Cuma, Ekim 25, 2013

Tombuel: Taraftarımız yanlış yapanı affetmez!

Çankırı Marufspor Teknik Direktörü Nejat Öntaş’ın, Zeytinburnuspor maçında saldırıya uğramasının ardından Zeytinburnu Amatörler Derneği’nin yaptığı açıklama sıcaklığını korurken, konu hakkında bir açıklamada Zeytinburnuspor’dan geldi.



Mavi-beyazlı Kulübün Başkanı Ünal Tombuel demecinde taraftarını överken, sert mesajlar verdi. “Zeytinburnuspor’u herkes terk etti, terk etmeyen sadece taraftarımız kaldı” diyen Tombuel şunları söyledi.


 


"Önümüzü kesmeye çalışıyorlar"
Zeytinburnuspor olarak bu sezon şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Bu yıl sonuca varacağımıza inanıyoruz ancak bazı kesimler bunu şimdiden engellemeye çalışıyorlar. Bir takım oyunlar sahneleyip, bizim elde edeceğiz başarının önüne kesmeye çalışıyorlar. Ancak şunu da unutmasınlar, şimdi önümüze çıkanlar Zeytinburnuspor’un yıllarca sırtından geçinenler, Kulübü bu hale getirenler ve bu Kulübün eski güzel günlerine geri dönmelerini istemeyenlerdir.


 


 " Hepinizi bu gemiyi terk ettiniz"
Zeytinburnuspor olarak yıllardır çektiğimiz sıkıntılar gördükleri halde sorunların çözümü için kılını kıpırdatmayıp, bir de üstüne bizi arkamızdan vurmaya teşebbüs edenler yine gün yüzüne çıkmaya başladılar. Onlara buradan sesleniyorum, bu Kulübü bu hale getirenlere sesleniyorum: Sizler, Zeytinburnuspor’un kötülüğü için uğraşıyorsunuz. Hepinizi bu gemiyi terk ettiniz, şimdi sinsice daha kötü olsun diye bekliyorsunuz. Ancak boşuna heveslenmeyin, Zeytinburnuspor, kendisini asla terk etmeyen ve şartsız, koşulsuz ve menfaatsiz seven büyük taraftarı ile hepinizin umudunu boşa çıkartacak ve bu sezondan itibaren eski güzel günlerine geri dönecektir.


 


“Benim taraftarım yanlış yapanı affetmez”
“Benim taraftarım takımını çok sever, rakip takım takımları da çok severler! Ama böyle yanlış yapan insanlara da hak ettiği muameleyi gösteririler” diyen ve saldırı olayını bir bakıma onayladığını ima eden ancak "birisi genç takımdan futbolcum diğeri ise taraftarımız olmak üzere 2 kişi ile arasında geçen olayı herkese reklam etti" diye Çankırı Marufspor Teknik Direktörü Nejat Öntaş’a sitem eden ve o'na ithafen,  “benim seyircim herkese hak ettiği şekilde davranır. İnsanlar samimi olmalı, gizli saklı iş çevirmemeli. Sen benim rakibim değilsin, Yıldırım Bosna var, Söğütlüçeşme var, 10 tane takım var grupta. Madem maçı izleyeceksin, gel yanıma birlikte izleyelim, neden taraftarımın yanına gidiyorsun. Gizlice maçı seyretmenin bir anlamı yok, ekmek yiyorsan saygı duyarım ama saygısızlık yapacaksan da karşısındaki camianın kim olduğunu bileceksin. Kimse benim Kulübümün üzerinden prim yapmaya kalkmasın” diye konuşan Tombulel, sözlerini “bu sene şampiyon olacağız, kimse bizi durduramaz" diye bitirdi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

12 yorum:

Selim dedi ki...

Başkana bak. Kızmamalı süper liğ takımlarının yöneticilerine. Amatörde bu zihniyet varsa. Yanına gelip seyeredecekmiş. Korurmuş falan filan. Amigo ağzı bunlar. Ayıp çok ayıp.

Yüksel dedi ki...

Z.burnu başkanı Ünal bey, sizin yapmanız Başkan gibi davranmaktır. Bu tarz konuşmalar karşı tarafı kışkırtıyor. İnsanları galeyana getirecek demeçler vermeyin.

Rumuz dedi ki...

Bu ilk degilgi nejat hocanin yaptığı Güngören spor kulubunun futbolcularinida ayarttı

Baskan bırak artık dedi ki...

Başkanlığın boyunca takımı hızla küme düşürdün 2. Ligde aldığın takım 1. Amatörde hala konuşuyorsun istifa et

güney dedi ki...

Selim arkadasın unutamadığı anısı var heralde

GZB dedi ki...

adamsın büyük başkann

m.batmaz dedi ki...

çok hakısın selım bey,zeytınburnunun her maçı olaylı gecen sene 3 maç tarıda kaldı

m.batmaz dedi ki...

1.) taksım-zeytınburnu 2.) zeytınburnu-ortaköy 3.) arnavutköy beledıye-zeytınburnu olaylı maçlardan bazıları başkan çok haklı devam et sayın başkan....hep kavga döğüş..bakalım kım dur dıyecek bunlara

Metin dedi ki...

Güneştepe maçındata aynı oldu maç tamamlanamamış sonrada çıkıp Taraftarım yaptıysa doğrudur diyorsun.Nasıl bir zihniyettir bu anlamadım

yuksel dedi ki...

Yazıklar olsun böyle köklü bir klübü bu hale getiripte pişkin pişkin konusana....zeytinburnu taraftarına sesleniyorum bu başkan geçen sene kapalı kapılar arkasında hangi pazarlığı kiminle yapmıştır ve bu takım küme düşmüştür...ünal tombulel sen açıklamazsan ben açıklayacağım sana ptesiye kadar süre...z.burnu seyircisi seni tanıyacak.

zeytinburnulu dedi ki...

sen bu laflarla anca liseye ilkokula giden zeytinburnu taraftarıyım diye kendini kandıran çocukları kandırırsın.Ayrıca bu takım bu gruptan biraz zor çıkar seneye yine 1 den devam edersiniz.

umut dedi ki...

Zeytinburnunda 24 sene kaldim, 98 2005 ic saha dis saha gittim yeri geldi 150 kisi kucukkoylere yeri geldi 5 bin kisi edirneye sampiyonluk macina gittik ama anlimiz hep dikti, bu takimi buraya getirenlere yaziklar olsun, iki cift lafimda sana Unal, geldigin her sene takim bir alt lige dustu,birakip gitmedin,Zeytinburnu prof zamaninda bizi yaktın,herkes salak cocuk degil , sana karsi cikin hocaları neden yolladığını açıkla ,bunlari biliyorsun bu olaylar uzerine vurucaklardi ayagindan gene Zeytinburnunu gonulden sevenler araya girdi, Takim ciksa ne olacak,rant icin kullaniyorsun takimi.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.