Perşembe, Aralık 19, 2013

Çekmeköyspor durdurulamıyor

İstanbul 1.Amatör Lig 14.Grupta alt sıralardan kurtulmak isteyen Barbarosspor, Selimiye Stadında misafir ettiği lider Çekmeköyspor karşılaşmasında yenilmekten kurtulamadı 5-3.



IMG_6223
Barbarosspor ilk yarısını 3-1 önde kapamasına rağmen, ikinci yarıda yediği gollerle maçtan 5-3 yenik ayrıldı. Mücadeleyi Yalçın Doğruer, Kader Yılmaz ve Mehmet Korkmaz Sal hakem triosu yönetti. Maçı TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'da izledi.


IMG_6219 
Lider Çekmeköyspor 14 puan farkla geldiği Barbarosspor deplasmanına hızlı başlayarak 4.dakikada Osman'ın ayağından bulduğu gol ile maça 1-0 önde başladı. Yediği golün etkisi ile oyunu rakip yarı alana yığan Üsküdar temsilcisi, beraberlik golünü 17.dakikada buldu, frikik atışında topa mükemmel vuran Sercan topu filelere yollayarak maça dengeyi getiren golü kaydetti 1-1.


 IMG_6229
Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelenin 32.dakikada ev sahibi Barbarosspor galibiyet golünü Amir'in ayağından buldu 2-1. Galibiyet golü ile daha atak oynayıp Çekmeköyspor kalesine giden Barbarosspor'dan Ali defansın hatasını iyi değerlendirip takımını 3-1 galibiyete taşıyan golü kaydetti.


IMG_6240 
İlk yarı Mavi Beyazlıların üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya hızlı başlayan lider Çekmeköy Yusuf, Şefik ve Erdi ile yakaladığı net pozisyonlarda Barbarosspor kalecisi Okan'ı geçemedi. Barbarosspor kontra topla pozisyon arasa da daha çok skoru koruma çabasına gidince etkili gelen Çekmeköy ataklarına 77.dakikaya kadar dayanabildi, soldan yapılan ortaya iyi yükselen Emre topu filelere yollayınca skor 3-2 oldu.


IMG_6314 
Ataklarını kesmeden beraberlik golü için yüklenen Lacivert Kırmızılılar 84.dakikada Abidin'in mükemmel frikik golü beraberliği yakaladılar 3-3. Beraberlik golünden sonra galibiyet için yüklenen Çekmeköyspor galibiyet golü için fazla beklemedi. 86.dakikada çalımlarla ceza sahasına giren İsmail kaleci Okan'ı da geçip topu ağlara bırakarak galibiyet golüne imza attı.


 IMG_6289
Hakemin 5 dakika uzatma gösterdiği mücadelede oyuna sonradan giren Ersin galibiyeti perçinleyen golü atarak bu zorlu deplasmandan takımını 5-3 galip gelmesini sağladı.


 


Dursun: Bizi kimse lekeleyemez!
Maç sonu görüşlerini bildiren  lider Çekmeköyspor Teknik Direktörü Aydın Dursun, İlk yarı bitiminde tribünden yükselen seslerin üzüntü verici olduğunun altını çizerek, “bizi kimse lekeleyemez, her maça galibiyet hedefleyerek çıkıyoruz çok şükür hala yenilgisiz takımız ve en yakın rakibimize 14 puan farkla yolumuza devam ediyoruz. Amacımız kesinlikle ligi yenilgisiz olarak kapamaktır" dedi.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...