Pazartesi, Ekim 07, 2013

Tam 2 saat soğuk havada beklediler!

Çırçırspor ile karşılaşan Bayrampaşa Demirspor U15 takımı, kendilerini götürecek olan Bayrampaşa Belediye'sine ait aracın gelmemesi üzerine 2 saat soğukta beklemek zorunda kaldılar.



06 Ekim 2013 Pazar günü, Kazım Karabekir Mevlana Stadında oynanan ve 11.30’da başlayan maça gelen Bayrampaşa Demirspor U15 takımı kafilesi 12.50’de biten maçın ardından Bayrampaşa Belediye’sine ait aracın gelmesini bekledi.


 


Çocuklar üşüdüler
Üzerlerinde sadece eşofmanları bulunan minik futbolcular aracın gecikmesi üzerine 11 derecelik hava sıcaklığında dışarıda beklemeye başladılar. Bu arada minik sporcuların birçoğu soğuktan üşümeye başladı.


 


Montları çıkarıp çocuklara verdiler
Takımın başında bulunan Yöneticilerin tüm çabalarına rağmen araç bir türlü gelmeyince sporcular soğuk havada üşümeye başladılar. Bunun üzerine maçı izlemeye gelen 3 sporcu velisi ile Yöneticiler ve takım Antrenörü montlarını çıkartıp minik sporculara giydirdiler. Bazı velilerin ise çocuklarının üşümemesi için onlara sarıldıkları görüldü.


 


Araç 14.50’de geldi
Aynı sahada oynanan bir diğer maç olan Alemdar-İstanbul Artvin maçının bitmesine rağmen araç gelmeyince minik sporcular tesis içerisine girip soğuktan korunmaya çalıştılar. Saat tam olarak 14.50’de Belediye’ye ait araç geldi. Bayrampaşa Demirspor Yöneticilerin tepki gösterdiği araç şoförü gecikmesine sebep olarak trafiğin tıkalı olmasını gösterirken, Yöneticiler tüm ısrarlarımıza rağmen konu ile ilgili olarak açıklama yapmak istemediler. Maçı ise Bayrampaşa Demirspor U15 takımı 6-1 kazandı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="4" ids="85060"]


[gallery link="file" ids="85052,85053,85054,85055,85056"]

9 yorum:

bir dost dedi ki...

Başka bir takımın sporcusu olarak şu fotoğrafta gördüğüm futbolcu kardeşlerimin hali gerçekten çok kötü ama hepsine helal olsun çıkmışlar oynamış kazanmışlar 2 saatte soğuk havayı yemişler gelmişler bu kardeşlerimin hepsinin yüreğine sağlık bu haberi yapan abilerimizinde, şimdi zaten biliyoruzki bütün belediyeler belirli şekilde belirli takımlara destek veriyorlar bunun 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor ben kendi düşüncem olarak şunu düşünmekteyim maddi olarak kendi kendini döndürebilen herhangi bir belediyeden yardım almayan takımların bu ligte olması, tam bilemiycem ama bayrampaşada bir dünya takımlar var bu çocukları tesisi olan sahası olan maddi durumu çok değil biraz iyi olan kuluplere dagıtsanızda bu cocuklar bu durumlarda kalmasalar tamam eyvallah belediye 2 saat araç göndermedi bundan tamamen haklısınızda çıkıp 3 tane yönetici ne bilim başkandamı cebinden 200 lira verip bir servis tutmadı yani artık anlamamız gerekn, bu işler paran varsa oluyor her anlamda paran varsa alt yapın paran varsa üst yapın oluyor artık amatör amatörlükten çıktı yarı prof. döndü yani cocukları geçtim resimdeki paltolu arkadaş bile donuyor yazık bu cocuklar bırakın sağlığını kaybettikten sonra u 15 te oynasa ne olur u 16 da oynayanlara laf yok bide o soukta gelip ya oynamayan kardeşlerimiz?

ikinci bir dost dedi ki...

ılk yorumu yapan arkadasa katılmakla bırlıkte, o cocukları bırkac km uzaga goturmek ıcın 5 taksı yetmez mıydı? 5 taksı en fazla 100 tl tutardı. boyle bır durumda ortaya 100 tl koyamayacak takım da bı zahmet alt yapıyla ugrasmasın. ana babalar donsun dıye gondermıyorlar kuzularını.

kadir hoca dedi ki...

