Perşembe, Ekim 31, 2013

Tatvan Gençlerbirliği, İBBSK’ya yenildi

Ziraat Türkiye Kupası 3.tur müsabakasında Bölgesel Amatör Lig ekibi Tatvan Gençlerbirliği’ne konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibini Mustafa Sarp’ın golüyle 1-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.



Bitlis Tatvan İlçe Stadı’nda oynanan müsabaka öncesi statta dostluk havası hakimdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular maçtan önce tribünlere kırmızı gül atarken, Bitlis Milletvekilleri Vedat Demiröz ve Vahit Kiler ile Tatvan Kulüp Başkanı Muhsin Obalı,  Başkanvekili Ali İleri ile Asbaşkan Celal Yeşil maç öncesi soyunma odasında teknik heyet ve İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuları ziyaret ederek, hem başarı diledi hem de hatıra fotoğrafı çektirdiler.


 


Dostluk havasında başlayan müsabakanın  ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıda oyuna hakim olan PTT 1.Lig temsilcisi, 78. Dakikada Alaattin’in pasında Tayfun topun üstünden atladı. Topla buluşan Mustafa Sarp şık bir vuruşla topu filelere yolladı ve maçın skorunu tayin etti. 0-1. Bu sonuçla İstanbul Büyükşehir Belediyespor adını kupada bir üst tura yazdırdı.


 


İstanbul Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu, müsabaka öncesinde ve sonrasında büyük misafirperverlik örneği gösteren Tatvan Halkına, Milletvekillerine, Kulüp Başkanı ve yöneticileri ile teknik heyet ve futbolcularına ayrıca teşekkür ettiler.


 


KAYNAK: http://www.istanbulbbsk.org


[gallery link="file" columns="4" ids="89625,89626,89627,89628,89629"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.