, hoca olayını da bu anlamda çözüme kavuşturmuş oldu. sarı-siyahlılar, ilk idmanını yeni hocaları Işıltan ile yaptı.

Somaspor'da hazırlıklar sürüyor

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Manisa temsilcisi Somaspor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

Gönen Belediyespor tam gaz

Yeni sezon’da Balıkesir Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Gönen Belediyespor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

Kadın A Milli Takımı'nın hazırlık kampı aday kadrosu

Kadın A Milli Takımımızın, 19-26 Ağustos 2013 tarihlerinde Kocaeli'nde gerçekleştireceği hazırlık kampının aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 19 Ağustos Perşembe günü saat 10.00'da, TFF Beylerbeyi Tesisleri'nde toplanacak.

Manisa Belediyespor transferde hareketli

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta mücadele edecek olan ve 2 sezondur yaptığı transferler ile adından söz ettirmesine rağmen 3.lig kapısından dönen Manisa Belediyespor, yeni  sezon öncesinde birçok futbolcuya imza attırdı.

Manisa Belediyespor’dan Manisaspor’a altyapı desteği

Manisa Belediyespor’un altyapısında bulunan 15 futbolcu, bedelsiz olarak Manisaspor’a verildi.

Avcılar Belediyespor ‘Işık’ saçıyor

İstanbul Süper Amatör Lig’de 7.Grup’ta mücadele edecek olan Avcılar Belediyespor ile SAL 2.Grup ekiplerinden Kocasinanspor, Avcılar Belediyespor’un Firuzköy’de bulunan Stadı’nda karşılaştılar. Sarı siyahlılar maçı 2-1 kazanırken galibiyeti getiren golleri Ercan Işık kaydetti.

Avcılar Belediyespor iddialı hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Avcılar Belediyespor'da hazırlıklar sürerken Teknik Direktör Fatih Türkkan, sitemize açıklamalarda bulunarak transferlerin devam edeceğini söyledi.

Kocasinanspor'da hazırlıklar sürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup ekiplerinden Kocasinanspor, yeni sezona Teknik Direktör Erdal Albayrak yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

Erdi Engin Vardarspor'la yeniden anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup ekiplerinden Vardarspor, tecrübeli savunma oyuncusu Erdi Engin ile yeniden anlaştı. Geçen sezon vatani görevini yerine getiren başarılı savunmacı, Başkan Murat Şahinleri'i kırmayarak Vardarspor'a ''evet'' dedi.

Pazartesi, Ağustos 12, 2013

Zafer Emek'ten teknik heyete ilk adım

Uzun yıllar Anadolu Yakası sahalarında top koşturan ve son olarak da İMESspor'da kaptan olarak futbola veda eden Zafer Emek artık kulübede olacak.

Murat Hacıoğlu Sarıyerspor'da

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Sarıyerspor, flaş bir transfere imzasını atarak Süper Lig'de 252 maçta 46 golü bulunan eski Fenerbahçe'li futbolcu Murat Hacoğlu ile bir yıllık anlaşma sağladı.

Emre Arslan Sarıyerspor'da

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Sarıyerspor, geçtiğimiz sezon Bozüyükspor'un kalesini koruyan 1980 doğumlu kaleci Emre Arlsan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Damlaspor nefes açtı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Damlaspor, bugün sabah saatlerinde Belgrad Ormaları'nda kros çalışması gerçekleştirdi.

U17 Kız Milli Takımı, Bosna-Hersek'i 3-0 yendi

U17 Kız Milli Takımı, Rusya'da oynanan Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu 4. Grup'taki üçüncü ve son maçında Bosna-Hersek'i 3-0 mağlup etti. Dimitrovgrad şehrindeki Torpedo Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 62, 66 ve 79. dakikalarda Selin Sivrikaya kaydetti.

Zorlu maçın galibi Selvispor

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele edecek olan Selvispor'la 2.Grup'ta yer alan Vardarspor'un hazrlık maçında galip gelen taraf, 2-1'lik skorla Selvispor oldu.


Zeytinburnu Yıldız'dan PTT'ye farklı tarife

İstanbul 1.Amatör Lig'de mücadele edecek iki Zeytinburnu temsilcisi, Zeytinburnu Yıldızspor ile İstanbul PTT Gençlik takımları Hasan Doğan Stadı'nda karşı karşıya geldi.


Burak Şar Damlaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Damlaspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Burak Şar'ı kadrosuna kattı.


Topçular, temiz bir sayfa açtı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Topçularspor yeni sezona yeni ve daha güçlü bir yönetimle giriyor. Başkan Fatih Kulaksız "Temiz bir sayfa açtık" dedi.


Halkalı Taştepe eksik olmasına rağmen umut verdi

2013-2014 futbol sezonun başlamasına haftalar kala İstanbul amatör takımları da yeni sezon için tüm hazırlıklarını sürdürmekte. Hafta sonu Küçükçekmece temsilcisi HalkalıTaştepespor ile Fatih ilçesi temsilcilerinden Vefaspor U17 takımları yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.

Kanarya yeni yetenekler peşinde

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Kanaryaspor Türk futboluna ve altyapısını güçlendirmek amacı ile futbol okullar açtı.

Yenibosnaspor Kartepe'de kampa girdi

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Yenibosnaspor, dün Kartepe'de Green Park Otel'de kampa girdi. 13 gün sürecek kamp boyunca Sarı siyahlılar çift idmanla çalışmalarını sürdürecek.

Pazar, Ağustos 11, 2013

Altınovaspor yeni yıldızlar arıyor

Altınova Spor Kulübü'nün bir parçası olmak ister misiniz? İstanbul'da alt yapıda önemli kulüplerden olan Altınova Spor Kulübü, yeni yıldız adaylarıyla buluşmaya başladı.


Güngörenspor'da çalışmalar tam gaz

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güngörenspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.


Sercan Bektaş Güngörenspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Güngörenspor, başarılı sol kanat oyuncusu Sercan Bektaş ile anlaştı.


Serhat ve Ahmet Selvispor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Selvispor, Halide Edip Adıvarspor'dan Serhat Büyükbayrak ile Leventspor'dan Ahmet Mert ile anlaştı.

Sultanbeylispor-Fikirtepe maçı yarıda kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Sultanbeylispor ile SAL 7.Grup ekiplerinden Fikirtepe Dumlupınarspor karşılaşması 2-2 sürerken 42.dakikada yaşanan tartışma nedeniyle tamamlanamadı.

