Cuma, Aralık 27, 2013

Sütlüce'de moraller süper!

Beykoz 1908 maçında sonra teknik kadroda değişikliğe giden Sütlücespor'da istenilen futbol yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Son maçında lider İFA'yı mağlup eden Beyoğlu temsilcisinde yüzler gülüyor.



İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta mücadele eden Sütlücespor'da Futbol Şube Sorumlusu Şaban Arifan Yıldız, Teknik Direktör Mustafa Adem Solak ve Antrenörler Murat Yaman ve Mustafa Yılmaz'ın farkı hissedilmeye başladı. Sarı-yeşilli ekibin son maçlarda aldığı galibiyetlerin yanı sıra oynanan iyi futbol da takımdaki havayı günden güne olmlu yönde değiştiyor.


Bağlarbaşı maçı önemli
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Sütlücespor Futbol Şube Sorumlusu Şaban Arifan Yıldız, "İFA maçı çok önemliydi. Güçlü bir rakibi mağlup etmek bizi oldukça morallendirdi. Bu hafta sonunu maç yapmadan geçeceğiz. Perşembe günü oynayacağımız Bağlarbaşı maçı bizim için de rakibimiz için de oldukça önemli. Takımımızdaki genel hava çok iyi. Gerçek performansımızı sahaya yansıtmaya başladık. Son galibiyetle birlikte takımımızın güveni de çok arttı, futbolcularımız her geçen gün daha da üzerine koyarak gidiyor. Bu sevindirici elbette. Bunu sürdürmeliyiz ve bundan sonraki her maçımızı kazanmalıyız." dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...