Pazartesi, Kasım 25, 2013

Hürriyet Gücü rövanşı aldı

İstanbul 1.Amatör Lig 9.Grubun lideri Mecidiyeköyspor, Kağıthane Sadabad Stadında grubun güçlü takımlarından Hürriyet Gücü'nü misafir etti. Deplasman takımı Hürriyet Gücü iyi mücadele ettiği maçı 2-1 kazanarak, hem ilk maçın rövanşını aldı hem de ilk iki umutlarını ileriki haftalara taşıdı.


 Bülent Sağıroğlu, Ozan Kabal ve M.Can Çapar hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan lider Mecidiyeköyspor, 10.dakikada Hürriyet Gücü defansının ofsayt gerekçesi ile durmasını iyi değerlendiren Kaptanı Onur Nalbant'la 1-0 öne geçen golü attı.


 


Bu golden sonra beraberlik golü arayan deplasman takımı Hürriyet Gücü Yusuf, Oğulcan ve İsmail ile net gollük pozisyonları değerlendiremedi. Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarının uzatma dakikalarında Kağıthane temsilcisi Hürriyet Gücü, aradığı beraberlik golünü İsmail'in zor pozisyonda topu ağlara göndermesiyle buldu. İlk yarı 1-1 beraberlikle sona erdi.


 


İkinci yarıya hızlı başlayan takım lider Mecidiyeköy oldu, Eray ve Yasin ile net gol pozisyonun yararlanamayan Yeşil Sarılıların üzerine giden Hürriyet Gücü'lü futbolcular oyununda hakimi oldular.


 


Sağlı sollu ataklarla Mecidiyeköy defansını hataya zorlayan Sarı Siyahlılar aradıkları galibiyet golünü 70.dakikada İsmail'in kafa golü ile buldular 1-2. Bu golden sonra lider Mecidiyeköy rakibinin üzerine gidip bastırsa da kalesinde devleşen Selim'i geçemeyip yenilmekten kurtulamadı. Hürriyet gücü takımından Kaleci Selim, Hamza, Oğulcan, İsmail ve Yusuf oynadıkları futbolla galibiyette önemli pay sahibi oldular.


 


Mecidiyeköyspor bu maçta sakat olan golcü kaptanı Tunç Taşkın'ı çok aradı. Bu sezon evinde ilk kez yenilen Mecidiyeköy önümüzdeki hafta İstanbul Sivas deplasmanına giderken, ilk iki şansını sürdüren Hürriyet gücü ise evinde Kanaryaspor'u misafir edecek.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="94567,94568,94569,94570,94571,94572"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...