Perşembe, Kasım 07, 2013

Yalın: Hedefimiz 60 puan!

Son haftayı maç yapmadan olarak geçirecek olan ve sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayan Bayrampaşa Tunaspor’un başarılı Teknik Direktörü Ata Haluk Yalın, 2013-2014 futbol sezonunun ilk yarısında takımını değerlendirdi.



Süper Amatör Lig 2.Grubu, 27 Puanla Lider olarak tamamlayan Bayrampaşa Tunaspor’un Teknik Direktörü Ata Haluk Yalın yaptığı açıklamada şöyle dedi. “Sezonun ilk yarsı itibarıyla genelde arzulu, istekli ve organize bir futbol oynamaya çalıştık. Bazı maçlarımızda zaman, zaman da olsa, bu oyun felsefemizi sahaya yansıtmaya çalıştık. Ancak yegane sorunumuz, bu oyun felsefemizi tüm maçlarımıza yayamamak olmuştur.


 


İlk yarı itibarıyla hedeflediğimiz 30 puanı, 3 puan eksiği ile tutturduk. İkinci yarıda Tunaspor’un puan hedefi 60 puan civarı olacaktır. Her şeyden önce biz Tunaspor olarak, Bölgesel Amatör Ligi hedefleyen ve bu hedefimize ziyadesiyle inanan bir takımız. İnanmış bir Camianın karşısında ne maddiyatın, ne de para'nın hiç bir hükmü olamaz. Bu takımın çocukları birbirlerini çok seviyor ve birbirlerine çok inanıyorlar. Tunaspor’u evi gibi görüyorlar. Bu arkadaşlık, sevgi ve birbirlerine olan saygı, bizi mutlaka Bölgesel Amatör Lige götürecektir. Ben bu takımın Teknik Direktörü olarak, çocuklarımıza sonuna kadar güveniyorum. Her zaman söylediğim gibi en tehlikeli takım inanmış olan takımdır.” dedi.


 


HABER: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.