Bayrampaşa Tunaspor Yalova'ya gitti

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor, 7 Gün sürecek olan Yalova kampı için bugün bu kente gitti.


Selvispor'a bayram hediyesi

İstanbul Süper Amatör Lig'de yeni sezona iddialı hazırlanan Selvispor, üç ismi daha kadrosuna dahil etti.


Altınyıldızspor'da yaprak dökümü

Dört sezon aradan sonra 1. Amatör Lig'e yükselen Altınyıldızspor, şampiyon kadrosundan bazı önemli isimlerle yollarını ayırdı.


Ahmet Teker Yeniköyspor'da

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Yeniköyspor, geçtiğimiz sezon Gönen Belediyespor'da forma giyen Ahmet Teker ile anlaştı.

Şilespor'da Hasan Marangoz dönemi

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Şilespor'da teknik direktörlük görevine Hasan Marangoz getirildi.


Geremi ile Kim Çıkar, Kim Düşer?

Bu sezon İstanbul Süper Amatör'de kan gövdeyi götürecek diye düşünüyorum. Statünün bu kadar zorlu olması ligi dahada heyecanlı kılacak. İki takımın çıktığı 3 takımın düştüğü bir statüde herkesin işi çok zor olacak. 


Bezirganbahçespor en iyi kadrosunu oluşturdu

İstanbul Süper Amatör ligin yeni takımlarından Bezirganbahçespor'un çalıştırıcısı Metin Gökdağ, genç ve mütevazi bir takım kurduklarını dile getirdi.

Serkan Coşkun Reşitpaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Reşitpaşaspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Yeniköyspor ile BAL'a yükselme sevinci yaşayan sol bek Serkan Coşkun Reşitpaşaspor ile anlaştı.

Konak'tan tarihi galibiyet

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Konak Belediyespor, grup karşılaşmalarının ev sahipliğini yapan WSF SFK 2000 Sarajevo takımını 2-1 mağlup ederek Eleme grubundan çıkmayı garantiledi ve kadın futbol tarihimizin en büyük başarısına imza attı.

Pazarcık'ta şampiyon Gazikent

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, 3.Gurbet Şöleni kapsamında düzenlenen kadın futbol turnuvasını Gazikentspor kazandı.

Cumartesi, Ağustos 10, 2013

Sarıyer Yeni Mahalle 3 golle

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Sarıyer Yeni Mahallespor ile 1.Amatör Lig ekiplerinden Kuruçeşmespor’un karşı karşıya geldiği maçta Sarıyer temsilcisi maçı 3-0 kazandı.

Sanayi Mahallesi, E.İncirtepespor'u da geçti

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Sanayi Mahallesispor ile SAL 6.Grup ekiplerinden Esenyurt İncirtepespor’un karşı karşıya geldiği hazırlık maçını ev sahibi 3-2 kazandı.

Ayazağaspor ile Çeliktepe üstünlük sağlayamadı

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Ayazağa ile Çeliktepe Ayazağa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Sabah saat 10:00’ da başlayan maçın ilk yarısı 1-1 biterken, iki takım ikinci yarıda da birer gol buldular ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Ortaköy ve Feriköy maçında kazanan yok

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden Ortaköyspor ile SAL 5.Grup ekiplerinden Feriköyspor’un karşı karşıya geldiği hazırlık maçı 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

Hayırlıoğlu'na son veda

Ak Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi, Sultangazispor Başkan Yardımcısı, Trabzonlular Derneği Üst Kurul Üyesi Zekeriya Hayırlıoğlu  son yolculuğuna uğurlandı. Hayırlıoğlu'nun Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazında duygulu anlar yaşandı...


Leventspor, Nişantaşı'nı Mesut ile geçti

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta mücadele edecek Leventspor  SAL 2.Grup takımlarından Nişantaşı FK ile Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Leventspor 38.dakikada Mesut'un kaydettiği golle maçtan galip ayrıldı.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde ilk gün

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Konak Belediyespor NSA Sofia karşısında aldığı 2-0 galibiyet ile güzel bir başlangıç yaptı. Cumartesi oynanacak olan ikinci maçlar öncesinde UEFA sitesinden gruplara genel bir bakışı ilginize sunuyoruz.

Cuma, Ağustos 09, 2013

Burak Avcı Bakırköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Bakırköyspor, geçtiğimiz sezonu Çengelköyspor'da noktalayan Burak Avcı'yı renklerine bağladı.

Özkan Ferhatoğlu Bollucaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup ekiplerinden Bollucaspor, geçtiğimiz sezon Beşyüzevlerspor'da forma giyen tecrübeli kaleci Özkan Ferhatoğlu ile anlaştı.

Tozkoparan Birlikspor'da Vardarcı dönemi

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Tozkoparan Birlikspor, Teknik Direktör Behçer Vardarcı ile anlaştı.


Beykoz Kulüpler Birliği'nden miniminikler turnuvasına davet

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği (Bisk) Yaz dönemini de futbolsuz geçirmemekte kararlı! Mini minikler Futbol Şöleni adı ile gerçekleşecek etkinliğe geçtiğimiz sezon, evinde geçirdiği Şofben zehirlenmesi sonucu hayata veda eden Ortaçeşmespor'un genç yeteneklerinden Furkan Boylu'nun adı verildi.

Perşembe, Ağustos 08, 2013

İyi Bayramlar dileriz

Yerel Futbol Sitesi olarak Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar; bayramın camiamıza, spor dünyamıza ve ülkemize mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ederiz.

Konak Belediye iyi başladı

 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi eleme grubu ilk karşılaşmasında temsilcimiz Konak Belediyespor rakibi NSA Sofia takımını 2-0 mağlup etti.

Beykoz'da ödemeler yapıldı

2013-14 Sezonuna yoğun bir şekilde hazırlanan Beykoz 1908 A.Ş.Takımı bugün yaptığı antrenmanın ardından 3 günlük bayram tatiline çıktı. Teknik Direktörler Uğur Sakaloğlu-İskender Közen ikilisi çalışmanın ardından futbolcuları ile tek,tek bayramlaştı.

