Salı, Aralık 17, 2013

Amatör maçta kavga çıktı, 2 kişi yaralandı

Aydın Çine Stadı'nda, Çine Madranspor ile Bodrumspor arasında oynanan maç sonrası taraftarlar arasında çıkan kavgada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.



Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta yer alan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Çine Madranspor ile Bodrumspor maçı sonrası, iki taraftar grubu arasında kavga çıktı.


bodrumspor-yenibornovaspor-5 
Geçen yıl kıl payı kaçırdığı 3.Lige çıkma bu sezon çıkma hesapları yapan Bodrumspor, grubun lideri Çine Madran ile deplasmanda 0-0 berabere kalırken, karşılaşma sonrasında olaylar çıktı. Çine Madransporlu taraftarlar bazı Bodrumsporlu taraftarlara saldırdı. Uzun süre mahsur kalan Bodrumsporlu oyuncular, yöneticiler ve taraftarlar, Çine Madransporlu taraftarları dağıtıldıktan sonra stattan çıkış yapabildiler. Maç sonrasında çok sayıda taraftarın gittiği araçlardan bazıları hasar gördü.


 


Polis olaylar esnasında İstanbul Hakemleri Yalçın Taşkınfurat, Mustafa İlker Gür ve Güray Çitiloğlu’nu kordon altına alarak soyunma odasına götürürken, iki takım taraftarları birbirlerine taş atarak kavgaya tutuştu. Kavgada 2 kişi atılan taşla yaralandı. Hafif şekilde yaralanan iki kişi, Çine Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. Ekiplerin müdahalesiyle kavga sona ererken, konuk takım kafilesini ve taraftarları taşıyan otobüsler geniş güvenlik önlemleri altında ilçeden çıkarıldı.


 


KAYNAK: CEM ULUCAN - AYDIN / DHA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.