Pazartesi, Aralık 30, 2013

Arnavutköy Belediyespor'un kalesi sağlam

Arnavutköy Belediyespor da kalecilere gösterilen ihtimam her geçen gün meyvelerini vermeye devam ediyor.



Gaziosmanpaşaspor kaleci antrenörü iken Arnavutköy Belediyespor camiasına kazandırılan Kaleci Antrenörü İsmail Karabulut yaptırdığı idmanlarla kalecilerin canına okurken kalecilerin lig maçlarında gösterdiği performansla parmak ısırtmaya devam ediyor.


5
Geçtiğimiz sezon 12 hafta ligde gol yememe rekoru kıran Arnavutköy Belediyespor kalecileri bu sezon itibariyle ligde oynadıkları 10 karşılaşma 4 hazırlık karşılaşması sonrası en az gol yiyen kaleciler sıralamasında zirveye koşuyor. 2013-2014 futbol sezonuna  Hakan Çelebi, Anıl Tezcan ve Serhat Kaçmaz üçlüsü ile başlayan ve her geçen gün idmanların dozunu arttıran kaleci Antrenörü İsmail Karabulut taktiksel ve bireysel özel idmanları sayesinde Arnavutköy Belediyespor da kaleci sorununu kökten çözmüş görünüyor. Teknik direktör Adnan Keskin ve Yardımcısı Bahri Yılmaz kalecilerin form grafiğinde oldukça memnun oldukların ifade ederken her maç öncesi kaleci seçiminde zorlandıklarını da eklediler.


 HABER: MURAT DEMİRCİ

2 yorum:

murat dedi ki...

Arnavutkoy Bld. Spor ve İsmail hocama basarilarin devamini diliyorum..İsmail Hoca = İş ahlakı derim :))

BOBOŞ dedi ki...

ismaihil hoca adamın kıralıdır ismail hoca ve arnavutköy belediyeye başarılar dilerim tabiki gazi mahallesinin evladı fatihimizede başarılar diliyorum.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...