U17 kızlardan Avrupa’ya veda

17 Avrupa Kızlar Şampiyonası 1.eleme grubu ikinci karşılaşmasında Türkiye İrlanda’ya 1-0 mağlup olarak gruptan çıkamadı.

Bağcılarspor ve İstanbul BB yenişemedi

Yeni sezonda hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak hedefleyen Bağcılarspor ikinci hazırlık maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor A2 Takımı'yla 1-1 berabere kaldı.


Tecrübeli futbolcu Levent, Esen Bayburtspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Esen Bayburtspor, son olarak Esenyurt İncirtepe ve İFA Spor Kulübü formalarını giyen, Süper Lig’de 14 maçı bulunan Levent Kayatekin ile anlaştı.

Silivrili Beşiktaşlılar iftarda buluştu

Silivri Beşiktaşlılar Derneği gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.

Vahdet Kılkışlılar Tekirdağspor'da

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele edecek olan Tekirdağspor,  T.K.İ Tavşanlı Linyitspor A2 takımının formasını giyen Vahdet Kılkışlılar’ı kadrosuna kattı.

Tunaspor'da 3 transfer birden

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubun iddialı ekibi Bayrampaşa Tunaspor Kulübü, bugün 3 transferini daha resmen açıkladı.

Çarşamba, Ağustos 07, 2013

Düzce'de SAL'da 14 takım mücadele edecek

2013–2014 sezonunda Düzce Deplasmanlı Süper Amatör Ligde 14 takım ter dökecek. 2012-2013 Sezonunda Düzespor futbol takımı şampiyon olmuş, BAL için Akçakoaspor ile mücadele etmiş ve maçı kaybetmiş,Düzcespor Düzce spor amatöre devam etmek zorunda kalmıştı.

Muhammed Altunay Bağcılarspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 3.grupta mücadele edecek Bağcılarspor, Muhammet Altunay'ı renklerine bağladı. 

Tunaspor'da hedef Bölgesel Amatör Lig

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubun, Bayrampaşa temsilcisi Tunaspor'un tecrübeli Teknik Direktörü Ata Haluk Yalın, "Tunaspor doğru yolda ve hedefe emin adımlarla ilerliyor" dedi.


Bayrampaşa ekibinin Teknik Direktörü Haluk Yalın yaptığı açıklamada, ''Geçtiğimiz sezondan gerekli olan dersleri çıkardık. Bu sezon daha mücadeleci, daha genç, daha agresif bir kadro oluşturduk. Öncelikli hedefimiz Bölgesel Amatör Lig  ve daha sonra İstanbul Şampiyonluğu olacaktır. Altyapımızdan da gerekli desteği gördük ve pırıl pırıl 5 tane genç oyuncumuzu A Takım kadrosuna dahil ettik. Hemen ilave etmem gerekirse Altyapı Genel Koordinatörümüz Ahmet Bayraklı, Hocalarımız Ali Osman Taşçı ve Uğur İşlek olmak üzere bu oyuncularımızın gelişiminde büyük katkıları ve emekleri vardır. Geçen hafta oynadığımız Spor Toto 3.Lig ekiplerinden İstanbulspor A.Ş hazırlık maçı şunu gösterdi ki, Tunaspor doğru yolda ve hedefine emin adımlarla ilerliyor." dedi.


HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
 www.tunaspor.com

Reşitpaşaspor'un acı kaybı

Reşitpaşaspor Kulübü altyapı futbolcularından Kadir Utlu, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek vefat etmiştir.

Numan Bilgin Feriköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Feriköyspor, geçtiğimiz sezon Yeşilköyspor’da forma giyen forvet oyuncusu Numan Bilgin ile anlaştı.

Tepecikspor, İstanbulspor ile yenişemedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Tepecikspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İkinci hazırlık maçında İstanbulspor’a konuk oylan Tepecikspor, Bölgenin eski hakemlerinden Adnan Karataş’ın yönettiği karşılaşmada rakibi ile golsüz berabere kaldı.

Günay Şakar ile yeniden

Geçtiğimiz sezon Tepecikspor’a İskenderun Demir Çelikspor’dan transfer edilen ve lig içinde oynadığı maçlarda başarılı oyunu ile herkesin beğenisini kazanan sol ayak Günay Şakar, iki yıl daha Tepecikspor formasını giyecek.

Tepecik'de altyapı emin ellere emanet

Tepecikspor’un altyapısı tecrübeli teknik heyetiyle emin ellere emanet edildi. Tepecikspor A Takımına altyapıdan ilerleyen yıllarda takviyeler yapmak için kolları sıvayan Teknik Direktör Recai Şahinler, Teknik Direktör Tekin Özal, Antrenör Ferruh Eren ve Antrenör Yavuz Işık, altyapılar idmanlarına yoğun ilgi gösteriyorlar.

Vefa, Paşa Garden’da iftar yaptı

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Vefaspor, futbolcular ve teknik ekibiyle birlikte yönetim kurulu üyesi Mustafa Erdoğdu’nun sahibi olduğu Paşa Garden Et Balık Restaurantında düzenlenin iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Kadın Futbolu'nda gündem

Aynı gün iki yazı yazmak köşede biraz kalabalık yaratıyor, ama gündem de kalabalık. Son zamanlarda Kadın Futbolu'nda neler oluyor diye hızlıca bir bakalım.

U17 Milli Kızlar yenilgi ile başladı

U17 Kız Milli Takımı, Rusya'da oynanan Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu'ndaki ilk maçında evsahibi Rusya'ya 1-0 mağlup oldu.

İstanbul U13 Kızlar Ligi notları

İstanbul'da U13 Kızlar Ligi sona erdi. Adet olduğu üzere izlenimleri kayda geçirelim, kalıcı olsun.

Alibeyköyspor daha hazır göründü

İstanbul Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Alibeyköyspor, SAL 2.grup takımlarından Tophane Tayfunspor ile Alibeyköy stadında karşılaştı. Mücadeleyi Alibeyköy temsilcisi 5-2 kazanırken daha hazır bir görüntü ortaya koydu.

Beykoz 1908 altyapıda yeni döneme hızlı başladı

Bu sezon yeniden yapılanmaya giden ve 5 yıl gibi uzun vadede projelendirme yapan Beykoz 1908 A.Ş.Futbol Altyapısı / Futbol Akademisi çalışmalarına devam ediyor.

Karadağ Bayrampaşa Tunaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubun iddialı ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor'dan bir transfer daha, yaptı ve süper solak Emre Karadağ Tunaspor'lu oldu.

