Cuma, Aralık 06, 2013

Örnektepe Stadına ilk kazma vuruluyor

1965 yılında kurulan Örnektepespor'da, mahallenin gençlerinin yıllar önce kazmalarla binbir zorlukla saha haline getirdiği Örnektepe Stadının inşaatına başlandı. Tesise ilk kazma vuruldu, temel atma töreni Cumartesi günü.



IMG_1727
Kağıthane ilçesine hizmet verecek olan bir tesisin daha yapımına başlandı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın girişimleriyle yapımına başlanan Örnektepe Stadı 92-60 metre ebatlarında olacak. İki ay içinde bitmesi planlanan Stat, Kağıthane'deki en mükemmel manzaraya sahip olan Örnektepe Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde yapılıyor.  Daha önce toprak saha olarak minik maçlarında hizmet veren Örnektepe Stadında, 7 yıldır resmi müsabaka oynanmıyordu. Cumartesi günü saat  13'de Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın temelini atacağı stat 1500 kişilik tribüne sahip olacak.


Tarı: Emeği geçenler unutulmaz
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Örnektepe Spor Kulübü Başkanı Bekir Tarı, Kağıthane Belediyesine teşekkür etti. "Örnektepe'de sadece bizim 700 sporcumuz var. Diğer Kulüplerimiz ile birlikte bu sayı 2000'lere çıkıyor. Bu güzel tesiste Türk sporuna nice yıldızlar yetişecek. Başkanımız Sayın Fazlı Kılıç'a her zaman olduğu gibi yine verdiği sözü zamanında yerine getirdiği için teşekkür ederiz. Bu sahanın bir takım sorunları vardı, bu sorunlar da Sayın Kılıç'ın sayesinde çözüldü. Çok sevinçliyiz, mutluyuz. Emeği geçenleri bu halk asla unutmaz ve her zaman güzel duygularla hatırlar. Allah hepsinden razı olsun" dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Nihat Aktaş dedi ki...

Bir Sarıyerli olarak Kıskanıyorum Sarıyer Belediyesi bırak yapmayı yapılmışlarıda elimizden alacak. Bekir Başkan Hayırlı olsun

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.