Cuma, Kasım 01, 2013

“Sen en iyisine layıksın Keşanspor’um”

Lig başladı, 2 galibiyet,2 mağlubiyet toplam 6 puan. Ligden önce Keşanın çocuğu olan Şeref Aldanmaz gerçek nedeni açıklanmadan kulüpten koparıldı. Hocamın ve kulübün bunu Keşansporun hayrı ve gelecek de tekrar yaşanmaması için açıklaması gerekir. Açıklık için geleceğin aydınlık olması için.



Dediğimiz gibi Şerefler, Serkanlar, Fatihler gelip geçici, baki olan Keşanspor. Lig öncesi kayyuma kalacak olan yönetimin bu zorluklarla neden alındığı, yönetim kayyuma kalıp geriye dönük hesapların denetlenmesi kimleri zor durumda bırakacaktı ki kimler bu hesabın altından kalkamayacaktı da  şimdiki yönetim onları ipten aldı da, hesaptan kurtardı.


 


Bunların hesapları alınmaya, alınmaya ve habire sermayeden ve elindekilerin gelecekteki hesaplarını yiye, yiye şimdiki TC vatandaşları gibi bankalara, kredi kartlarına köle ol, borçlan; ilerisi için adımını kişilere bağımlı olarak at. Keşanspor yılda ortalama 400 bin TL gelir getirecek düğün salonuna, yıllık kirası olan lokal, 2 tane büfe, baktığında kimselere muhtaç olmadan çok ilerilere gidebilecek, merkezde bir il kadar büyük bir kulüp.


 


Evet saygı değer Keşanlılar, varlık içinde yokluk dedikleri bu olsa gerek. En işletsen 400 Bin TL minimum gelir elde edeceksin, planlamanı, hesabını iyi yapmazsan kulübün parasını cebindeki para gibi harcamazsan hesapsız gider, yeni geleni daima ilerisi için gebe bırakırsın. Ben de ileriki yılı kiraya vereyim kurtulayım, kurtulan senin cebin, kaybedense kulübün geleceği Mehmet’ler, Ahmet’ler, Kemal’ler; onların gelecekleri kaybediliyor, böyle giderse çok kaybedilecek, buna dur demek duyarlı Keşanlıların, eski sporcular ve hepimizin görevi.


 


Amma başta buna dur diyecek Belediye Başkanı Mehmet Özcan’dır. Sayın Başkan, umarım bu konuda duyarlı olur ve kulübe katkı için verilen Düğün Salonu’nu kulübün işletmesi için gerekli çalışmayı yapar ve kulüp buradan daha çok katkı sağlar. Keşanspor Kulüp Başkanı Mustafa Çelik öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah sağlığına hemen kavuşursun, burada söylemeye çalıştıklarım sizinle ilgili olan taraflar da olabilir, yanlışım varsa lütfen dile getirin, Federasyondan ilk çıkartılan lisanslar arasında 20 taneden 1 vize var ya da yok bu da takımın hepsinin transfer olduğudur.


 


Bunun kabaca sadece aktarma parası 18 Bin TL, kulüp rızası olmayanla birlikte 25.000-30.000 TL, dışarıdan adam al, dışarıdan hoca al, sonra oradan-buradan para ara, ne gereği vardı, altyapını kur, borçların bitsin, tesisini yap. Sonra merkez ol. Bölgesel Amatör Lig mi, 3.Lig mi, hedefin hangisi ise oraya çık. Şu durumda en iyi ihtimal Play-Out oynamak. O da büyük ihtimalle Anafartalarspor’la. Yine Seneye de Bölgesel Amatör Ligde Anafartalar ya da Keşanspor olarak.


 


Sen geleceği ipoteklersen bu film devamlı başa sarıp devam eder, bu zamana kadar yapılanları geride bırakıp ilerisi için adım atalım, anlık sevinçleri bir kenara bırakalım, Altyapı için Ali Heyecan ve Yalçın Canbaz hoca göreve getirilmişti, ne oldu da başlamadan sona erdi? Alt yapıda neler nasıl, kimler tarafından yapılıyor. Unutmayalım, geleceğimizi biz belirleriz, ektiklerimizle, geliştirdiklerimizle, baktıklarımızla, Yarınları elbirliğimizle yakalayalım, yapılandıralım, gelin birlik olalım, geleceğimiz için birbirimize omuz verelim,  Sen en iyisine layıksın Keşanspor’um.


 


YAZI: KEMALETTİN DİRİK

Hiç yorum yok:

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...