Pazartesi, Kasım 11, 2013

Sütlüce-Parseller maçı yarıda kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup maçında Sütlücespor ile Alibey Hospital Parseller’i karşı, karşıya getiren maçta ev sahipten bir futbolcu Hakemi darp edince müsabaka ikinci devrenin ortalarında yarıda kaldı.



Sütlücespor ile Alibey Hospital Parseller’in mücadelesinde  önce dostluk ve celtinmence mücadele vardı ancak sonrasında Hakeme fiili saldırı ve darp olayı celtinmence geçen maça darbe vurdu ve  Sütlücespor-Alibeyköy Parseller maçını yarı bıraktı.



Maçtan anlar:Oyuna durgun başlayan Sütlüce’nin aksine Alibey Hospital Parseller istekli ve bol gol pozisyonuna girip kaçıran taraftı ve Alibeykö temsilcisi 40.dakikada sağdan gelen ortayı iyi değerlendiren Adnan Alpagut ile durumu 0-1 yaptı ve golün hemen ardından Berent belkide uzak mesafeden vurdu, Sütlücespor’un tecrübeli kalecisi Fatih topu “auta gidiyor” diye seyredince yere çarpan top sol üst köşeden ağlarla buluşunca konuk ekip devreyi 0-2 önde kapadı.



İkinci yarıya istekli başlayan Sütlüce takımı hem rakibin oyununu bozdu hem de hakimiyeti eline aldı. Sütlüce’den genç futbolcu Metin 60. dakikada ferdi hareketler ile rakibin ceza sahasına girdi kalecinin  üstüne çok sert vurdu ve durumu 1-2 ye getirdi.



Ardından gelişen bir Alibey Hospital Parseller ataında her iki takımdan birer oyuncu yere düştü. Hakem Zafer Kurt, Sütlücespor lehine faul çaldığında Yardımcı Hakem ısrarla bayrak salladı. İki Hakemin konuşmasının ardından Sütlücespordan  Taner’e kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu karara itiraz eden Sütlüce futbolcularından Yunus Emre bir anda hakeme arkadan kafa attı sonra tekme ve yumruk atınca saha bir an karıştı. Hakemler emniyet güçlerinin korumasında soyunma odasına gittikten sonra maçı tatil ettiklerini bildirdiler. Hakem kendisini darp eden futbolcudan davacı oldu.



STAT: Sütlüce
HAKEMLER: Zafer Kurt, Hasan Pıraz, Mehmet Taşdemir
SAHA KOMİSERİ: Dursun Çil
SÜTLÜCESPOR: Fatih,Cihat,Yunus Emre, (Miraç), Erdem, Emre, Taner, Uğur, Şehmuz (Mehmet), Metin, Yunus Onur
ALİBEY HOSPİTAL PARSELLER: Yasin, Ferhat, İsa, Oktay, Erdi,Tarık, Adnan, Berat, Samet, Burak, Caner



 HABER: ORHAN BUDAK

[gallery link="file" ids="91456,91457,91458,91459"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...