Salı, Kasım 12, 2013

Ali Sal: Hedefimiz 3.Lig

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Hasköyspor’un Başkanı Ali Sal, sitemize bazı açıklamalarda bulundu.



Turuncu-beyazlı camiaya çok önemli hizmetleri geçmiş olan, 15 yıl Başkanlık yaptıktan sonra Kulübün Onursal Başkanı kabul edilen Mustafa Asal, Mimar Fatih Odabaşı, Spor adamı ve gazeteci Orhan Günaydın ile birlikte sorularımızı cevaplandıran Hasköyspor’un Başkanı Ali Sal, A takımın aldığı sonuçlarının tüm camiada memnuniyetle karşılandığı söyledi.


 


“Hasköyspor’un hizmetkârlarıyız”
“Bizden önceki Başkanlarımızdan devraldığımız görevi 3 yıldır layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizler, Hasköyspor’un hizmetkârlarıyız” diyen Başkan Sal, Beyoğlu temsilcisinin 90.yılına girdiğine vurgu yaptı ve “Hedefimiz sistemli bir şekilde adım, adım 3.Lige yürümektir” dedi.


 


“Ay-yıldızımızı taşıyoruz”
Başkan Sal, "Hasköyspor, Türk futbolunun önemli bir sembolüdür. Bizler, Türkiye’deki Futbol Kulüpler arasında logosunda şerefli ay-yıldızımızı taşıyan 16 mümtaz Kulüpten birisi olmanın sonsuz gururunu taşıyoruz. Ay-yıldızımızı göğsümüzde taşıma görevi, Hasköy halkının, İstiklal Savaşında düşman kuvvetlerine karşı verdiği örnek mücadeleden dolayı Kulübümüze layık görülmüştür. Bizim için bundan daha güzel ne olabilir…” dedi.


 


“Profesyonel Lig için yola çıktık”
Hasköyspor’un şu anda bulunduğu yerden çok daha yukarılarını hak ettiğini ifade eden Sal, “Hasköy semtinin tercih edilen bir mahalle olduğuna vurgu yaparak, “Semtimiz, kozmopolit diye nitelendirilir. 7 millet barınır Hasköy’de. Ancak huzur vardır, dostane ilişkiler vardır, güler yüzlü insanları barındırır. Hasköyspor da böylesine güzel bir semti temsil ettiği için tercih edilen bir Kulüptür. Bizim için artık Amatör Ligin zamanın dolduğuna inanıyoruz. Bizler, Yönetim Kurulu olarak Kulübümüzü Profesyonel Liglerde görmek adına bu yola çıktık. Bu başarıya da ulaşacağımızı düşünüyoruz”


 


“Şaban Hocanın zamanı gelmişti”
Hasköyspor’un son 7 maçından 6’sını kazanmasının çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Sal, (sorumuz üzerine) “Şaban Hocanın artık zamanı gelmişti. Biz, Hasköysporlular olarak hiçbir zaman arkadan konuşmayız, kim bize hizmetlerde bulunmuş ise ona teşekkür eder, kapımızın kendilerine her zaman açık olduğunu söyleriz. Takımda bir değişiklik oldu. Yönetim Kurulu, Şaban Hocayı tercih etti. Bu tercihin çok doğru olduğunu görmek tabii bizleri sevindiriyor. Şaban Ulusoy, futbolcuları ile uyumlu, ikili ilişkileri çok iyi olan saygın bir spor adamı. Kendisine hem biz hem de futbolcuları çok güveniyor. Son maçlarda takımın aldığı sonuçlar da zaten her şeyi net olarak ifade ediyor. Önümüzdeki zorlu maçların birisini atlattık. Bizim grup çok zor, erken konuşmak mümkün değil ancak bizim çocuklar bu işi başarırlar.


 


“Ciddi projelerimiz var”
Başkan Sal, son olarak; Yönetim Kurulu olarak biz ve Hasköyspor’a gönül vermiş değerli dostlar (konuklarını işaret ediyor) Hasköyspor için çok ciddi projeler peşindeyiz. Önümüzdeki günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş ve Beyoğlu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Misbah Demircan’ın da iştirak edeceklerini beyan ettikleri 1.000 kişilik bir yemek organizemiz var. Hasköy Spor Kulübü’ne her daim sevgi ve sempati ile bakan ve hem İlçe hem de Anakent Belediye Başkanlığı esnasında Kulübümüzden teveccühlerini eksik etmeyen Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi  de aramızda görmeyi çok isterdik. Kendilerine yeri gelmişken buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz, bu yemekte saygıdeğer konuklarımıza Kulübümüz hakkındaki projelerimizi sunacağız. Biz artık bu işe baş koyduk. Hep söylüyoruz, ‘yerimiz Profesyonel Liglerdir’… Bunu başaracak insanlar var Hasköy’de. Son olarak şunları ifade etmek isterim; Biz Hasköyspor olarak saygı ve sevgiye her şeyden daha çok önem veririz. Sportmence mücadelenin yanı sıra, hak ederek kazanmak, kazanırken aşırı sevinerek rakibi kırmamak, kaybedince de bunu metanetle karşılamayı hem uygularız hem de rakiplerimizden bekleriz. Bu vesile ile liglerde mücadele eden tüm takımlara da başarılar dileriz.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" ids="92059,92060,92061"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...