Perşembe, Aralık 19, 2013

Söğütlüçeşme-Zeytinburnu maçının yeri değişti

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grupta geçtiğimiz hafta güvenlik yetersizliği sebebiyle oynanmayan Söğütlüçeşme-Zeytinburnuspor maçı başka bir Stada alındı.



Konu ile ilgili olarak Sitemize açıklama yapan Zeytinburnuspor Başkanı Ünal Tombulel, TFF İstanbul İl Başkanlığının hem kendilerine hem de Söğütlüçeşmespor’a maçın Avcılar Belediyesi Firüzköy Stadında 25 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’te oynatılacağını bildirdiğini söyledi.


“Haksız yere sürgün edildik”
Ünal Tombulel ayrıca, bu hafta sonu kendi sahalarında oynamaları gereken Mecidiyeköy Tayfunspor maçının Göktürk’e verilmesine de tepki gösterdi. Hakem Kadir Sevim’in raporunda Zeytinburnuspor taraftarının maça kesici aletlerle geldiğini yazdığını söyleyen mavi-beyazlı ekibin Başkanı “bunlar doğru değil. Kim görmüş bunu. Katiyen böyle bir şey söz konusu değil. Söğütlüçeşmespor’un bu hafta Telsizspor ile maçı olduğundan bizi Göktürk’e gönderiyorlar. Bu hem bize hem de bu haftaki rakibimiz Mecidiyeköy Tayfunspor’a haksızlık. Bu maçın kendi sahamıza alınması için girişimlerimiz devam ediyor” dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

gürkan dedi ki...

yaaaaa arkadaş bu sögutlucesmede abartmasın artık yeterrr kım görmüş kesıcı alet oldugunuu söylesınn allah aşkınaaa

şampıyon olmamız engellenemezzz

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...