Salı, Ekim 22, 2013

Tunaspor, Bayraklı ile hedef büyüttü

A takımı İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta lider durumda olan Bayrampaşa temsilcisi Tunaspor’un alt yapısında alınan başarılı sonuçlar kırmızı-mavili camianın yüzünü güldürüyor.



Geçtiğimiz sezon Tunaspor altyapısının başına geçen deneyimli hoca Ahmet Bayraklı’nın yönetiminde her geçen gün daha iyi futbol oynayıp, üst üste aldıkları güzel sonuçlarla camianın geleceğe daha iyi bakmasına sebep olan Tunaspor’un Alt Yapı Teknik Sorumlusu Ahmet Bayraklı yaptığı açıklamada, ekip halinde çok çalışarak başarılı olmak istediklerini, şu anda oynanmakta olan U15 ve U17 liglerinde lider olduklarını bunu da sezon sonunda şampiyonluğa dönüştürmeyi amaçladıkların söyledi.


 IMG_0979
Düşüncelerinin, Bayrampaşa semtinde çok futbolcu potansiyeli olduğunu fakat buna karşılık çok kulüp bulunduğunu söyleyen başarılı teknik adam, “ilerleyen yıllarda başarılı oyuncuları Tunaspor çatısı altında toplayıp camiamıza ve Bayrampaşa İlçesine büyük başarılar tattırmak istiyoruz”  dedi.


 


Deneyimli hoca, “Bizim düşüncelerimizi destekleyen başta Tunaspor Kulüp Başkanı Mustafa Altuntaş ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederim. Ayrıca hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan hoca arkadaşlarım Ali Osman Taşçı ve uğur İşlek Hocalarıma da ayrıca teşekkür ederim. Altyapının en büyük kazanımı A takıma oyuncu vermektir. Bu noktada A takım teknik kurmayları Ata Haluk Yalın ve Ulaş Oktay Hocaların alt yapıya olumlu bakışları bizim çalışma şevkimizi artırmaktadır, onlara da ayrıca teşekkür ederim” dedi.


 


Bayraklı son olarak, bu sezonki hedeflerinin Türkiye Şampiyonasına bir veya birkaç kategoride gitmek istediklerini söylerken, tüm takımlara başarılar diledi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.