Salı, Kasım 19, 2013

Çayırgücüspor, Olympiakos’u ağırladı

İstanbul Amatör Ligin köklü kulüplerinden Çayırgücüspor, Yunanistan takımı Olympiakos futbol akademisi ile Barış Dostluk ve kardeşlik çerçevesinde Küçükköy Stadında gösteri maçında bir araya geldi.



Karşılaşma öncesi Çayırgücü camiasında tatlı bir heyecan vardı. Yöneticiler, başta Kulüp başkanı Başkan Cengiz Aydoğdu olmak üzere 60 kişiden oluşan Olympiakos camiasını en iyi şekilde ağırlamak için tatlı bir telaş içerisine girdiler.


 


Maç öncesi ise trübünlerde de coşku vardı. Çayırgücüspor camiası bu karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Her iki takımın yöneticilerinin yanı sıra, dostluk maçını gerçekleşmesini sağlayan Gaziosmanmanpaşa Rumeli Platformu Başkanı Selahattin Meriç, Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği Başkanı Murat Yılmazer, Küçükköyspor, Yıldıztabyaspor, Kazım Karabekir Mevlanaspor Kulüpleri ve Sivil Toplum Örgütlerinden kişiler de etkinliğe katıldılar.


 


Teknik direktörlüğünü Ahmet Başar’ın yaptığı Çayırgücüspor forması altında sahaya önce sahaya minik futbolular çıktı. Karşılaşma öncesi hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından karşılaşma başladı. Minikler attıkları gollerle büyük alkış aldı. Daha sonra sahada gençler vardı. Maç öncesi her iki takımın yöneticileri ve futbolcuları günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.


 


Yarının başarıl birer futbolcusu olabilmek için her iki takımın futbolcuları centilmene mücadele etti. Maça gelen taraftarlar trübünlerde her iki takımı da alkışlamaktan geri kalmadı. Çayırgücüspor ve Olympiakos’lu yöneticiler karşılaşmada bu günün anısına birbirlerine takımlarının flamalarını ve birer plaket verdiler.


 


HABER: EROL EFTEKİN
FOTOĞRAFLAR: HALİM TULİS


[gallery link="file" columns="4" ids="93649,93650,93651,93652,93653,93654"]

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.