Salı, Aralık 03, 2013

Bollucaspor Ercan Üner ile şaha kalktı

Bollucaspor takım kaptanı ve aynı zamanda Arnavutköy Belediyespor Başkanlığını başarıyla yöneten Ercan Üner son maçında gemisini kurtaran kaptan olarak Bollucaspor seyircisine büyük sevinç yarattı.



Süper Amatör Lig 2.Grupta mücadele eden Bollucaspor Kulübünün ligde zor günler geçirdiği günlerde bile takımını yalnız bırakmayan ve takım hüviyetini bozmadan maçlarına devam etmesinde büyük pay sahibi Avukat Ercan Üner son maçında Ataköy çobançeşme karşısında sergilediği futbol ve attığı harika golle takımını sırtlayan yıldız oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı oyunun kilitlendiği anlarda sahneye çıkan kaptan Üner ceza sahası penaltı noktasında karambol anında attığı akıl dolu gol sonrası perdeyi açarak Bollucaspor'a hayat verdi.


İkinci yarı atak futbol oynayan ve rakibine pozisyon göstermeyen Bolluca spor’da kaptan Ercan Üner gemisini iyi idare ederek orta sahadan olumlu paslarla rakibini bunalttı. Engin takımın 2.Golünü atarken kalan dakikalarda kalesinde gördüğü gole rağmen karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak önemli bir avantaj elde etti.


“Kendi takımımda Amcam forma vermez”
Arnavutköy Belediyespor Başkanı olarak başka bir takımda futbol oynamanın yeşil sahalarda ender görülen bir durum olduğunun farkında olan başkan Üner, “kendi takımımda Amcam teknik direktör olduğu için bana forma şansı tanımaz bende futbol sevgisi ile yetişmiş biri olarak en azından İlçemin Süper Amatör takımlarından Bollucaspor’da forma şansı bulduğum için hem Bolluca halkına hem de Bollucaspor sevenlerine teşekkür ediyorum takımımızı yalnız bırakmadıkları için teşekkürler. Lig sonuna kadar zorlu maçlarımız var ve ben futbolcu kardeşlerime inanıyorum ki kalan maçlarda büyük zaferlerle ayrılacağız. İnanalım yeter" dedi. 


HABER: MURAT DEMİRCİ

5 yorum:

sertac dedi ki...

Murat demirci kardesim ercan gol atana kadar nerdeydin bu haftaya kadar bu takimi tasiyanlarin haberini yap... Bu takimi kotu gununde tasiyan cocuklarin gozlerinden opuyorum hepsi birer altin ve hakettikleri yere gelecekler.

erdal dedi ki...

Arkadaslar ercan uner bu takimda yeni degilki,gecen yilda onemli katki yapti, ayrica bu bollucanin ilk haberide degil,

kamuran dedi ki...

sertaç kardeşim ercan üner takıntın nerden ordaki oyuncuların tamamı na yakını ercan üner den dolayı orda değilmi. geçen yıl bu takım tarihinde ilk defa şampiyon olurken en fazla katkıyı verenlerden biride ercan üner değilmiydi.ayrıca o kadar bolluca ile ilgiliysen gel bi kaç maçını takip ette haberini sen yap gönder.klavye kahramanlığı yapma.biz bollucalılar olarak ercan ünerin emeğini görmemezlikten gelemeyiz.

Carsi dedi ki...

Buyuk kaptana laf yok baska sozede gerek yok nokta

kasımpaşalı dedi ki...

Ercan üner sadece bolluca sporun kaptanı deyil çok iyi bir abi fedekarlığın ne olduğunu çok iyi anlatan birlik ve beraberliğin neler deyiştireceğini bilen bir kaptan rabim yolunu açık etsin

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...