Çarşamba, Aralık 18, 2013

Önce sahayı temizledi, sonra maçı yönetti

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da hayatı olumsuz etkileyen kötü hava koşulları birçok maçın da oynanmasına sebep olmuştu. Birçok maçta sahaların yeteri kadar temizlenememesine rağmen müsabakaların hafta içine bırakılmaması için oynatılmıştı.



Buna benzer bir durumda Karadeniz Tekin Küçükali Stadında yaşandı. U17 liginde şampiyonluk için çekişen Karadenizspor ile Ramispor maçının Hakemi İlhan Albayrak maçtan önceki saha kontrolünde kalenin yanında biriken karların oyuna engel teşkil edeceğini öğrenince temizlenmesini istedi. Hatta eline kürek alıp sahayı temizledi.


 


Yoğun çalışmaların ardından tamamen temizlenen sahada oynanan maç 1-1 sona erdi ve Karadenizspor grup şampiyonu oldu. Hakemi İlhan Albayrak da başarılı yönetimi, genç sporcularla olan samimi diyalogu ve yerinde kararları ile oldukça başarılı bir müsabaka yönetti. Şampiyonluğu kaybeden Ramispor maç sonunda Hakeme teşekkür ederken, Eyüp temsilcisinin Teknik Direktörü Tahsin Güvel “Hakemin maçı oynatmak istemedeki gayreti, sahayı temizlemeye yardımcı olmadı ve maç öncesindeki iyi niyetli tavırları bize olumlu yansıdı. Kendisine Kulübümüz adına teşekkür ederiz” dedi.


 


HAKEM: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

ilhan albayrak dedi ki...

Hakkımızda yazdıkların için teşekkür ederim Elimizden geleni yapmaya çalıştık, Türk amatör futboluna bir katkımız olduysa ne mutlu bize maçın hafta içine sarkmaması için oynatmak istedik, başarabildiysek ne mutlu bize...

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.