Cuma, Aralık 06, 2013

Sayın: Galip gelseydik ölümüz çıkardı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta dün oynanan Sarıyer Yenimahalle-Alibeyköy Parseller maçının ardından bir açıklama yapan Cem Sayın, “ben şimdiye kadar bu kadar kötü olaylar görmedim” dedi.



Üst sıralar için mücadele eden iki takımın Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında oynanan maçında Sarıyer Yenimahallespor rakibini ilk devreyi 1-0 geride kapatmasına rağmen 2-1 mağlup etmişti.


DSCF6961
“Hem küfür hem tehdit”
Yerel Futbol Sitesine konuşan Parseller’in Başkan Yardımcısı, TFF’yi göreve davet etti ve şunları söyledi: “İlk devre sonuna 1-0 önde girdik. İçeri girerken saldırmaya başladılar. Hakemi ağır şekilde tehdit ettiler. Sarıyer Yeni Mahalle’nin attığı ikinci golde Kıdemsiz Yardımcı Hakem rakibinin futbolcusunun golü el ile attığını bildirmek için bayrak kaldırmak istedi, yerinde durdu, santraya koşmadı ama Hakem korkusundan golü verdi. Sarıyer Yeni Mahalle’nin ikinci golüne sivil Polisler bile sevindi. Maç esnasında tribünden Başkanları, anamıza avradımıza küfür etti. Şampiyon mu olacaksınız, şerefsizler diyordu, çok galiz küfürler ediyordu. Olaylar ile ilgili olarak kamera görüntüleri emniyetin elinde mevcut. Federasyon bunlara prim tanımasın. Görüntüleri istesinler ve incelesinler. Biz bir şekilde mağlup olduk ve oradan kurtulduk ancak bundan sonraki rakipler de aynı muameleye maruz kalırlar. Sarıyer Yeni Mahalle’nin maçlarında olay çıkmaması için her maçı kazanması mı lazım?


“50 kişi sahaya indi”
Maç sonunda bir futbolcuları kalecimize saldırdı, yumruk vurdu. Ardından kalecimizi sahada kovalamaya başladı. Bunları gören Hakem maç sonunda saha içinde futbolcumuzu kovalayanları teker teker yanına çağırdı ve 4 futbolcuları kırmızı kart gördü. Daha sonra dönüp bu sefer hep birlikte bize saldırdılar. Maçın bitiminde Sarıyer Yeni Mahalle taraftarı 50 kişi sahaya indi. Soyunma odamızı bastılar. Dün biz Sarıyer’de galip gelseydik ölümüz çıkardı. Yenildiğimiz halde iki ekip Polis ile zor çıktık. Birileri bunlara dur demeli."


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

8 yorum:

sercan dedi ki...

bu haber baştan sona kadar yalan ifadelerle doludur. öncelikle sahaya 50 kişi değil 5 kişi indi. maç fotoğrafları arasında tribün fotoğrafları varsa tribünde zaten 50 kişilik bir grup olmadığı rahatça görülür. maçın hemen başında gol bulan parseller takımının bütün oyuncuları, özellikle kalecileri biz 1-1'i yakalayana kadar sürekli yerde yattı. bu sırada tribünden ister istemez tepkiler gelmeye başladı. bu tepkilere parsellerin teknik sorumlusu tribüne dönüp cevaplar vermeye başladığında tepkiler daha da arttı. olaylar bu şekilde başladı. çayırbaşı stadında soyunma odasına gelmeden önce 2 tane büyük demir kapılar var, bunu bilenler bilir. maç sonunda bu kapıların ikiside polisler tarafından tutuluyordu. soyunma odası baskını yaşanmadı. hatta maç sonu olayları parseller kalecisi bir takım arkadaşımızı ittirmesi sonucunda başladı. 1-0 giden maçta her şey istedikleri şekilde devam ettiğinden kimseden çıt çıkmıyordu. mağlup gelindiği zaman böyle bir bildiri yayınlamaları hakikaten trajikomik olmuş.