Aktemur: Modafenspor'a geldiğim için mutluyum

İstanbul Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden Modafenspor dış transfer önemli oyuncuları kadrosuna katmıştı. Bunlardan biride defansın solunda oynayan İstanbul Bölge Karması'nda da oynayanoyuncu Furkan Aktemur'du.


Defans oyuncusu Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, '' Kendisine teklif geldiğinde düşünmeden ‘evet’ yanıtı verdiğinin altını çizen genç defans oyuncusu  yeni oluşturulan kulübümüzün hedeflerinin büyük olduğunu biliyorum. Hedefleri olan bir takımda forma giyeceğim için mutluyum. Takımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.  Daha önce Üsküdar Anadolu 1908 A.Ş. , Dudullu,  ve son olarak Çekmeköyspor gibi önemli takımlar forma giydim. İyi bir sezon öncesi kamp döneminin ardından lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Modafenspor Süper Amatör Lig’in en büyük şampiyon adayı olacaktır dedi.


HABER: ÖNER YIĞRIK

Burak Destegül yeniden Şile Yıldız'da

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Şile Yıldızspor Teknik Direktör Recep Gürbaşak'in raporu doğrultusundan dış transferde daha önceki senelerde Şile Yıldızspor'un formasını giyen ve geçen sezon Dolayobaspor'da oynayan  forvet oyuncusu Şemsettin Burak Destegül ile anlaştı.

Şile Yıldız Lokman ile yeniden anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Şile Yıldızspor, Teknik Direktör Recep Gürbaşak'ın raporu doğrultusundan iç transferde geçen sene devre arasında Çamlıcaspor'dan transfer edilen orta saha oyuncusu Lokman Bilgin ile tekrardan anlaştı.

Leventspor'da tempo artıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta mücadele eden Leventspor hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Bugün akşam saatlerinde Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla günü noktaladı.

Salı, Ağustos 06, 2013

Çekmeköyspor'da kan değişimi

Bu sezon 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Çekmeköyspor yeni sezona yeni yönetim, yeni teknik heyet ve iddialı bir kadroyla giriyor.


BAL fikstürü 16 Ağustos'ta çekiliyor

Bölgesel Amatör Lig'de 2013-2014 fikstürü 16 Ağustos'ta çekilecek. Aynı gün İstanbul ve İzmir takımlarının grupları da belli olacak.


Gültepe Özgençlikspor bayramdan sonra sahaya inecek

Geçtiğimiz sezon kötü bir sezon geçirerek Süper Amatör ligden 1.Amatör Lig'e gerileyen Gültepe Özgençlikspor'da yeni sezon için bayrmadan sonra çalışmalar başlıyor.

Halit Balcıoğlu Feriköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Feriköyspor, son olarak geçtiğimiz sezon Çengelköyspor'da forma giyen orta saha futbolcusu Halit Balcıoğlu ile anlaştı.

Şampiyonlar Posbıyık'ı ziyaret etti

Bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye U-13 Kadınlar Futbol Ligi'ndeki Ereğli temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor, şampiyonanın final maçında karşılaştığı Beşiktaş'ı 4-0 mağlup etti. Türkiye şampiyonu futbolcular, mutluluklarını Ereğli Belediye Başkanı ve Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık'ı ile paylaştı.


Konak Bosna yolcusu

Bosna Hersek'te 8-13 Ağustos tarihlerinde oynanacak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme grubu maçlarına katılacak Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, bugün Saraybosna'ya gidecek.


U17 Kızlar Rusya karşısında

Avrupa Şampiyonası 1. eleme turu müsabakası kapsamında Rusya-Türkiye U17 Kız Milli Futbol Takımları bugün saat 18:00’de Ulyanovsk Trud stadında karşı karşıya gelecek.

1999'lular Kadınlar Ligi'nde yer alabilecek

2013-2014 sezonunda Kadınlar 1. Ligi'nde ve Kadınlar 2. Ligi'nde uygulanacak hususlar belli oldu. Merakla beklenen 1999'lu oyuncuların liglerde yer alması konusu açıklığa kavuştu.

Ortaköyspor'da İlker Demir şoku

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden Ortaköyspor'da İlker Demir şoku yaşanıyor. Hafta sonu oynanan karşılaşmada sol bileğine darbe alan İlker'in yaklaşık 1 buçuk ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Beykoz antrenörleri iftarda buluştu

Beykoz Futbol Dünyasında hem futbolculuk hem de yöneticilik kariyeri olan ve Çavuşbaşıspor takımından tanıdığımız, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımıcılarından M.Hanefi Dilmaç'ın özel kalem müdürü Ali İhsan Ayar Beykoz ilçesi antrenörlerini iftarda buluşturdu.

Murat Dilek amatör lige dönecek

Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig ekiplerinden Güngörenspor’da 30 maçta forma giyen tecrübeli santrafor Murat Dilek, iş sorunu nedeniyle amatör lige dönüş yapacak.

Pendikgücü ligden çekildi

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Pendikgücü maçların başlamasına sayılı günler kala ligden çekilme kararı aldı.

Pazartesi, Ağustos 05, 2013

Ekşioğlu: Hakemlerimiz baş tacımızdır

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, İASKF’nin iftarında ev sahibi konumunda bulunarak iftara katılan tüm kulüplerin masalarını tek tek dolaştı.

Düşmez: Başarı için buradayız

İASKF ve TASK Başkanı Ali Düşmez, İstinye Orhan Saka Amatör Evinde kulüplere verdiği iftar sonrası kürsüye çıkarak İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun yaptıklarını ve yapacaklarını bir bir anlattı.

Söğütlüçeşmespor iftarda bir araya geldi

İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Söğütlüçeşmespor Kulübü başkanı Kadir Ük'ün düzenlediği iftar daveti ile camiayı bir araya getirdi.

İstanbul Sinopspor ikinci yarıdaki futbolla ümit verdi

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Bağcılarspor ile İstanbul Sinopspor takımları hafta sonu hazırlık maçında karşı karıya geldiler. Karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Yunus Yaşar: Arkadaşlığımız mükemmel

Silivrispor takım kaptanı Yunus Yaşar Bolu kampından yaptığı özel açıklamalarında takımdaki arkadaşlık seviyesinin üst seviyelerde olduğunu belirtti.