SAYGIDEĞER YORUMCULAR 1 HAYATINIZDA O SAHAYA GİTTİNMİ 2 BU PARASIZ KULÜP DEDİĞİN ARDA TURANLARI VE SON 2 YILDIRDA PROFESYENEL KULÜPLERE 17 TANE OYUNCU VERDİ YADA SİZLER KAÇ KULÜBE YARDIMCI OLDUNUZ BAYRAMPAŞADA 15 KULÜBÜN YERİ VAR BİRTEK DEMİRSİPORUN YOK MADEM OLAYA BUKADAR TARAFSIZSINIZ GELİN SİZLERİ YÖNETİCİ YAPALIM ADINIZI BİLE YAZMAYA CEKİNEN ARKADAŞLAR DUYURULUR ÖZELİKLE DOST GÖRÜNENLERE...[KADİR HOCA]

Serkan GÖCELERLİ dedi ki...

Merhabalar o resimlerdeki siyah paltolu kişi benim. Öncelikle cevabım bir dosta (yani ilk cevap yazan arkadaşa);
Birincisi ismini veremeden bu yazıyı yazan arkadaşa cevap dahi vermek içimden gelmiyor ama bizleri suçladığı için cevap vermeye mecburum.
Öncelikle biz arabanın gelmeyeceğini bilmiyorduk. İlk önce biraz geç kaldığını düşündük ve bekledik. Daha sonradan gerekli yerlere telefon açarak durumu bildirdik. Eğer telefon açtığımız yerlerdeki yetkili kişiler arabanın gelmeyeceğini söyleselerdi emin olun ki bizler sizden daha çok düşünüyoruz çocuklarımızı.
İkincisi sizin futboldan hiç alakanız olmadığını düşünüyorum. Biz bu çocukları 8-9 yaşında alıp eğitiyoruz ve eğitimlerine devam ediyoruz. Aralarında arkadaşlarına göre biraz daha fazla yetenekli olan oyuncularımızı da direk büyük takımlarımıza transfer ediyoruz. Sakın olaki siz böyle bir işle uğraşmayın çünkü en ufak bir zorlukta çocukları yüzüstü bırakıp gidersiniz. Sizi bu düşüncenizden dolayı kınıyorum.
Üçüncüsü 200-300 milyonun lafını yapmışsınız. Bir de tanımadığınız insanları kulüp başkanını falan işin içine sokmuşsunuz. Bu konuşmanızdan dolayı sizin sağlıklı düşünen bir insan olmadığınızı düşünüyorum. Çünkü oradaki olayı farklı yerlere çekiyosunuz.
Dördüncüsü de bu yazdığınız yazıda korkacak ya da çekinecek bişey yok. Tamamen kişisel düşüncelerinizi belirtmişsiniz. Neden isminizi saklıyorsunuz??
Biz her zaman çocuklarımızın yanındayız. Hiçbir çocuğumuzu da bir yere dağıtmayız. Gerekirse biz gideriz ama onlara her zaman sahip çıkarız. Ayrıca takımımızın bundan sonraki maçlarını da (her katagoride) takip ederseniz ne kadar başarılı bir takım olduğumuzu göreceksiniz.

Herşey para Değil bir dost kardeşim. Ayrıca bizim hepimizin alnı açık başı dik. ismimiz resmimiz isterseniz de telefon numaramızı her zaman yazar kendimizi saklamayız. Sizden Demirspor Kulübü başkanı yöneticileri ve hocalarından özür dilemenizi beklerim.

Serkan GÖCELERLİ dedi ki...

