Perşembe, Kasım 14, 2013

Çekmeköyspor, Koşuyolu'ndan 3 puanı aldı

İstanbul 1.Amatör Lig 14.Grup lideri Çekmeköyspor, deplasmanda karşılaştığı ligin güçlü takımlarından Koşuyoluspor’u zorlansa da 2-0 mağlup etmeyi başardı.



Mücadeleyi Denizli Bölgesinden Ümit Öztürk, Buğra Bayguş (İzmir) ve Hakan Betaş (İzmir) yönettiler. Maçın başlamasıyla ev sahibi Koşuyolu lider Çekmeköy kalesine yüklenmeye başladı. İlk tehlikeli atağı Hakan ile yakalayan Koşuyolu sağlı sollu ataklarla gol aramaya başladı. Bilal'in yakaladığı net pozisyonda Çekmeköy kalecisi Rıdvan başarılıydı.


 


15.dakikada Hakan'ın ara pasını alan Alican'ın şutunda Rıdvan gole izin vermedi. Lider Çekmeköy pozisyon üretmekte zorlandığı mücadelede kontra geliştirdiği atakta, ceza sahası dışından serbest atış kazandı, topun başına geçen Abidin topu ağlarla buluşturunca takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golü yedikten sonrada rakibinin üzerine giderek beraberlik golü arayan Koşuyoluspor Oktay ile net pozisyonu değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı deplasman takımının 1-0 üstünlüğü ile geçildi.


 


Çekmeköyspor, Ahmet Yeşiltaş'ı çok aradı
Oyun kurmakta zorlanan Çekmeköyspor son antremanda sakatlanan kaptanı Ahmet'i çok aradı. İkinci yarıya Çekmeköyspor oyuncu değişikliği ile başladı. Ersin'in yerine oyuna dahil olan Emin orta sahada Abidin ile birlikte tabiri caizse ipleri eline aldı ve Çekmeköy daha derli toplu bir oyun ortaya koydu. Karşılıklı ataklar ile geçen ikinci yarının 60.dakikasında sağdan yapılan ortayı arka direkte kontrol eden İsmail topu dışarı çıkardı, ceza sahası dışından Abidin ayağının dışıyla yaptığı şık vuruşla Çekmeköyspor’u 2-0 öne geçirdi.


 


Bu golden sonra rahat bir oyun ortaya koyan Çekmeköyspor topa daha fazla sahip olmaya başladı. Maçın sonlarına doğru iyice rahatlayan Çekmeköy’de sol bek Yasin ve Kaptan Şefik oyunda çıktı yerlerine Sefa ve Umut dahil oldu. Oyunun kalan kısmında Koşuyolu ataklarını başarıyla uzaklaştıran Çekmeköyspor defansı kalesinde gole izin vermedi. Maç bu skorla sona ererken Çekmeköy namağlup liderliğini devam ettirerek 22 puana yükseldi.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr/


[gallery link="file" columns="4" ids="92336,92337,92338,92339,92340"]

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.