Kuştepespor, Belgrad Ormanları'nda nefes açtı

Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Kuştepespor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kırmızı siyahlılar bugün sabah saatlerinde Belgrad Ormanları’nda koşu yaptı.

Amatörler, İstinye’ye sığmadı

İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun İstinye Orhan Saka Amatörler Evinde düzenlediği iftar programına Amatör Spor Kulüpleri büyük ilgi gösterdi. Tarihinde ilk kez Amatör Evinin bahçesinde düzenlenen bu muhteşem iftar programına katılımın had safhada olduğu gözlerden kaçmadı.

CFS Bağcılar'dan üç büyük takımın taraftarlarına iftar

CFS Bağcılarspor Emsalsizler taraftar grubunu tarafından düzenlenen kardeşlik ve birlik iftarları devam ediyor. Manevi duyguların hakim olduğu mübarek Ramazan ayında üç büyük taraftar grupları bir arada iftar yaptı. Dostluğun, kardeşliğin ve birlik beraberliğin hakim olduğu iftarda, “renkler farklı olsa da, gönüllerin aynı” olduğu görüldü.

Uğur Gül Kuştepespor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kuştepespor, 1989 doğumlu futbolcu Uğur Gül ile anlaştı.

Ulusspor daha hazır göründü

İstanbul 1. Amatör Lig'in iki yeni ekibini karşı karşıya getiren mücadelede Ulusspor, deplasmanda Güney Yıldızı'nı 4-2 mağlup etti ve sezon öncesi olumlu sinyaller verdi.


Altınovaspor sahaya indi

İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Altınovaspor, yeni sezon hazırlıkları için kendi tesislerinde toplanarak ilk antrenmanını yaptı.


Gol düellosunun galibi Kemerburgaz

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kemerburgazspor ile Taksimspor'un karşı karşıya geldiği maçta kazanan, 4-3'lük skorla ev sahibi Kemerburgazspor oldu.


Yalovaspor sezonu açıyor

 Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek Yalovaspor’da daha önce 12 Ağustos’ta yapılacak sezon açılışının 11 Ağustos’a çekildiği belirtildi.

Zonguldakspor sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Zonguldakspor,  yeni sezon  hazırlıkları için sahaya indi. Dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına start veren Zonguldakspor, Ramazan Bayramı sonrası kamp çalışmaları için Kızılcahamam veya Gerede’nin yolunu tutacak.

F.Karagümrük, Kartepe'de çalışıyor

TFF 3.Lig 1.Grup ekiplerinden Localtime Fatih Karagümrük A.Ş. Teknik Direktör Aydın Kahraman ve Antrenör Tayfun Albayrak yönetiminde Kartepe Greenpark Otel’de çalışmalarını sürdürüyor.

Tevfik Özinan Yalovaspor'da

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yalovaspor, Termal Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Tevfik Özinan’ı kadrosuna kattı.

Beykoz 1908 ilk kez kazandı

Kartal Bulvar Stadında gerçekleşen müsabakada Beykoz 1908 A.Ş. 4.hazırlık maçında Bulvarspor önünde galibiyet ile tanıştı.

Hasköyspor 3 golle galip

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköyspor ile Vardarspor Yıldıztabya sahasında hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Baştan sona daha iyi görünen Hasköyspor maçı 3-0 kazandı.

Ayazağaspor galibiyet serisini sürdürdü

İstanbul Süper Amatör Lig 4. grupta yer alan Ayazağaspor ile 6. grup ekiplerinden Alucra Doludere hazırlık maçında Ayazağa Atatürk stadında karşı karşıya geldiler. Mücadeleyi Ayazağaspor Mert ve Kaan’ın attığı gollerle 2-1 kazanırken, 3. hazırlık maçında 3. galibiyetini almış oldu.

Yeniköyspor tek golle kazandı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeniköyspor ile SAL 1.Grup ekiplerinden Reşitpaşaspor, Bahçeköy Orman Fakultesi Sahası’nda hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Her iki ekibinde birer penaltı atışından yararlanamadığı maçı Yeniköyspor 1-0 kazandı.

İstanbul Kastamonu'dan tek vuruş

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Vardarspor ile İMES İstanbul Kastamonuspor hazırlık maçında Vefa Stadı'nda karşı karşıya geldi. İMES İstanbul Kastamonu, Nevzat'ın ikinci yarıda attığı golle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.


Yeniköyspor'da hazırlıklar sürüyor

Bölgesel Amatör Lig’e bir sezon aradan sonra yeniden dönen Yeniköyspor’da çalışmalar Teknik Direktör Osman Yıldırım yönetiminde sürdürüyor.

Ertuğrul Sancakutan Maltepespor’da

Geçtiğimiz sezon Yeniköyspor ile BAL’A yükselme sevinci yaşan sağ bek Ertuğrul Sancakutan artık TFF 3.Lig ekiplerinden Maltepespor’un formasını terletecek.

Reşitpaşaspor'da çalışmalar sürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Reşitpaşaspor’da hazırlıklar Teknik Direktör Mehmet Sağlam yönetiminde Bahçeköy Orman Fakultesi Sahası’nda sürdürüyor.

Murat Yıldırım yeniden Reşitpaşaspor’da

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Reşitpaşaspor, Ocak ayı transfer döneminde Bayrampaşa Tunaspor ile anlaşan futbolcusu Murat Yıldırım’ı yeniden kadrosuna kattı.

Serkan Afşar Kuştepespor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerianden Kuştepespor, daha önce Sultangazispor ile yeniden anlaşan forvet Serkan Afşar'ı renklerine bağladı.

Karadeniz Ereğli U13 Kızlar Şampiyonu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediğiU13 Kızlar Ligi'nin şampiyonu, finalde Beşiktaş'ı 4-0 yenen Karadeniz Ereğlispor oldu.

U13 Kızlar Ligi'nde üçüncülük Dudullu'nun oldu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U13 Kızlar Ligi'nin üçüncüsü Derince Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Dudullu oldu.

Pazar, Ağustos 04, 2013

Anadolu Üsküdar 1908 Sergen'le ilgilenmiyor

Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zeki Polat, genç oyuncu Sergen Sarp'la ilgilenmediklerini ve transfer etmeyi düşünmediklerini söyledi.


Doğan Atabek Paşabahçespor’da

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup temsilcisi Paşabahçespor, geçtiğimiz sezon BAL takımlarından Emirdağspor’da forma giyen Doğan Atabek’i kadrosuna kattı.