Zenga Gürkan dedi ki...

Maçın 35. dakikasında maça yetişebildim.
ilk yarı'da saten rakip takımın 1-0 üstünlüğüyle bitti. ilk yarı bitip futbolcular soyunma odalarına giderken başta Teknik Direktörleri ve kalecileri Yasin ile bir kaç tane Yenimahalle futbolcusu tartıştı ve öylelikle bitti.
2. yarı başladığında ve daha çok skor 1-1 olduktan sonra ve öncesinde Rakip kalecinin ve teknik direktörün taraftarlarının ne derlerse desinler tribünlere dönüp hareket yapabiliyorsa Futbol bitmiştir demektir.
skor 1-0'ken yerden kalkmayanlar skor 2-1 olduğunda gol aramak için biranda Foorvet oluverdiler.
sonuçda tüm Kırmızı Kartlar olaylar sonucu doğru olabilir ama Yeni mhallede olaylarla yakından uzaktan alakası olmayan ÖZGÜR'ün Kırmızı kart görmesine şahsım adına çok üzüldüm...

Çağatay dedi ki...

Yukarda acıklamayı yapan arkadası tebrik ediyorum insanda azcık vicdan allah korkusu olur bundan önce oynadıgımız hangi macta olay cıkmış federasyonun bunun takip etmesini rica ediyoruz.mactaki olayların hakkında konuscak cok sey var ama buraya yazmakla bitmez aslan gibi cıkıp oynuyup puan alan hangi takıma bu kulup saldırmış arastırılmasını istiyoruz.burda sariyer yenimahalle spor külübünün üstüne oynanan cok büyük bi oyun var yazık bu külübün ne zorluklarla mücadele verdigini kimse bilmiyor yazık bu kadar futbolcunun yoneticinin taraftarın emegi var bi takıma suclama yaparken azcık vijdan olur insanda dünki macı parasellerin yöneticilerinle beraber izledik gercekleri bizden daha iyi goruyorlar bu acıklama yakısmadı 1 0 öne gectiklerinde oyunu karıstırmak için neler yaptıklarını yerden kalkmadıklarımı hepsi gördü vede yenimahalle golu bulduklarında kalecilerin trübene yaptıgı hareketleri taraftarları nasıl atesledigi ortada onu gectik bunu goren teknik direktörleri taraftara dönüp küfür vede el hareketleri yaparken bu yoneticiler nerdeydi bu teknik direktore guvenip bu kadar futbolcuyu emanet eden yöneticelere sesleniyorum bu futbolcuların basına bişey gelse bunun sorumlulugu taraftarlardan mı sorcaksınız yoksa mactan sona kadar trübüne hareket yapan teknik direktörünüze mi sorcaksınız federasyona sesleniyorum hangi macta kaleci trubunlere hareket yapar teknik direktör hareket yapar bunlara müdale etmeyen hakemler hakkında arastrırma yapılsın sunuda belirtmek istiyorum mac boyunca yanında olan yoneticileri vede olaylar cıkınca yanımızda olan futbolcuları genel kaptanları kendi futbolcularının teknik direktörlerinin yaptıklarının terbiyesizlik oldugunu bu macı bu hale getirenlerin kendileri oldugunu hangisi inkar edicek merak ediyoruz...

can dedi ki...

ha 50 kişi inmiş ha 5 ne farkder biri bunu açıklasın

Çagatay dedi ki...

