Salı, Aralık 31, 2013

MODAFEN liderliği bırakmadı

İstanbul U16 ligi 34. rubun lideri MODAFEN, Alemdağ Stadında grubun güçlü takımlarından Çamlıcaspor'u misafir etti. Modafen, zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanarak averajla liderliğini sürdürdü.



IMG_7270
Yakup Yunus Yılmaz, Okan Coşkun ve Umut Tan Sarıgül hakem triosunun yönettiği mücadele grubun derbisi niteliğindeydi. İlk iki sırayı paylaşan takımların mücadelesi nefesleri kesti. İlk tehlikeli atağı deplasman takımı Çamlıcaspor kaptanı Umut ile değerlendiremedi. Karşılıklı güzel futbolun sergilendiği ilk yarıda, takımlar buldukları pozisyonları değerlendiremeyince gol sevinci yaşayamadılar. İkinci yarıya hızlı başlayan takım ev sahibi MODAFEN'di, İbrahim, Yunus Emre ve Muzaffer ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Çamlıcaspor Kontra topla bulduğu inanılmaz gol pozisyonunu Çağlar ile değerlendiremedi.


IMG_7273 
55.dakikada Çekmeköy temsilcisi MODAFEN golü buldu, oyuna ikinci yarı giren Görkem, Çamlıca defansını aşarak topu filelere yollayınca takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Galibiyet golünden sonra daha rahat top oynayıp rakibine üstünlüğünü hissettiren Kırmızı Siyahlılar 70.dakikada Yunus Nesim'in attığı kafa golü ile durumu 2-0 yaptı. Kalan sürede Çamlıcaspor'un ataklarına karşın skoru korumayı bilen Sinan Tar'ın talebeleri zorlu maçtan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşadılar.



IMG_7278

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.