Perşembe, Kasım 28, 2013

Büyükşehir’de finalin adı belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’nün futbol turnuvasında finale gelindi.



IMG_9923
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde ve yine İBB Dudullu Spor Tesislerinde oynanan maçlar sonucunda yarı finale kalan 4 takım, dün final için sahaya çıktılar. Günün ilk maçında İBB Genel İdare Hizmetleri ile Florya Yerleşim Birimleri karşılaştı. Ercüment Eren’in 5 gol attığı maçta rakibini 8-1 mağlup eden Genel İdare Hizmetleri ilk finalist takım oldu.


 


Diğer yarı final maçında ise Sosyal ve İdari İşler Müdürü Osman Savaş’ın da formasını giydiği Çamlıca Sosyal Tesisleri ile Lojistik Destek Merkezi nefesleri bir müsabaka oynadılar. Zorlu maçı 1-0 geriden gelip 2-1 kazanan Çamlıca Sosyal Tesisleri finalin diğer adı oldu.


IMG_9926 
15 takım mücadele etti
7 yıldır düzenlenen turnuvada bu sezon 7 takım mücadele ettiler. Bu takımlar şunlardır: 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri, Avcılar Sosyal Tesisleri, Beykoz Sosyal Tesisleri, Çamlıca Sosyal Tesisleri, Dragos- Gözdağı Sosyal Tesisleri (karma takım), Fethipaşa Sosyal Tesisleri, Florya Sosyal Tesisleri Yerleşim Birimleri, Genel İdare Hizmetleri, Haliç Sosyal Tesisleri, İstinye Sosyal Tesisleri, Kasımpaşa-Arnavutköy Sosyal Tesisleri (karma takım), Küçükçekmece Sosyal Tesisleri, Lojistik Destek Merkezi, Merkez Garaj-Yemekhane ve Santral Şefliği.


 


Final Pazartesi günü
Geçtiğimiz sezon Florya Sosyal Tesisleri’nin şampiyon olduğu turnuvanın bu sezon finali hava koşullarına bağlı olmakla birlikte 02 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 17’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. Finale gelene kadar toplamda 42 maç oynanan turnuvada Hakemler 3 defa kırmızı kartlarına başvururken, Kurum, ilk 4 takım arasına kalanlara ödül olarak spor malzemesi takdim edecek. Ayrıca, en centilmen takıma ise her zaman olduğu gibi yine en büyük kupanın en verileceği ilan edildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.