Cumartesi, Aralık 28, 2013

Kartaltepe-Öz Murat maçında olay!

İstanbul 1.Amatör Lig 7.Grupta üst sıraları ilgilendiren Kartaltepe-Öz Muratspor maçı 44.dakikada çıkan olaylar neticesinde konuk ekip sahada 6 kişi kaldığı için yarıda kaldı.



Bayrampaşa Belediyesi Stadında oynanan maçta konuk ekip Öz Muratspor Burak Karagöz ve Ömer Saka'nın golleri ile 2-0 öne geçti ancak Kartaltepespor Mehmet Emin Taş ve Hacı Mehmet Karadavut ile skoru eşitledi. 44.dakikada ev sahibi ekibin yedek kulübesinin önünde bir duran top kullanmaya çalışan Öz Muratlı oyuncu Bülent Şentürk'e Kartaltepe Teknik Direktörü "çabuk oyna" dedi, futbolcu da Teknik Direktöre küfürlü konuştu ve Hakem tarafından oyundan atıldı. Bu karara sinirlenen Öz Muratlı oyuncular Hakem Serkan Karaca'nın üzerine yürüyüp Hakeme sportmenliğe aykırı sözler sarf edince Hakem konuk ekipten 4 futbolcuyu daha (Emre Öztoprak, Murat Can, Burak Karagözi Ömer Saka) ihraç etti ve Öz Murat sahada 6 kişi kaldı. Bunun üzerine TFF Futbol Müsabaka Talimatının 22.Maddesinin a fıkrası uyarınca göre maç sona erdi.


HABER: UĞUR YAZOĞLU


[gallery link="file" columns="4" ids="101688,101689,101690,101691,101692"]

8 yorum:

Ali dedi ki...

Sizden ricam efkanbey mutlaka yayınlayın geçen hafta u 17 maçında bu hakem arkadaşımız bizide yaktı şampiyonluk maçında rakip oyuncu ceza sahasına orta yaptı benim oyuncum bırak bende dedi diye penaltı çizgisi üzerinden çift vuruş vererek adeta pozisyon yaratarak gol yememize sebep olarak ve şampiyonluk gitti kendisine hocam size fiili veya sözlu öudahale oldugunda boykot ve ysptırım uyguluyorsunuz dedim benim varoşlarda yetişen yetim çoçuklarımın hakkı nolacak sizi bölgeye bildircem dedigimde bana aynen şu beyanı bildirdi bakırköy bld stadında git istedigin yere bildir zaten benim bu sene son hakemligi bırakıyorum dedi yani özun sozun kısası bu arkadaş bu saatten sonra egosunu tatmin ediyor tffhgd dernegi bu işi araştırdın eyer gerçekse bu arkadaşa hakemlik vermesin çunku zor şartlarda mucadale eden benim amator takımlarımı zor durumlarda bırakmasın

nihat dedi ki...

Sayın edıtor 'kufurlu konustu' dıye bahsettıgınız sahıs 20 sene profosyonel futbol oynamıs agzından kufur cıkmayan adam. Nasıl bır yayıncılık ılkesıne tabıı ısenız bence degıstırın..!! bu kadar yanlı bır haber olmaz. bellı kı bıyerlerden cekınerek haber yapıyorsunuz. Sefakoy e de gelırsınız Ozmurat macına , o zaman bızde sıze orda haber yaptırmayalım belkı bıraz bızım yanımızda olursunuz hani..!!

akd dedi ki...

Editöre neden kızıyorsun kardeşim. 20sene profesyonel oynamış, ağzından küfür çıkmamış diyorsun. Hakemin sahada haberciye verdiği bilgi bu yönde. Hakem, raporuna da böyle yazmış. Şimdi gidip Hakeme de kızarsınız siz. Yerel Futbol Sitesi kimseden çekinmez.

nihat dedi ki...

o zaman haber yaparken 'hakem raporunda' bu sekılde belırtmıs ıbaresını koyucaksınız. Kendı agzınızdan yazmıssınız. Ne denlı kalıte bı duzen..!! cekınmıyosanız Yılmaz abı degıl,sız gelıceksınız ozmurat maclarına

akd dedi ki...

Haber nasıl yapılır senden mi öğreneceğiz? Hem kimden çekineceğiz? Sen kimsin önce bir adını yaz da öğrenelim. Olayları hep kendinize yontuyorsunuz. Sonra da tehdit ediyorsunuz. Merak etme geliriz, aslan gibi de haberimizi yaparız. Daha önce naısl geldiysek yine öyle geliriz.

nihat dedi ki...

Bak yukarda yazıyor. Sultan murat gop ta degıl kartaltepe de degıl futboldan anlamayan adamın bızım orda ısı olmaz. Burdan sallarsınız, ısınıze nasıl gelıyorsa , kım ıkı tane cay ısmarlarsa onlara haber yaparsınız. Bu yaptıgınız haberın elle tutulur hıc bır dogru tarafı yok.

akd dedi ki...

İki çay'a haber yapmıyoruz. Bedavaya haber yapıyoruz. Sen önce delikanlı gibi adını söyle de bilelim kiminle muhattap olduğumuzu. Haberi yapan arkadaşımız Uğur Yazoğlu, amatör camiadan kimseyi tanımaz bilmez. İşkembeden sallama.

nihat dedi ki...

nihat yazıo bak

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.