Serdivanspor çalışmalara başladı

Bölgesel Amatör Lig’e  (BAL) 2 yıllık aradan sonra dönen Serdivanspor , 2013-2014 sezonuna “merhaba” dedi.

Geyvespor'da bilgilendirme toplantısı

Geyvespor Başkanı Neşet Çakır, Belediye Parkı'nda düzenlediği toplantıda, sporcular, Geyvespor'a gönül verenler ve yönetim kurul üyelerinden oluşan guruba yapılan faaliyetler konusunda bilgi verdi.


Ozanlargücü özür diledi

Sakarya 2. Amatör Lig ekiplerinden Ozanlargücü, geçen sezon bir maçta hakem Ferhat Alkan'a karşı yapılan ve mahkemeye taşınan fiili ve sözlü saldırıları dolayısıyla özür diledi.

Kınalıadaspor'un olağan genel kurulu yapıldı

Kınalıadaspor Kulübü olağan seçimli genel kurulu, Kınalıada Spor Kulübü lokalinde yapıldı. Osman Zeki Özden'in yeniden başkanlığa seçildiği genel kurulda katılım oldukça yüksekti.

Yenibosnaspor transferi büyük ölçüde bitirdi

Önce 1. Amatör Lig, ardından Süper Amatör Lig'de İstanbul Şampiyonu olarak BAL'a yükselem Yenibosnaspor, iç ve dış transferini büyük ölçüde tamamlad.

Ataşehir Çamolukspor 5 futbolcu ile anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Ataşehir Çamolukspor, kadrosuna takviyelere devam ediyor. Dış transferde 5 oyuncu ile daha anlaşan Ataşehir Çamolukspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Hatipoğlu kardeşler birbirlerine rakip oldular

İstanbulspor Tepecik Tesislerinde bugün oynanan hazırlık karşılaşmasında, İstanbulspor A.Ş ile Bayrampaşa Tunaspor arasında, kıyasıya bir mücadele ile tamamlanan bir karşılaşma yaşandı. Hatipoğlu kardeşler ise birbirlerine rakip oldular.

Irmakspor, Güngörenspor'u 4 golle geçti

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Irmakspor'un Merkezefendi Stadı'nda Güngörenspor ile oynadığı hazırlık karşılaşması ev sahibi ekibin 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarı Damlaspor, ikinci yarı A.Çobançeşme

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Damlaspor Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'nda 1907 Ataköy Çobançeşme ekibiyle yaptığı hazırlık maçında sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Tunaspor, İstanbulspor ile berabere kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bayrampaşa Tunaspor, 3.Lig ekiplerinden İstanbulspor A.Ş. ile karşı karşıya geldi. Tunaspor büyük bir bölümünü önde götürdüğü maçta son dakikada yediği golle maçtan beraberlikle ayrıldı.

SİFAD Silivri’yi birleştirdi

Silivri Futbol Antrenörleri Derneği gerçekleştirdiği iftar programı ile ilçede gövde gösterisinin yanı sıra birlik ve beraberliğin hat safhada olduğu da gösterdi.

Çamlıcasporlular iftarda buluştu

Çamlıcaspor eski başkanlarından merhum Yüksel Dartar adına iftar yemeği organize edilmiştir. Çamlıcaspor Kulüp  Başkanı H.Kemal Akar, Çamlıcaspor kulübü  tesislerinde merhum Yüksel Dartar adına verilen iftar yemeği  için Yüksel bey'in muhterem eşleri sayın  Cemile Dartar’a  gönülden teşekkür etti. Bu manzara aslında özlediğimiz bir tablo. Taraftarımız, üyelerimiz ve bugüne kadar kulübe hizmeti geçen dostlarımızla birlikte olmak çok güzel bir duygu. 


   


Çamlıcaspor  Başkanı H.Kemal Akar,  Çamlıcaspor  camiasının katıldığı iftar yemeğinde, birlik ve beraberliği gördüğü için sevindiğini söyledi. Akar, biz yönetim kurulu olarak üstümüze düşen her görevi yerine getirirsek  “Futbolcularımızda saha içinde birlik ve beraberlik içinde oldukları takdirde başarı kaçınılmaz olur. İnşallah futbol takımımız yeni sezonda geçen yıl ki başarısının üzerine koyarak BAL’a yükselecektir’’ diye konuştu. 


 


Çamlıcaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, ‘’Çamlıcaspor’un kendi tesislerinde yenen yemeğe Kulüp Başkanı H.Kemal Akar ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, Kulubümüzde yöneticilik yapmış başta Aydın Işık, Selim Akbaşoğlu, Turgut Telseren, Ertan Özçamlı, Semih Rabu, Erol Zor, Hasan Kara ve çok sayıda üyemiz  katılmıştır. İftar yemeğini veren Cemile hanıma,İftar davetimize katılan herkese yönetim kurulu olarak bir kez daha teşekkür ederiz’’ denildi.

HABER-FOTOĞRAF: UFUK ÇOKER


 

[gallery columns="5" ids="72881,72880,72879,72878"]

Leventspor oynadı Paşabahçe kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta mücadele edecek olan Leventspor ile SAL 2.Grup takımlarından Paşabahçespor, Paşabahçe Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı yeşil kırmızılar 3-1 kazanırken, Leventspor'un Serkan Erok'la 2 topu direkten dönerken Mesut'da bir penaltı atışından yararlanamadı.

Cumartesi, Ağustos 03, 2013

Gençlik Merkezi iftarda buluştu

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi çalışanları, son haftalardaki yoğun çalışmalarının yorgunluğunu iftar yemeği ile ödüllendirdi.


 


Düzce Gençlik Merkezi, çalışanları ve eğitmenleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Faruk Başbuğ, gençlik liderleri ve eğitmenler katıldı. Şehir merkezindeki yeni binasında iftar yemeğinde bir araya gelen çalışanlar, hem son haftaların yorgunluğunu attı hem de motivasyonlarının üst noktalarını çıkmasını amaçladı.


Düzce Gençlik Merkezi çalışanları, yemekte ,önümüzdeki günlerde farklı proje ve etkinliklerle gençlerin karşısına çıkma konusunda fikir alışverişinde bulundu.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


 

Sergen: Hiçbir kulüple anlaşmadım

2013 Yerel Futbol Ödülleri Gecesi'nde yılın en iyi genç futbolcusu ödülünü alan Selvisporlu Sergen Sarp, henüz hiçbir kulüple anlaşmadığını söyledi.


