Pazartesi, Kasım 11, 2013

Silivrispor, Yeşil Bursa'yı da geçti!

TFF Spor Toto 3.Lig 1.Grupta alt sıralardan kurtulmak için mücadele eden Silivrispor ve Yeşil Bursa arasındaki mücadelede gülen taraf ev sahibi ekip Silivrispor oldu 1-0.



Silivri Stadı’nda oynanan ve baştan sona çekişmeli geçen mücadelenin tek golü genç oyuncu İsmail’den geldi. Maçın 10 Kasım’da oynanması itibariyle tribünlerde görülmeye değer çeşitlilik vardı. İstiklal marşının okunması sırasında Silivrispor Taraftar Grubu Kasaba açtığı pankartlarla ata’sına saygısını dile getirdi.


 


Müsabakanın ilk yarısının bitimi ile birlikte skortbortta ise aynı duyguları dile getiren ifadeler kullanıldı. Atatürk’ü anma Maça Silivrispor başladı. Her iki takım da orta alanda kontrollü bir oyun anlayışı ile sahada mücadelelerini sürdürdü. Özellikle ev sahibi ekip kanatlardan geliştirdiği ataklarla tehlikeli olurken Bursa takımı ise orta alanda yaptığı toplarla Silivri kalesine yüklenmeye çalıştı.


 


Maçın17. dakikasında Yeşil Bursalı oyuncu Hüseyin rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak yerini arkadaşı Mesut’a bıraktı. Maçın 34.dakikasında sağ kanattan Serkan Urgancı’nın yaptığı ortayla arka direkte buluşan İsmail kalecinin üzerinden Bursa ağlarını havalandırdı 1-0. İlk yarı atılan bu tek golle tamamlandı. İkinci yarıya da aynı oyun dizilişi ile başlayan takımlarda bir tek Silivrispor’da Ahmet Şahbaz’ın yerine sahada genç oyuncu Fuat Yaman vardı.


 


Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 64. dakikasında Bursalı oyuncu Barış Sinan ikili mücadele sakatlandı ve yerini Caner’e bıraktı. Müsabaka sonuna kadar mücadelesi yüksek geçen maçı Silivrispor ilk yarıda bulduğu tek golle geçmesini bildi ve puanını 12 yaparak ligde rahat bir nefes aldı.


 


Primler 25 bin oldu
Müsabakanın bitiş düdüğü ile birlikte orta alanda toplanan Silivrisporlu oyuncular Kulüp Başkanı İhsan Atun’un yanlarına gelmesini beklediler. Orta sahada Baştan Atun’u omuzlara alan Silivrili oyuncular maçın 10 bin Lira olan primini 25 Bin Lira yaptırdıktan sonra soyunma odasına gittiler.


 


STAT: Silivri
HAKEMLER: Yasin Kol, Fethi Kayış, Burak Cansız
SİLİVRİSPOR: Rasim 8, Cemal 8 (75’ İhsancan 6), Yunus 8, Mustafa 8 (89’ Engin), Serkan 8, İsmail 8, Hakan 8, Güray 8, Ahmet 8 (46’ Fuat 8), Erkan 8, Muharrem 8
YEŞİL BURSA A.Ş: Sercan 8, Kadir 8, Hüseyin ? (17’ Mesut 8), Semih 8, Mesut 8, Metehan 8, Cengizhan 8, Bilal 8 (75’ Mustafa 6), Barış 8 (64’ Caner 7), Fatih 8, Mert 8
GOL: İsmail (DK 34)


 


HABER: ENGİN AKIN


Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.