Cuma, Aralık 06, 2013

Yaldız: Bütün suç Parseller’in kalecisinde

Alibeyköy Parseller’in yaptığı açıklamaya Sarıyer Yenimahallespor’dan cevap gecikmedi. Sitemize konuşan Emre Yaldız, Parseller’in kalecisini maç içinde taraftarı tahrik ve maç bitiminde futbolcularına yumruk atarak olayları başlatmakla suçladı.



Sarıyer Yeni Mahallespor Genel Kaptanı Ahmet Emre Yaldız açıklamasında, “bizim ne zorluklarla bu ligde var olmaya çalıştığımızı kimse bilmez. Sarıyer’in küçük bir mahallesiyiz belki ama Bölgesel Amatör Lige çıkma mücadelesi veriyoruz. Hakkımızda çıkan bu tür haberler Kulübümüzü yıpratıyor. Biz şimdiye kadar hiç konuşmadık ve işimize baktık ancak konuşmak istersek biz de çok dertliyiz. Beykoz’da kafamıza taşlar yağdı, zor çıktık. İFA maçında 20 kişi sahaya girdi, arkadaşımızı darp ettiler bunu da basına bildirmedik. Şimdi Parseller çıkıyor konuşuyor, önce kendilerine bakacaklar” dedi.


 


Yaldız son olarak "dün oynanan maçta Alibeyköy Parseller’in Teknik Direktörü Kadir Uzun ve kaleci Yasin Kurtulmuş birinci derecede suçludur. Teknik Direktörleri maç esnasında tribünlere dönerek hakaret etti. Önde olduklarında bizi sürekli tahrik etti. Kalecileri Yasin ise bir ayrı alem, adam maç sırasında bizim taraftara inanılmaz şeyler yaptı. Maç sonunda da futbolcumuz Emre’ye yumruk attı ve olayı başlattı. Bunun sonucunda 4 futbolcumuz kırmızı kart gördü. Osmaniye İstiklal ile deplasmanda oynayacağımız maçta bu 4 futbolcumuz görev yapamayacak. Ayrıca dünkü maç ile ilgili video görüntüleri elimizde mevcut. Federasyona gidip Parseller’in kalecisinden ve Hocasından şikayetçi olacağız. Biz ligden yükselme mücadelesi verirken, başımıza gelen bu olayları garipsiyorum” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

melih dedi ki...

Peki sayın yönetici adama sormazlar mı? Hakem kartları ilk 11 futbolcularına gösterdiği halde neden yedek oyunculara gösterilmiş gibi rapora yazıldı? hadi bunu da açıklasana okadar yüreklisin ya

sercan dedi ki...

Melih :) bugun ceza kuruluna tedbirli olarak sevk edilen 3 futbolcu; ozgur,samet ve muhammettir bu 3 futbolcu da ilk 11 oynayan futbolculardir. Hatta ozgur takiminin 2 golune de imza atmistir. Lutfen komik olmayin.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.