Salı, Aralık 31, 2013

“Oyuncu çıkartmak şampiyonluktan önce gelir”

Esenyurt İncirtepespor’un Alt Yapı Antrenörü Akın Yüce, yaptığı açıklamada, bizim için A takıma bir oyuncu yetiştirmek, şampiyon olmak kadar değerli" dedi.



 “Elvan Başkan bizim için şans”
Böylesine kıymetli bir Başkanla çalışmak benim için bir şans, ben de elimden geldiği kadar onun verdiği emekleri boşa çıkartmamak için uğraşıyorum şeklinde konuşan Yüce, ilk amaçlarının yeni sporcular bulmak ve takıma kazandırmak olduğunu söyledi.


IMG_5733 
“Şampiyonluk çok da önemli değil”
Akın Yüce, “Alt yapı olarak gecen sezon yakaladığımız başarıyı bu sene de devam ettirmek istiyoruz. Oyuncuların koordinasyonlarını daha üst seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Benim için şampiyonluk çok da önemli değil, alttan yukarıya çıkaracağım 3-4 için şampiyonluktan daha önemli. Tabi hedeflerimiz de var, hedef olmadan yola çıkılmaz, şu anda bütün çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz, inşallah bu emeklerimizin karşılığını tribüne gelen sporseverlere güzel futbol, seyir zevki yüksek bir futbol izletiriz. Esenyurt İncirtepespor olarak alt yapıdan oyuncu yetiştirmeyi ve A takıma oyuncular vermeyi amaçlıyoruz" dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...