Gökhan Budak Alemdağspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig'de sezona iddialı hazırlanan Alemdağspor, Feriköyspor'dan stoper Gökhan Budak'ı da renklerine bağladı.


Mimarsinanspor iftarda buluştu

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Mimarsinanspor, Kulüp Başkanı Sayın Mustafa Kaftancıoğlu ve Yöneticilerin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde buluştu.

Amatörler ve amatör ruh

Çocukluğumda tanıştığım ve o günden bugüne takip ettiğim Amatör Küme Ligleri’nde yaşanan heyecanı, hırsı, sevinci ve üzüntüyü gördüğümde aslında amatör takımlarından hiçbir farkının olmadığını fark ettim. En büyük farkı ise, imkânların yetersiz oluşu, genç sporcuların desteklenmeyişi ve ülkenin bu amatör lige ilgisiz kalışı…


Lüleburgazspor iç ve dış transferde hareketli

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor iç transferde kendi futbolcuları ile yaptığı görüşmelerinin ardından dış transfere de hız verdi.

İASKF'den amatör camiaya iftar daveti

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, yarın Orhan Saka Amatörler Evi'nde iftar yemeği verecek. İASKF yönetimi amatör camiadaki herkesin bu iftara beklediğini açıkladı.

Mahmutbeysporlular iftarda buluştu

İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Mahmutbeyspor yeni sezon öncesi iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Yalova'daki maçın galibi Nişantaşı oldu

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup ekiplerinden Nişantaşı FK ile SAL 5.Grup temsilcisi Selvispor, kamp yaptıkları Yalova ilinde hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Zevkli geçen karşılaşmayı Şişli temsilcisi 2-1 kazandı.

Beykoz 1908 Paşabahçe'de çalıştı

Beykoz 1908  A.Ş., Kartal Bulvarspor maçı öncesinde son  antrenmanını Paşabahçe Stadında gerçekleştirdi. Çalışmada izinli olan Kaleci Engin Alman dışında futbolcular tam kadro hazır bulundu.

Zonguldak’ta hareketli günler sürüyor

 Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor’da transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Kırmızı-Lacivertli ekiple iç ve dış transferde  anlaşan futbolcular kulüp binasına gelerek görüşme yaptılar.

Gönen Karşıyakaspor yaz futbol okulu sona erdi

Gönen Karşıyakaspor’un alt yapıya oyuncu kazandırmak için açmış olduğu Yaz Futbol Okulu, düzenlenen törenle sona erdi. 32 minik futbolcu adayına başarı sertifikası verildi.

Mustafa Kocabey Adapazarıspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Adapazarıspor, son olarak Mudanyaspor'da forma giyen Papen lakaplı Mustafa Kocabey ile anlaştı. Tecrübeli futbolcu yeni takımıyla antrenmanda da yer aldı.

Adapazarıspor transferde coştu

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Adapazarıspor yeni sezon öncesinden iç ve dış transferde görüşmelere hız verdi. Mavi beyazlılar 9 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Sultanbeyli Belediyespor'da moraller yerinde

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor ile 3.Lig temsilcisi Anadolu Üsküdar 1908, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sultanbeyli temsilcisi gollü geçen maçı 3-2 kazandı.

İrfan Yazıcı Avcılar Belediyespor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup'ta mücadele edecek olan Avcılar Belediyespor iddialı bir şekilde sezona hazırlanırken kadrosuna da takviyelere devam ediyor. Sarı siyahlılar son olarak Halide Edip Adıvar'da forma giyen İrfan Yazıcı ile anlaştı.

İshak Feriköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Feriköyspor, son olarak Çengelköyspor'da forma giyen sağ kanat futbolcusu İshak Sarıhan ile anlaştı.

Cuma, Ağustos 02, 2013

İstanbul Gençlergücü'nden yeni sezon mesajı

İstanbul Gençlergücü Kulübü Teknik Direktörü Özgür Subaşı, yeni sezon öncesi mesaj yayınlayarak Güngören kulüplerine başarılar diledi.


İstiklalspor'da yaprak dökümü

İstanbul Süper Amatör Lig'in başarılı ve istikrarlı ekiplerinden İstiklalspor'da sezon öncesi sıkıntılar baş gösterirken birçok önemli isim kulüpten ayrıldı.


İdealtepespor seçme yapıyor

İdealtepespor Kulübü,  A Takımı için 4 Ağustos Pazar günü, saat 17.00'de İdealtepe Spor Tesisleri'nde seçme yapacak.


2. Lig ve 3. Lig fikstürü çekildi

2013-2014 sezonu Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig fikstür çekimi gerçekleştirildi. Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında düzenlenen kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

Bayrampaşa Tunaspor yağmurda çalıştı



İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor, bugünkü anterman'ın büyük bir bölümünü yağmur altında sürdürdü.

Akçakocaspor çalışmalara başladı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Akçakocaspor yeni sezon hazırlıklarınabaşladı. İç transferi halleden yönetim, şimdi de dış transfere yoğunlaştı.

Akçakocaspor Afrikalılara yöneldi

 Bölgesel Amatör Lig'de ikinci sezonu geçirecek olan Akçakocaspor,  yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmalarını sürdürüyor.  İç transferde olumlu sonuç alan ,Akçakocaspor, dış transferde Afrika asıllı iki siyahi oyuncuyu renklerine bağladı.

Beyköy Belediyespor sezonu açtı

2013 – 2014 sezonunda  Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor yeni sezonu açtı.

Mustafa Kaya, form tutuyor

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden TFF Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Silivrispor’da forvet mevkisine alınan Mustafa Kaya form tutuyor.

Bayrampaşaspor iftar yemeği verdi

2.Lig klasman grubu ekiplerinden Bayrampaşaspor, Arda Turan Tesisleri'nin teras katında,kalabalık bir davetli topluluğuna iftar yemeği verdi.

Gaziosmanpaşa'da taraftarlar iftarda buluştu

İstanbul'un köklü kulüplerinden olan Gaziosmanpaşaspor, Eyüpspor ve Güngörenspor taraftarları iftarda bir araya gelerek dostluk ve fair play mesajları verdi.

