Pazartesi, Aralık 30, 2013

Kurtköyspor şampiyonluk yolunu açtı

İstanbul 1.Amatör Lig 16. grupta haftanın en önemli maçında Kurtköyspor, zorlu Çakmakspor deplasmanından 1-0 lık galibiyetle ayrılarak önemli bir 3 puanın sahibi oldu.



Çakmak Stadında oynanan mücadelede Kurtköyspor maçın ilk yarısında kontrollü bir oyun ortaya koyarken, ikinci yarıda ise rakibine ağırlığını hissettirmeye başladı. 62.dakikada Ufuk'un ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçen Kurtköyspor, rakibinin 10 kişi kalması ile birlikte girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremezken zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleden tecrübesi ile 1-0 galip gelmesini bilerek maç fazlası ile liderliğini sürdürdü.


Önümüzdeki haftayı bay geçecek olan Kurtköyspor kalan 3 maçına da final gözüyle bakıyor. Kurtköyspor'un 3 maçtan mutlak 9 puan çıkaracağına inancı tam. Kurtköyspor en yakın takipçisi İçerenköy İdman Yurdu'nun ligin dengeleri dikkate alındığında İdealtepe, Kavacık, Site ve 1877 Alemdağ maçlarından puan kaybetmesini bekleyerek ligi şampiyonlukla bitireceğine olan inancını da sürdürüyor.


Çakmakspor’a teşekkür
Kurtköyspor Teknik Sorumlusu Mehmet Ali Aydın, mücadelenin öncesinde sonrasında ve müsabaka içerisinde kendilerine gösterilen misafirperverlikten ötürü başta Çakmakspor Kulübü başkanı olmak üzere tüm Çakmakspor idareci, teknik heyet ve sporcularına teşekkür etti.


Şampiyonluğa inanıyorlar
Mehmet Ali Aydın, Kurtköyspor'un yönetim, teknik heyet ve futbolcularla birlikte bu ligi şampiyon olarak bitirmeyi sonuna kadar hak ettiğini ve ligin sonunda ipi göğüsleyen takımın kendileri olacağını da belirtti.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.