Salı, Kasım 12, 2013

Gecekuşu: Çok kaliteli bir maç oldu

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Ramispor’un Teknik Direktörü Yaşar Gecekuşu, deplasmanda 2-0 kazandıkları Şile Yıldızspor maçını değerlendirdi.



Ligde 3.sırada yer alan Eyüp temsilcisinin Teknik Direktörü, Şile deplasmanında çok iyi ağırlandıklarını söyledi ve Şile Yıldızspor’un Başkanından, taraftarına kadar herkese nezaketlerinden ötürü teşekkür etti.


 


“Maçın Hakemleri mükemmeldi. Gönül ister ki, tüm maçlarımızda Hakemlerimiz böyle güzel maçlar yönetse…” diyen Gecekuşu, “Şile Yıldızspor ile oynadığımız maçı herkesin izlemesini izlerdim. Çok güzel bir maç oldu. Çok iyi mücadeleler oldu. Takım olarak genelde iyiydik. İlk devrede iki farklı skoru yakaladık ancak ikinci yarıda farkı açmamız içten bile değildi. Kalecimiz Gökhan’ın çok iyi maç çıkarttığını mutlaka belirtmeliyim. Diğer arkadaşları da görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Stoperimiz Uğur Balkanlı’nın ilk 45 dakikada sakatlanıp çıkması bizi üzse de yerine giren Yunus Emre, Uğur’u aratmadı. Güzel mücadele, iyi futbol ve güzel skordan dolayı tüm futbolcularımı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...