Salı, Kasım 19, 2013

Modafen-Galata maçından gol sesi çıkmadı

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta üst sıralardan kopmak istemeyen ekiplerden Modafen ve Galata, Alemdağ Stadında karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen mücadelede gol sesi çıkmayınca takımlar birer puanı paylaştılar.



Puanlamada 24 puanla 3. ve 4. sıraya paylaşan ve galip gelen takımın önemli bir avantaj yakalayacağı mücadeleyi Süleyman Yavaşoğlu, Erdinç Zengi ve Serkan Çukur yönettiler.


 


Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Modafen maçın başında Emrah ve Yunus ile yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda orta saha mücadelesine dönen karşılaşmada İbrahim ve Hakan ile pozisyon yakalayan Galata'ya, Modafen takımının başarılı kalecisi Bekir gol izni vermedi.


 


İlk yarı golsüz eşitlikle geçildi. İkinci yarıya deplasman takımı Galata daha baskılı başladı, Çekmeköy temsilcisi Modafen'in üzerine etkili giden Galata Uğur ve Orhan ile net pozisyonlarda başarılı olamadı.


 


Maçın sonlarına doğru oyunu rakib yarı alana yığan Modafen yakaladığı bir çok pozisyonda başarılı olamayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla 25 puana çıkan ekipler lider Irmakspor'un yenildiği hafta büyük bir avantajı kaybettiler.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="93551,93552,93553,93554,93555,93556"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.