Salı, Aralık 31, 2013

GOP Venüs, Gürkan'ı durduramadı

1.Amatör lig 8.Grubun son sırasındaki GOP Venüs, Karadeniz Tekin Küçükali Stadında düşme tehlikesi yaşayan Sakarya İMÇ’yi misafir etti. Deplasman ekibi zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi 7-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.



IMG_1046
Bülent Yılmaz, Muharrem Beyaz ve Muhammed Üstün Hakem Triosunun yönettiği mücadeleye ev sahibi GOP Venüs hızlı başladı, bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Venüsspor'a deplasman takımı Sakarya İMÇ üst üste ataklar yapmaya başladı. İlk yarısı bol pozisyonla geçen mücadeleyi izleyenler keyif dolu anlar yaşadılar. Ev sahibi GOP Venüs 10.dakikada Abdullah ile 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Sakarya İMÇ peş peşe bulduğu gollerle farka gitti.


IMG_1047
18 ve 30.dakikada Gürkan, 25 ve 32.dakikada Uğur attığı gollerle durumu 4-1 yaparken, ilk yarının son dakikasında ev sahibi ekip Abdullah'la bir gol daha buldu. İlk yarı 4-2 deplasman takımı Sakarya İMÇ’nin üstünlüğü ile geçildi.


IMG_1044
İkinci yarı tamamen deplasman takımının üstünlüğü ile geçti. 63 ve 82.dakikada Gürkan ve 72.dakikada Enes takımı adına 3 gol daha atarak maçı 7-2 kazanmasını bildiler. Sakarya İMÇ bu galibiyet ile ligde kalma umutlarını önümüzdeki haftalara taşıdı.


 HABER: ALİ RIZA SUBAŞI


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.