Salı, Aralık 17, 2013

Kırmızı kart veren Hakeme meydan dayağı

Afyon Süper Amatör Ligin 11. haftasında Bolvadin Belediyespor ile Akören Belediyespor Bolvadin ilçe stadında karşı karşıya geldiler. Maç 75.dakida Hakemin saldırıya uğraması sebebiyle yarıda kaldı.



Afyon Süper Amatör Ligde ilk devrenin son hafta maçı olan Bolvadin Belediyespor ile Akören Belediyespor müsabakasını, Akören Belediyespor’un 2-1’lik skor ile üstün götürdüğü sırada, Akören Belediyespor kalecisi Anıl ile müsabakanın 75. dakikasında tartışan Bolvadin Belediyespor forması giyen Emre, maçın Hakemi Mevlüt Duymuş tarafından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Kırmızı kartın ardından hakemin üzerine yürüyen Emre’ye daha sonra aynı takımda forma giyen kardeşi Yalçın da katılarak Hakeme saldırdılar. Hakem diğer futbolcuya da kırmızı kart gösterdi. Daha sonra Hakeme saldıran ve hastanelik eden oyuncular, yere düşen Hakemi yerde iken acımazsa teklemediler. Sahada bulunan emniyet güçleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldüler. Olay hakkında incelemelerin sürdüğü gelen bilgiler arasında yer aldı.


Kaynak: http://www.afyonkarahisar.com.tr/

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...