Cuma, Kasım 15, 2013

Kağıthane Kulüpleri malzemelerini aldı

30’a yakın Amatör kulüp bulunan Kağıthane’de tesis zenginliğinin yanı sıra  spor malzemesi açısından da bolluk yaşanıyor.



Her yıl Kağıthane Belediyesi tüm kulüplere malzeme yardımında bulunurken, maddi bağışlarını da istikrarlı olarak sürdürüyor. Belediyenin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı da kulüplere yardım etmeye başladı. İstanbul’daki tüm kulüplere malzeme yardımında bulunan Bakanlık, kulüpleri sevindirdi.


 


Kağıthane’de 30’a yakın kulüp yöneticisi malzemelerini Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın elinden aldı. Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teşekkür ederken, Spor kulübü yöneticileri de hem başkana hem de bakanlık yetkililerine teşekkür etti. Seyrantepe Tesislerinde dağıtımı yapılan malzemeleri tüm kulüp yöneticileri teslim aldı. Koliler halinde teslim edilen malzemeler yöneticileri sevindirirken önemli bir gider kalemi de ücretsiz olarak sağlanmış oldu.


 


KAYNAK: http://www.sadabadhaber.com

2 yorum:

Barbaros AKKOYUNLU dedi ki...

belediye başkanımızla başlayan,Hasan Cevahir ve Hasan Cevahiroğlu otokontrolünde devam eden,"KAĞITHANE'DE BİRLİK" var olgusunun oluşumuna katkı sağlayan amatör futbol sevdalılarına şükranlarımı sunuyorum.

ömer tüfekçi dedi ki...

SN. AKKOYUNLU ! ?

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...