Salı, Aralık 17, 2013

Yahya Kemal’de 3 puan ümidi!

Şile Yıldızspor ile oynadığı maçın son dakikasında bir futbolcusunun Hakeme saldırması sonucu hükmen mağlup olan ve 3 puanı silinen Yahya Kemal İY yeniden umutlandı.



Bugün TFF İl Başkanlığına itiraz için giden Yahya Kemal İdman Yurdu Yöneticileri, konuya ilişkin itirazlarını Avukatları aracılığıyla yaptılar. TFF İl Başkanlığındaki puan durumunda da Yahya Kemal İY’nin silinen 3 puanı bugün akşam saatlerinde siyah-beyazlı ekibin hanesine yeniden eklendi. Ancak TFF İl Başkanlığı, dosyayı İl Disiplin Kurulu’na sevk etti. Dosya, Perşembe günü yeniden görüşülecek.


 


Adalar iyi haber bekliyor ancak…
Öte yandan Esen Bayburt maçında Antrenörü saldırıya uğrayan ve bu nedenle sahadan çekilen Adalarspor da, silinen 3 puanı bugün itirazını yaptı. Adalarspor cephesinden gelen haberlere göre “dosya Ankara’ya gönderildi ve karar daha sonra açıklanacak” fakat TFF Futbol Müsabaka Talimatının ilgili maddesi uyarınca ne pahasına olursa olsun sahadan çekilen takımların mevcut 3 puanı katiyen siliniyor.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.