Pazartesi, Aralık 16, 2013

Vefa tek gol ile kazandı

İstanbul U15 Ligi 19.Grupta mücadele eden İstanbul Kastamonuspor, Vefaspor ile Vefa Stadı’nda karşılaştı.. Karşılaşma 1-0 Vefaspor üstünlüğü ile tamamlandı.



İstanbul Kastamonuspor’da 20.Dakikada Çetin, Vefaspor kalecisi ile karşı karşıya kaldı ancak bu pozisyonu değerlendiremedi. Hamza sol kanattan ceza sahasına girdi ancak aceleci davranıp topu ceza sahasının içerisine erken gönderince İstanbul Kastamonuspor mutlak gol pozisyonunu kaçırmış oldu. Orta alan mücadelesi şeklinde devam eden mücadele karşılıklı ataklarla devam ediyordu. İlk yarısı 0-0 tamamlandı.



İkinci yarının başlamasıyla Vefaspor gol arıyordu. 50.Dakikada Vefa soldan kazandığı korner sonrasında Kaptan Okan’ın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçmiş oldu. Golün ardından skoru eşitlemek isteyen İstanbul Kastamonuspor ataklarını sıklaştırdı. 60.Dakikada İskender kullandığı serbest vuruş direkte patlayınca İstanbul Kastamonuspor bir gol şansını daha tepmiş oldu. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda karşılıklı ataklarla devam etti ve karşılaşmada başka gol olmayınca karşılaşma 0-1 Vefaspor üstünlüğü ile tamamlandı.



HABER: ERTUĞRUL AKDUMANKAYNAK: http://www2.istanbulkastamonuspor.com/

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...