Sen mac boyunca kaleci ve teknik direktörün trubune hareket yapıcan kufur etcen buna yoneticin vede en önemlisi hakem müdale etmicek taraftarı kışkırtcak mac sonunda kalecin sevinen yenimahalle külübü futbolcusunun kafasına yumruk atıcak teknik direktörün babası yasındaki yenimahalle spor kulubü hocasına saldırcak 20 numralı oyuncunuz 16 yasında mac sonunda cıkıp trubunlere küfür etcek buna polis müdahale etmicek sonra 5 kişi degil 50 kişi girmedigi için yenimahalle taraftarının tebrik etmek gerek sahaya giren 5 kişi içinde sunu soylemek lazım trubunlere kadar gelen parselelli oyuncunun abi allah askına girin olayı durdurun dedigini kim inkar edicek taraftardan bir kişi gelipte parasel takımından birine saldırmışmı cıkıp acıklasın.bunu bütün herkez bilsin sarıyer yenimahalle külübü sahıpsiz degil bu oyunlarla bu kulubun play of oynamasına kimse engel olamıcak allahın izinyle bu takım aslanlar gibi topunu cıkıp oynucak

Gokhan dedi ki...

Hayatim boyunca bu kadar saptirilmis yalan yanlis aciklama gormedim. Parseller takimi yenilince faturayi nereye kesecegini hakikatten sasirmis.Mac boyunca tribunleri tahrik eden agza alinmayacak kufurler eden bir kaleciyi savunan yonetimden zaten ne beklersiniz. Boyle yoneticilik olmaz olsun. Ortada bir hakem katliami vardii bu macti. Iki takiminda aleyhine alakasiz kararlar veren kendini patron olarak goren futbolculara emir vererek knusan bu hakemler ne kadar yukselicek cok merak ediyorum. Mac sonunda olaylarla alakasi olmayan yenimahalleden 9 ve 11 numaraya kirmizi kart gostermesi skandaldir. Bunun hicbir aciklamasi olamaz . Bu yoneticilerle ve bu hakemlerle Turk futbolu kaybediyor. YAZIK..

hakan dedi ki...

öncelikle maç başlamadan hakemlerin sahaya gelmesini beklerken çok övdüğünüz yere göğe sığdıramadınız futbolcularınızdan 9 numaralı özgürün gelipte parsellerden ''maçı bize bırakın biz çıkalım sizin zor maçlarınız var demesi'' nasıl bir karakterde takım olduğunuzun göstergesidir.maç sonu kırmızı kartlara haksız diyen taraflı sarıyer taraftarı maçtan sonra yaptıklarınızı da inkar ediyorsunuz siz bu kadar basitsiniz. hakemin yanında rakip futbolcuya küfür ettiğini duyan hakemin ne akla hizmet kırmızı kart verilmediğini, sarıyer takımının 6 numaralı oyuncusu ve kaptanı sarı kartı olmasına rağmen 30 saniye aralıkla iki tane direk rakibe yaptığı sert müdahaleye ikinci sarı kart göstermiyor ve itiraz edilince de hakemin cevabı kırmızı kart değil sarı karttı diyipte sarı kartını çıkartmaya yüreği yetmiyorsa, sarıyer takımı futbolcuları özellikle 2,5,9,8,3,6 numaralı futbolcular bırakın bir futbol maçında rakibiniz olmayı insanlıktan nasibini almamış insanlardır. Sarıyeri koruyan arkadaşlar, Bu kadar haksızlığı görüpte haklı olmaya çalıştığınıza göre elle atılan 2.golden sonra tüm takım olarak rakip takımın yedek kulubesine gidip ana avrat soy sop küfür edenleri de görmüş olmanız gerekiyor. Ama elbet keser döner sap döner gün gelri hesap döner unutmayın. Bugün siz bu yapılanları doğru buluyorsanız gün gelir sizin canınızı yaktıklarında da bu günleri hatırlarsınız.

ercan dedi ki...

Hakan sn hangi maci izledin acaba. Ruyami gordun elle atilan gol dedigine gore baska bi musabakayi hatirliuosun heralde goller hep sutlarla oldu :). 9 nolu futbolcumuz maci istemesine gerek olmadgini attigi iki golle zaten gosterdi. Bu da size iyi bir cevap olmustur heralde. Hayal dunyasinda yasamayin. Gun gelir hesap doner ama parseller bu karakterdeki futbolcu ve yonetimle doner kesmeye devam eder :) Forza Sariyer..

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.