Pazartesi, Kasım 11, 2013

Karadolapspor alt yapısı çalışmalarını sürdürüyor

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Karadolapspor’un alt yapısı semtinin çocuklarını spora kazandırmak için çalışmalarına hızla devam ediyor.



IMG_5998
1974 yılında Saya Yokuşu Spor Kulübü olarak kurulan, 2010 yılında ise Karadolap Spor Kulübü olarak adını değiştiren ve Amatör Liglere katılan yeşil-siyahlılar kendilerini, dayanışmayı öne çıkaran, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutan, zihinsel ve bedensel olarak geliştiren insan merkezli bir yaklaşım olarak tanımlamamaktalar.


 


Bu anlamda, öncelikli olarak semtinin çocuklarına spor yaptırmayı ilke edinen Karadolapspor, U11 liglerine hazırlık kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Alt yapı Antrenörü Bektaş Çiçek’in yönetiminde faaliyetlerine devam eden Eyüp temsilcisinin Antrenörü Bektaş Çiçek, “şu anda lisanslı sporcularımızın haricinde 50 civarında futbola yeni başlayan sporcumuz var. Bu sayı her geçen gün artmakta, hedefimiz gücümüzün yettiğince Karadolap mahallesinin çocuklarını spora yönlendirmektir.” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.