Çarşamba, Aralık 11, 2013

Sultanlar, Serdivan’ı 5 golle geçti

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor, 75. Yıl Stadında ağırladığı Sakarya temsilcisi Serdivanspor u 5-0 mağlup ederek, son haftalardaki çıkışını sürdürdü.



Devre arasına 2 hafta kala kendi evinde oynadığı karşılaşma, güneşli ancak soğuk olmasına rağmen yoğun ilgi ile seyredildi. Tribünlerin bir bölümünün kapanması taraftarı sevindirirken, güzel oyun ve alınan farklı galibiyetle bu sevinç daha da arttı.


 


Karşılaşmaya hızlı başlayan Sultanbeyli Belediyespor, üst üste yaptığı atakları sonuçlandıramadı. Dakikalar 38’i gösterirken, 35. dakikada sakatlanan Sabur Eser’in yerine oyuna giren Yasin Sakaloğlu’nun sağ kanattan yaptığı harika ortaya kaptan Bülent Çakmak iyi bir kafa vuruşu ile skoru 1-0’a getirdi.


 


Golden sonra atakları sıklaştıran Sultanlar, üst üste atak geliştirme başladı. Bunlardan birisinde ceza alanı içinde topla buluşan Yasin Sakaloğlu zor pozisyonda topu kaleye yolladı ancak Serdivanspor’lu Gökhan Çekiç’in eline çarpan topu Trabzon Bölgesi Hakemi Tolga Sancak penaltı noktasını gösterdi ve Gökhan Çekiç i  kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Penaltıyı kullanan kaptan Bülent Çakmak Topu ve Kaleciyi ayrı köşelere yollayarak skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.


 


İkinci yarı aynı istek ve arzuyla mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor, 61. dakikada Emrah Günden’in ceza alanı içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıda tekrar topun başına geçen kaptan, takımının ve kendinin 3 golünü atarak üçleme yaptı.


 


70. dakikada Serdivansporun kullandığı serbest vuruşunda, Yasin Sakaloğlu’nu iterek düşüren Fatih Şahin, Dördüncü hakemin uyarısıyla ikinci sarı gördü ve Serdivan bu dakikadan sonra 9 kişi kaldı.


 


Maçın son bölümlerinde de üstünlüğünü sürdüren Sultanbeyli Belediyespor, 75. dakikada önce Cihan Güneş, 80. dakikada İsa Taştemir’in golleriyle zorlu karşılaşmadan 5-0 galip gelmeyi bildi.


 


KAYNAK: http://www.sultanbeylibelediyespor.org

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.