Salı, Kasım 05, 2013

Kağıthane derbisi Seyrantepe Ofspor’un

İstanbul U17 ligi 18. Grupta şampiyonluk adaylarından Kağıthane Çağlayan ile Seyrantepe Ofspor takımları Kağıthane Hasbahçe Stadında karşılaştılar.



Kağıthane derbisi sayılabilecek maçı Seyrantepe Ofspor ilk yarıda atılan gollerle 3-0 kazanarak puanını 15 yaptı. Bestami Uyumaz, E.Can Yaşar ve Atacan Özata Hakem triosunun yönettiği mücadele oldukça çekişmeli başladı. 12 puanla 2. ve 3. sırayı paylaşan iki takımlar mutlak kazanmak ve yarıştan kopmamak için maça hızlı başladılar.


 


4.dakikada deplasman takımı Seyrantepe Of ilk golünü attı, sağdan yapılan ortaya iyi yükselip topu filelerle buluşturan Görkem takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kağıthane Çağlayanspor yediği şok golün etkisi ile oyun disiplininden kopsa da toparlanıp oyuna dönmesi uzun sürmedi, karşılıklı ataklarla geçilen mücadelenin 36. dakikasında Görkem'in sert şutunu kaleci İbrahim'in ters yumruklaması ile top ağlarla buluşunca Seyrantepe Ofspor 2-0 öne geçti.


 


İlk yarının son dakikasında Of Spor'dan Oğuzhan çalımlarla ceza sahasına girip sert şutla takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı deplasman ekibi Seyrantepe Of'un 3-0’lık galibiyeti ile sona erdi.


 


İkinci yarıya iki takımında güzel futbollarının yanında girdikleri net gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maç ilk yarıda atılan gollerle Seyrantepe Of Spor'un 3-0’lık galibiyeti ile sona erdi. Seyrantepe Ofspor bu galibiyetle puanını 15 yaparak yarışa devam ederken, Kağıthane Çağlayanspor yarıştan büyük yara aldı. Önümüzdeki hafta Kağıthane Çağlayan İstanbul Gençlergücü deplasmanına giderken, Seyrantepe Ofspor evinde Yeşil Ilgaz takımını misafir edecek.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="90758,90759,90760,90761,90762,90763"]

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.