İkinci bir Dost Kardeşim ;
Sen neye dayanarak birrinci dosta katılıyosun anlamadım. Sizin zeka seviyenizde zannedersem gerçekten bir sorun var. burada sizce konuşulması gereken 100 TL verip çocukların götürülmediğimi yoksa Bizi o sahaya götüren araba maç bittikten sonra tekrar gelicem dediği halde gelmediği mi?
Biz burada belediyemizi kötülemiyoruz zaten o resimi ve yazıları biz yazmadık. Haberci arkadaş orarada resimler çekmiş ve haber yapmış.
Ayrıca Belediye ye sahip çıkılıcak bir durum olursa da ilk önce biz gider oradaki yetkililerin yanında oluruz. Bugune kadar da olduk.Bundan sonra da olucaz allah izin verirse. Başkanımız da bizim baş tacımız. Diğer başkanlarda bizleri tanır ve sever. Bizde onlara saygı gösteririz.
Bir de sizden bir ricam olucak birinci ve ikinci dost kardeşlerim;
Bayrampaşa Demirspor ' u bir araştırırmısınız? Diğer 1. amatör kulüplerden farkımız nedir bir bakarmısınız? inanın bizi biraz araştırırsanız bu söylediklerinizden dolayı utanacaksınız.

Amaç Şenozan dedi ki...

Herşeyi belediyelerden,yerel yönetimlerden beklemeye alıştı bu amatör camiamız...Asıl sorun da bu zaten.Belediyeler,yüzlerce kulübe araç temin etmek zorunda değil.Cebinizden para verin,araç kiralayın.Hatanın en büyüğü belediyelerde.Alşıtırmışlar amatör kulüpleri bu şekilde,böyle gelmiş böyle gidiyor.En büyük yanlış da bu zaten...Belediyelere tamah etmeyin,cebinizden harcayın,kendi aracınızı kendiniz kiralayın.Bu sözlerim İstanbul'daki tüm amatör kulüpleredir,sadece Bayrampaşa ilçesinin güzide temsilcisine değil...

salim dedi ki...

Sevgili abilerimm ben bu bahsediginiz klupte 15 senedir oynamaktayim evet hic bir lira almadan oynadim ama hersey para olmadigini herkeze ogrettikk para ile kurulan takimlar kume duserken biz 5 senedir 1 inci amatordeyiz suan onlarla ilgilenen hocalari ceplerine para koyarak degil ceplerinden para harcayarak egitim veriyorlar soruyorum size abiler hanginiz yaparsinizzz burda ahkam kesmekle olmuo olaylarin icine girinde gorun o cocuklar icin biz a takim topculari bize para harciyoruz helali hos olsunn bizde gectik o yollardann yanlis yonlerdirme olmasa o cocuklar 10 dakka beklemexlerdi lutfen anlayiss abiler lutfen!!!!

oguzhan oygu dedi ki...

1 ve 2. Dost koNuya yeni vakif oluyorum mazur gor..size söyle bisey soyliyim cebinde 5kurus yok cikmissin akil ve nasihat veriyorsun ...buarada o cocuklarin bu haberle alakasi yok onlari katma belediyeyede yardakcilik yapma herkez gorevini yapicak o şoforde sorumlulugunu yerine getiricek o taksileri biz tuttugumuz zamanlarda senin bir aylik maasina maal oluyordu ...o belediye bensen oy aliyorsa bunlari yapmak zorunda ama sizin gibi leş kargalari heryerden cikip abuk sabuk yorumlarla keyif kaciriyor aç bak isine sen önunden ye sen ve senin gibilere yeticek kadar paramiz var şukur...ama beyin olsa zaten butakim lige kac takimla katiliyo ona bak kac cocuk var ve ozaman bu masraflari dusun oyle yorum yap...buarada b.pasaliyiz demir sporluyuz kime sorsan bilir istersen gelde bizbiz bu olayi yorumluyalim senle yaver...

oguzhan oygu dedi ki...

Hey yaver arkadas bizde para bitmez kilon kacpara ondan haber ver sen...yaltakcilik yada yaverlik yapicagina yapilan dogru habere saygi goster.herkez hadfini bilicek sahipsiz mi sandiniz yada zannediyorsun atip tutmusun.kulube bak bulundugu duruma bak biseneki transferlere bak ligde oynayan sporcu sayisina bak ve yorumla azcik kafan calisiyorsa arastir ve yorum yap...butakim oyle senin bildigin tak8mlara benzemez bunida butun camia bilir ve saygi duyar.sen ve senin gibilerde itiat eder...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.