Şehreminispor'da hazırlıklar sürüyor

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Şehreminispor hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktörlüğünü Nejat Tatar'ın yaptığı Fatih temsilcisi haftada iki idmanla çalışmalarını sürdürüyor.

Sezgin Gökşen Feriköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Feriköyspor, geçtiğimiz sezon Halide Edip Adıvarspor ile BAL'a yükselme sevinci yaşayan sol bek Sezgin Gökşen ile anlaştı.

Bakanlık protokolü ile sporcuya ücretsiz tedavi

Fatih Vatanspor bayan futbol takımının sporcusu  Büşra Karakuş'un tedavisine Sağlık Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında başlandı. 

U13 Kızlar finalinin adı belli oldu

TFF İstanbul İl Temsilciliğinin düzenlediği U13 Kızlar İstanbul Ligi'nde finalistler Karadeniz Ereğli ve Beşiktaş oldu.

Perşembe, Ağustos 01, 2013

Yeşilköyspor'dan müthiş transfer

İstanbul 1.Amatör Lig’e gerileyen Yeşilköyspor, yeniden bir üst lige yükselebilmek adına müthiş bir transfere imza attı. Son olarak Vefaspor'da forma giyen tecrübeli stoper Kıvanç Kurtay'ın yeni adresi Yeşilköyspor oldu.

Beşyüzevlerspor camiası iftarda buluştu

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Beşyüzevlerspor'un her yıl organize ettiği iftar yemeği bu yıl da Eyüp Sultanzade'de yapıldı.


Gece gece başka işiniz yok mu... Diyebilirler!

Amatör liglerimizde gece maç oynanması konusunda girişimler yapılıyor. Bunun ne kadar zamanda icraata döneceğini sizler gibi biz de merak ediyoruz.


Fatih kulüpleri iftarda buluştu

Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği, Necdet Bakır, Murat Kapusuz, Cemalletin İnanç’tan oluşan ekiple önceki akşam Kadırgaspor Kulübü Cundi Tesisleri'nde tüm Fatih Kulüplerine İftar yemeği verdiler.


Gergin başladı, dostça bitti

Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği, Olağan Genel Kurulu büyük bir katılımla yapıldı. Başkan Mehmet Seyidoğlu’nun yazıhanesinde yapılan Genel Kurulda aday bereketi yaşandı.

Sultanbeylispor daha hazır

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele edecek olan Sultanbeylispor ile Ataşehir Çamolukspor’un, kura çekiminden önce aldıkları hazırlık maçını iptal etmeyip bir dostluk maçı oynadılar. Müsabakayı Sultanbeyli temsilcisi 3-0 kazandı.

Kader'e milli çağrı

Fatih Vatanspor Kadın Futbol takımının golcü futbolcusu Kader Kısa U-19 milli takımına davet edildi.

U13 Kızlar Ligi'nde yarı final günü

TFF İstanbul İl Temsilciliği tarafından düzenlenen İstanbul U13 Kızlar Ligi'nde yarı finaller bugün oynanıyor.

Tunaspor U17 çalışmalara başladı

Bayrampaşa'nın kırmızı lacivertli ekibi Tunaspor, altyapı çalışmalarına start verdi. U17 Takımı Altyapı Genel Koordinatörü Ahmet Bayraklı yönetiminde ilk çalışmasını, Bayramaşa Arda Turan Tesislerinde yaparak yeni sezona merhaba dedi.

Leventspor ilk maçından galip ayrıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta mücadele edecek olan Leventspor, Kasımpaşa A2 takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Kırmızı siyahlılar karşılaşmayı 1-0 kazanırken maçtaki tek golü Can kaydetti.

Kozlu Belediyespor'da transferler sürüyor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor’da yönetim kurulu transfer çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

Nişantaşı FK'nın Yalova kampı sürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup ekiplerinden Nişantaşı FK, Yalova Elegance Resort Otel’de kamp çalışmalarını sürdürürken çalışmalarını da Altınova Belediyespor Tesisleri’nde sürdürüyor.

Mert Selimpaşaspor’da

Geçtiğimiz sezon Akörenspor formasını giyen genç oyuncu Mert Yavuz yeni sezonda Selimpaşaspor’da oynayacak.

Alanyaspor'un kaptanı Tekirdağspor'da

Tekirdağspor, Bölgesel Amatör Lig 2013-2014 sezonu kapsamında Alanyaspor’un takım kaptanlığını yapan Tanju Yavuz’u transfer etti.

Feriköyspor'da transfer harekatı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Feriköyspor iç ve transferde bir çok futbolcuyla anlaşarak yeni sezon çalışmalarına başladı.

Tecrübeli golcü, İFA Spor Kulübü'nde

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İFA Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon Selvispor'da 14 gole imzasını atan tecrübeli santrafor Erkan Barlak ile resmen anlaştı.

Bergama Belediyespor kralını buldu

Yaptığı transferlerle Spor Toto 3. Lig 1.Grubun en iddialı takımlarından biri haline gelen Bergama Belediyespor uzun süredir peşinde olduğu Spor Toto 2.Lig ekibi Balıkesirspor'un genç yeteneği Sinan Uzun'u 1 yıllığına kiraladı.

Düzcespor'un yeni yönetimi basınla buluştu

Düzcespor yönetimi Düzce basını ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzce'de bulunan gazete ve televizyonların spor yönetici ve muhabirlerinin katıldığı iftar yemeğinde Düzcespor yönetiminden Erdoğan Bıyık, Sedat Demirağ, Mutlu Kayan, Sedat Polat, Ömür Kaya ve Hüseyin Yılmaz yer aldı.

Büyük Kılıçlıspor işi sıkı tutuyor

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Büyük Kılıçlıspor yeni sezon hazırlıklarına Silivri Stadı'nda yaptıkları idmanlarla hazırlanıyor.

Alibey yönetimi iftarda buluştu

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Alibeyspor yönetimi hafta sonu gerçekleştirdiği iftar programı ile yönetimini bir araya getirdi.

Leventsporlu futbolculara oyun kuralları dersi verildi

Leventspor sporcularına eğitim amaçlı futbol kuralları aktarılması için Merkez Hakem Kurulu'na başvurdu ve Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi ve Ulusal Gözlemci Fahir Ersoy tarafından futbolculara ders verildi.

Alemdağspor'da hazırlıklar sürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele edecek olan Alemdağspor, yeni sezon çalışmalarını iddialı bir şekilde gerçekleştiriyor.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...