Pazartesi, Kasım 11, 2013

Irmakspor, KK Mevlanaspor’u zor geçti

İstanbul Süper Amatör Lig 4. grupta lider Irmakspor, geriye düştüğü maçta 90. dakika golüyle Kazım Karabekir Mevlanaspor'u 2-1 yendi, maç sonu saha karıştı.



Lider Irmakspor ile lige tutunma mücadelesi veren Kazım Karabekir Mevlanaspor'un mücadelesinde pozisyon yoktu ancak olaylar çoktu. İlk devrede ev sahibi ekip oyunun kontrolünü elinde tutsa da istediği pozisyonlara girmekte, girdiği pozisyonlarda gole gitmekte oldukça zorlandı.


 


Irmakspor'un ilk yarıdaki en önemli atağında, 21. dakikada Serdal’ın ceza alanı dışından yaptığı muhteşem vuruşta top üst direkten döndü. Konuk ekibin nadir gelişen atakları genellikle tehlike bölgesine ulaşamadan sonlanırken, 41. dakikada savunma arkasına atılan topa Irmakspor ofsayt beklentisiyle hareketlenmeyince fırsatı değerlendiren Murat deplasmanda takımını 1-0 öne geçiren golü yaptı. Gol öncesinde ve sonrasında Konuk ekip oyuncularının neredeyse tüm ikili mücadelelerde yerde kalmaları ve uzun süre kalkmamaları nedeniyle oyun bir hayli gerildi ve iki takım da soyunma odasına bu gerilimle döndü.


 


İkinci devrede ev sahibi ekip daha etkiliydi ve pek çok önemli fırsat yakaladı. İlk olarak 65. dakikada Hasan Zeren'in golüyle skora denge geldi, maçın son dakikasında ise Irmakspor Nezih'in ayağından bulduğu golle 2-1 öne geçti. Uzatma anlarında Kazım Karabekir Mevlanaspor'un geliştirmiş olduğu iki önemli atakta Irmakspor kalecisi Özgür gole izin vermeyerek galibiyetin mimarlarından oldu.


 


Bu arada konuk ekip Kazım Karabekir Mevlanaspor’dan Emre'nin ikinci sarı karttan oyundan atılması ile Irmakspor kaptanı Tayfun ile Mevlanaspor'lu Umut arasında yaşanan gerilim bir anda tüm oyunculara sıçradı ve sahada adeta meydan savaşı yaşandı. Oyuncuları ayırmak için sahaya giren özel güvenlik elemanlarının da arbede esnasında darbe almalarıyla ortam iyice karıştı ve kimin kime vurduğu belli olmaz bir hal aldı. Olayları bir müddet izleyen maçın hakemi Yunus Taşkın daha sonra yardımcılarını da alarak hakem odasına gitti. Bir müddet daha devam eden olaylar sahada hazır bulunan asayiş ekipleri tarafından güçlükle sonlandırıldı.


 


NOT: Saha komiseri Ömer Çaylı'ya teşekkürler.


 


HABER: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" columns="4" ids="91491,91492,91494,91495,91496,91498,91499"]

5 yorum:

demir dedi ki...

2.yarıya 7 sarı kartla başlayan ırmakspor maçı germedide her pozisyonda kasıtlı tekemeler yiyip yerde kalan K.K.Mevlana takımımı maçı gerdi sakatlanan arkadaşının dışarı alınmasını bekleyen K.K.Mevlana oyuncusuna hakem zaman çalmaktan boşu boşuna sarı kart gösterip oyun dışında kalmasını sağlamıştır madem izlememişsiniz bari kulüp yetkililerine danışıp bilgi alsaydınız.SAYGILAR

akd dedi ki...

Sevgili dostum Demir Müsellim, takılma bunlara. Haber ile ilgili sormak veya söylemek istediğin bir şey olursa beni ara. Ben senin ağzından açıklama yazarım. Senin takıma geldiğin günden bu yana yaptığın fedakarlıkları çok iyi biliyorum. Sen de benim Kazım Karabekir Mevlanaspor'u çok sevdiğimi iyi bilirsin. Telefonum Mustafa abiden, Yavuz'a kadar herkeste var. Başarılar dilerim, görüşmek üzere. Ali Kemal.

paşalı dedi ki...

yahu arkadaş mac basladı 90 dk oynanacak ama siz 60 dk yerde kaldınız 90+2 de gol yiyincede etrafa kufur kıyamet saldırdınız bence bu ligde kalmayı haketmıyorsunuz hatta amatör futbolu bile haketmıyorsunuz her sene her macta bi kavganız 1 vukuatınız oldu bence yazık gecen hafta başkanın yaptıgı acıklamalardan sonra gördügüm takım arasında daglar kadar fark vardı mücadelenize hayran kaldım fakat saha icinde ve mac sonunda yaptıklarınız cok acizce ve rezilceydi 1 amatörde size başarılar grubunuza düşecek takımlarada allah kolaylık versin..

demir dedi ki...

sevgili A.Kemal abim beni dikkate alıp gösterdiğin incelik için teşekkür ederim .senin sevginle ilgili bir şüphemiz yok benim bir şey yaptığımda yok zaten ben yalnızca Mustafa Başkanmın ve yönetici arkadaşlarımızın haksız eleştirilerle maruz kalmasına üzülüyorum.sende benim telefonumu alıp ne zaman istersen arayabilirsin Saygılar. Allah kolaylık versin.

aktan dedi ki...

Sevgili paşalı keşke rumuz değilde adınızı açıkca yazsaydınız da bize karşı beslediğiniz bu kin ve nefretin nedenini anlaya bilseydik. Bizim amatör futbolu hak etmediğimizi düşünüyorsun madem, o zaman sana ve kin ve nefretle beslenen aciz insanlara inat biz burada olmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu hafta maçımızı deplasmanda oynadığımızı ve çıkan olayların nedenini biraz araştırsaydın bence daha akılcı olurdu ama anlaşılan senin amacın objektif açıklamalar yapmak yerine çamur at izi kalsın atasözün de olduğu gibi iz bırakmaya çalışmak o zaman bende sana şu Romen atasözü ile cevap vereyim ... ... umarım bundan öncekiler gibi yaptığım bu yorumda sayın genel yayın yönetmeni tarafından sansürlenmez.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.